PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Z okazji zbliżającego się końca 3 sezonu Charmed zamieszczam parę filmików. W sobotę skończy się sezon 3, ale na szczęście polsat wyemituje sezon 4 (już 22 września pierwszy odcinek). Jakie są wasze odczucia w związku z końcem 3, a rozpoczęciem 4 sezonu, bo w 4 Prue już nie będzie...(?) Przyznam się do czegoś. Początkowo myślałem, że Paige będzie miała słabsze moce niż Prue i że będzie mi trochę zawadzać, ale przekonałem się do niej po ściągnięciu i obejrzeniu kilku odcinków z dalszych sezonów... A tu filmiki... Pozdro.

http://www.youtube.com/watch?v=i0kPc5tEl98&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=iZ1SVbOmuHs&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=E_HFZtR99FA&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=rhtP0yxChg8&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=WbNwm4mCCpo
http://www.youtube.com/watch?v=mDeiszZU-l0

ttoommeekk_92

A ja jej i tak nie lubię. Prue była od początku i Prue ma zostać a nie jakaś Paige. Zresztą, co mi tam. Oby nie wyrzucili Piper bo to już by była katastrofa :/. Ale ja pozbyłabym się Phoebe. Pozdr!

ocenił(a) serial na 10
Lady_From_Burton_World

Szkoda ze juz Prue nie bedzie. Co do Paige to uwazam ze bedzie tak samo dobra ja Prue( na samym poczatku nie lubiłam Paige). Rowniez obejzałam filmiki na youtubie i uwazam ze zapowiada sie niezle. Piper uwazam ze jest świetna tak samo jak Phoebe. Wogule bardzo lubie jej trzy(Prue,Piper,Phoebe) Wolała bym zeby były 3 siostry od poczatku do konca, a tu Prue umiera no i Paige sie pojawia siostra przyrodnia.

Anusia16

Również lubię je trzy (Pru, Piper, Pheope)...ale cóż nic nie poradziny jeszcze nie oglądnełam żednego filmu z rolą Paige także...Przekonam się jeszcze choć ubolweam:(...:P

ttoommeekk_92

Ja bardzo żałuję, że Prue zginęła. Przyzwyczajam się do rzeczy i ludzi i nie lubię zmian. Może Paige będzie fajna, ale Prue nikt nie jest w stanie zastąpić. W zasadzie to ona nadawała smak temu serialowi i tworzyła atmosferę. Czuję się tak jak Piper w 1 odcinku 4 sezonu - tragicznie.

ocenił(a) serial na 10
terry69

Mądrze mówisz, to Prue stworzyła tą fajną atmosferę Charmed. A apropo 1 odcinka 4 sezonu i twojego ostatniego zdania, że Piper czuła się tragicznie, chciałbym zauważyć, że tak naprawdę to tylko Piper przez pierwsze odcinki (4) mocno rozpaczała (jeszcze przez jakiś czas po pogrzebie), a Phoebe strasznie szybko przestała. Ciekawe dlaczego... Czy taki scenariusz szybkiego odsząśnięcia się ze śmierci Prue przez Phoebe ma związek z konfliktem aktorek (czyli Alyssy i Shanen) ...

ttoommeekk_92

Czytałam gdzieś, że na planie filmu "Bewery Hills 90210" Shannon zachowywała sie skandalicznie. Może dlatego wywalili ją, a nie Phoebe. Oglądałam na You Tube filmiki ze scenami śmierci Pru i związanymi z tym przeżyciami Piper. Poryczałam sie jak bóbr i dwa dni nie mogłam dojść do równowagi. Dopadła mnie chandra. Szkoda, że w Polsce "Czarodziejki" nie wyszły jeszcze na DVD. W Stanach są już wszystkie sezony, a u nas ani jednego.

terry69

Shannen z Beverly Hills odeszla na wlasna prosbe z powodow osobistych

Blair

Czego to nie robią plotki. Nie wiedziałam, że odeszła na własną prośbę, byłam przekonana, że wywalił ją Aaron Spelling. Nie zmienia to faktu, że Shannon lubię najbardziej z całej trójki.

ttoommeekk_92

wlasnie zobaczylam ostatni odcinek 3sezonu i nie rozumiem dlaczego w 4 umarla tylko pru przeciez piper tez oberwała od demona..
a tak apropo dzisiejszy odcinek byl bardzo przykry az sie poryczalam:((

ocenił(a) serial na 10
linds20

SMutny dzisiejszy odcinek, chyba najlepszy ze wszystkich, w koncu Shannon go wyreżyserowała. Nie moge uwierzyć, że Prue już nie bedzie:///

ocenił(a) serial na 10
pufek_1986

Dodam jeszcze że uwielbiam ten odcinek,ze wzgledu na dużo strasznie emocjonalnych scen: reakcja Prue na śmierć Piper: kiedy to płacze, a następnie wpada w ogromną złość, czy jak nie mogła zawieść Piper do szpitala i w rozpaczy atakowała ludzi. Nigdy nie wiadomo co śie wydarzy, w jednej chwili myślisz, że to Piper ginie a w następnej Prue i to na zawsze, bez odwrotu. Piękna i potężna Prue, :///

ocenił(a) serial na 10
pufek_1986

moze mi ktos wyjasnic dlaczego wlasnie prue a nie pheobe? wkoncu obie aktorki sie klocily i dlazego wybrali wlasnie Shannen? Ja jak zaczelam ogladac ten serial to na poczatku rozpoznawalam tylko prue - byla najstarsza, zawsze ratowala siostry. to najgorsze co mogli zrobic serialowi. uważam ze teraz ta nowa peige bedzie porównywana z prue. bo zajela jej miejsce. ale oczywiscie nigdy jej nie dorówna ;(

użytkownik usunięty
pufek_1986

Ale się mozna zawieść, Prue była najlepsza ! to ona zawsze była najrozsądniejsza i ratowała reszte z opresji, a teraz jej zabraknie...szkoda...
bo to ponoc dlatego że Shanen wyrzucili z serialu przez Alysse?to prawda?

Ps.dzisiejszy odcinek pogorszył mi tylko humor...

użytkownik usunięty

No własnie dlaczego Prue anie phoebe? .....nigdy chyba tego nie zrozumiem

ocenił(a) serial na 10

moze dlatego ze pheobe ma wątek jeszcze z colem. wkoncu gdyby ja usmiercili cole tez by z serialu znikl. ale dlaczego dwie dorosle kobietuy nie mogly sie pogodzic ze soba?! i pewnei kazdego ciekawi o co im poszlo ... dlaczego sie tak nie lubily? ten serial stracil ten "charmedowski" urok. to juz nie to samo. dla mnie teraz bedzie nie trzy siostry tylko dwie i ta inna. ;( zalamka

ocenił(a) serial na 10
palafka

aha jeszcze dla Emki -> tak wywalili Shannen przez Alysse ;/ ;(

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ulala_2

Ja strasznie ryczalam :( Prue byla najlepsza ;** Forever Prue ;***

użytkownik usunięty
Blair

palaf3 - a mogłabyś mi to jakoś streścić..( jak do tego doszło ze wyrzucili ja z planu przez alysse?)
bo na ten temat sa podzielone zdania...

Shannen klocila sie z Alyssa .. Alyssa zagrozila ze albo ona odedzie albo Shannen .. no i wywalili Shannen :( Glownie klocily sie o pieniadze i o popularnosc