PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51409
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Chciałbym , aby wszyscy wypowiedzieli się o swoich odczuciach co do I sezonu.Może komuś wydawać się gupi ten temat , ale ja myśle , że warto porozmawiać o pierwszym sezonie.Chciałby , żebyście napisali który odcinek Wam się najbardziej podobał itp.

Ja nie oglądałem wszystkich odcinków tej serii , ale ogulnie podobały mi się odcinki z tej serii.Troche smutno mi było gdy oglądałem ostatni odcinek kiedy to Andy zgiął.Jutro zaczyna się już II.Ale ja przygotowuję sie na ostatni odcinek III serii , kiedy Prue zgnie , wtedy bedzie mi dopiero smutno : ( .Lecz i tak bede oglądał dalsze sezony.

ocenił(a) serial na 10
Sebastian_17

MI w pierwszym sezonie podobały się naprawdę wszystkie odcinki, każdy był równo emocjonujący, a zarazem każdy wnosił coś innego...Rz pozytywne raz negatywne emocje...Dzisiaj był odcinek, gdy Andy zginął- trudno, przykro, no ale cóż... A gdzie można oglądać III serię...??
pozdrawiam..

ocenił(a) serial na 9
Sebastian_17

Też siewkurzyłem że Andy umarł to była taka fajna postać.
A trzeci sezon leci w soboty rano. na polsacie.

Bodzio_13

Pierwszy sezon bardzo mi sie podobał i jestem zadowolona:) (nie ogladałam 4 pierwszych odcinków czego bardzo żałuje:( )
I nmie sie wydaje być jak narazie najciekawsza ;) ponieważ dopiero poznawały moc 3 dlatego tez było ciekawie:)
Jednak nie przeczę ze pozostałe bedą nudne i nieciekawe ale bardzo sie przyzwyczaiłam do tej 3 no i ... Andiego :)
No i fakt że najbadziej podoba mnie się moc Pru ;P
I odcinek kiedy to Pru używała moc rękoma;P
To tyle jełeli chodzi o I sezon ;)