PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51409
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

pierwszy moj odcinek to byl chyba 10. Obejrzalem go tak od niechcenia, ale strasznie mi sie spodobal i zaczalem teraz ogladac go nieprzerwanie :). CHARMED RULESSSSS!!!!!!!!!!!!!

MATI31

ja tak samo ostatnio moja kuzynka mnie w to wciagneła
i ogladam codziennie jest super !!
..::pozdrowionka::..

MATI31

Hejka :) I ja mam też tak samo :D Ciocia do mnie przyjechała i oglądała a mi sie nudziło i tez zaczełam oglądać, a potem to już poszło :D Szkoda, że dopiero teraz zaczełam ogladac te powtorki i tez tak od 10 odcinka. Teraz juz nie moge zadnego przegapic!! :) A jak myslicie czy w ciągu roku szkolnego beda dalsze odcinki? (jak sie skoncza te powtorkowe) Bo bardzo bym chciala czaly czas oglądać ten film :) Pozdro ;)

ocenił(a) serial na 6
kociszka

aktualnie na polsacie w soboty o 12.45 leci 3 seria i mysle ze 4 tez wyemituja. 1 seria konczy sie we wtorek (24.07.07) i od srody bedzie 2 seria a tak to zawsze w sobotki 3 ktora konczy sie tak gdzies we wrzesniu niestety nie na korzysc 3 seria konczy sie smiercza prue. same smierci bo 1 konczy sie smiercia andy'ego :(

MATI31

Powiem Wam , że ten serial też mi się bardzo spodobał.Oglądam aktualnie pierwszą serię ( tak jak większość z Was ) na Polsacie.Pierwsze wrażenie po prostu super.

Mam do Was pytanie.Po wakacjach w jakich terminach będą nadawane Czarodziejki?

ocenił(a) serial na 10
Sebastian_17

Super serial :) Kiedyś przez przypadek obejrzałam kawałek, następnego dnia całość.. I teraz nie mogę żadnego odcinka przegapić :D

Mam nadzieję, że po wakacjach będą emitowane dalsze serie.. Ktoś coś wie na ten temat?

ocenił(a) serial na 10
Sebastian_17

Sebek, tego na razie nikt nie wie, pytanie padało kilka razy ale to niestety nie od ans to zależy ;]