Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 52 tys. ocen
6,9 10 1 51503
5,8 8 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Ludzie nie łudżnie cie ze sa kolejne sezony charmed te wszystkie zwiastuny z youtube to zlepki fano jesli oglada sie charmed od poczatku rto da sie poznac ze to zlepki z odcinkow od 1 sezonu d0 8

jesli charmed mialo bybyc 5 i mialy by byc kolejne sezony to juz caly swiat o tym by wiedzial i cos by bylo napisane w wiarygodnych zrodlach a nie takich ja youtube czy rozne fora

dajcie se spokoj i przestancie psac o kolejnych s4ezonach

Hibbies

Tam masz racje.Nie ma 9 sezonu a niektórzy piszący tu opierają się na filmikach z youtube itp.
Jednak ci co chceli się dowiedzieć czegoś konkretnego wchodzili do tematu " 9 i 10 sezon Czarodziejek.......... "
Tam były podawane wiarygodne wywiady i można było się na nich opierać.Narazie nie ma nowych wiadomości na ten temat więc wszystko jest tak jak dawniej , czyli : nie ma 9 sezonu i koniec.
Możemy czekać na jakieś nowe informacje ale one sie pewnie nie pojawią.

Tylko jesdno mnie zastanawia.Dlaczego Ty sie odnosisz do wszyskich ???
Bo stwierdzenie "ludzie" odnosi się niewątpliwie do wszystkich a jak pisałem powyżej nie wszyscy opierali się filmikach z youtube więc to było nie na miejscu.

Sebastian_17

zle sie wyrazilam ...................

Hibbies

Racja, 9 i 10 sezonu raczej nie będzie. No, ale cieszmy się 4, 5, 6, 7 i 8. Trudno...Miejmy nadzieję, że producent zmieni zdanie. Ale z drugiej strony...Ostatni odcinek kończy się jak Piper jest stara i wchodzi po schodach z Leo. Chyba, że najwyżej ich wnuczki, bo są trzy będą Czarodziejkami...Niewiem...

ocenił(a) serial na 10
Hibbies

Przykro mi Ale jesteście w błędzie.. Moja mama mieszka w Londynie i właśnie wczoraj jak dzwoniła powiedziała o 10 sezonie i o mocy pięciu. Świetnie czyta po angielsku , więc nie waham sie powiedziedz , ze 9 i 10 sezon charmed istnieją!

love_charmed

CZy to jest pewne love charmed że będzie ten 9 sezon a skąd twoja mama to wie???

ocenił(a) serial na 10
Hibbies

Pss... Hmm.. Ciekawe.. Jakieś dowody?? Jeśli je masz to podaj...

ocenił(a) serial na 10
agija

No no pojawiła się iskierka nadzieii......

ocenił(a) serial na 10
Hibbies

Nie wiem jak je pokazać po to w gazecie było! Jeśli będe miał jak to pokazac to napewno pokaze!

love_charmed

zobaczcie ten film
http://pl.youtube.com/watch?v=wFm4xQ4xWNk&mode=related&search=
to jest zakonczenie 8 sezonu
jesli zakonczenie 8 sezonu jes taki to niby w jaki sposob paiper moze byc jedna z 5 czarodziejek w 9 sezonie jesli ona jest juz (stara) babcia???
to chyba nielogiczne??