Ludzie nie łudżnie cie ze sa kolejne sezony charmed te wszystkie zwiastuny z youtube to zlepki fano jesli oglada sie charmed od poczatku rto da sie poznac ze to zlepki z odcinkow od 1 sezonu d0 8
jesli charmed mialo bybyc 5 i mialy by byc kolejne sezony to juz caly swiat o tym by wiedzial i cos by bylo napisane w wiarygodnych zrodlach a nie takich ja youtube czy rozne fora
dajcie se spokoj i przestancie psac o kolejnych s4ezonach
Tam masz racje.Nie ma 9 sezonu a niektórzy piszący tu opierają się na filmikach z youtube itp.
Jednak ci co chceli się dowiedzieć czegoś konkretnego wchodzili do tematu " 9 i 10 sezon Czarodziejek.......... "
Tam były podawane wiarygodne wywiady i można było się na nich opierać.Narazie nie ma nowych wiadomości na ten temat więc wszystko jest tak jak dawniej , czyli : nie ma 9 sezonu i koniec.
Możemy czekać na jakieś nowe informacje ale one sie pewnie nie pojawią.
Tylko jesdno mnie zastanawia.Dlaczego Ty sie odnosisz do wszyskich ???
Bo stwierdzenie "ludzie" odnosi się niewątpliwie do wszystkich a jak pisałem powyżej nie wszyscy opierali się filmikach z youtube więc to było nie na miejscu.
Racja, 9 i 10 sezonu raczej nie będzie. No, ale cieszmy się 4, 5, 6, 7 i 8. Trudno...Miejmy nadzieję, że producent zmieni zdanie. Ale z drugiej strony...Ostatni odcinek kończy się jak Piper jest stara i wchodzi po schodach z Leo. Chyba, że najwyżej ich wnuczki, bo są trzy będą Czarodziejkami...Niewiem...
Przykro mi Ale jesteście w błędzie.. Moja mama mieszka w Londynie i właśnie wczoraj jak dzwoniła powiedziała o 10 sezonie i o mocy pięciu. Świetnie czyta po angielsku , więc nie waham sie powiedziedz , ze 9 i 10 sezon charmed istnieją!
Nie wiem jak je pokazać po to w gazecie było! Jeśli będe miał jak to pokazac to napewno pokaze!