PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51409
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

MAM PYTANIE

ocenił(a) serial na 10

tak szczerze to od niedawna zaczęłam oglądać czarodziejki na Polsacie od 2 sezonu i na Fox
life 7 sezon mianowicie moje pytanie brzmi Phoebe w 2 sezonie pożegnała Colea na
cmentarzu i powiedziała siostrom że go zabiła , czy oni się spotkają jeszcze w późniejszych
odcinkach ??? bo w 7 nic o nim nie mówią ...

ocenił(a) serial na 10
scream_1035

Scena o której piszesz jest z 3 nie 2 sezonu. W 2 jeszcze nie było Cola
Będą razem jeszcze przez prawie cały czwarty sezon, potem się rozstaną, siostry unicestwią go ostatecznie w 5 sezonie. W 7 pojawi się gościnnie - odcinek 150 ale nie spotka już Phoebe tylko Piper.

ocenił(a) serial na 10
HollyShannen19

aaa to polsat musiał coś pomylić bo w gazecie pisało że sezon 2 ... a mam jeszcze jedno pytanie co stanie się z Prue i kim jest ta Paige ?(wiem tylko że jest ich siostrą ale jak to!? )

ocenił(a) serial na 10
scream_1035

To jedno z najważniejszych wydarzeń w serialu. Prue niestety zginie w finale 3 sezonu - czyli już niedługo :( Nie będę pisać jak bo sama zobaczysz. Ten odcinek jest moim zdaniem najlepszy z całej serii choć jednocześnie najtragiczniejszy. Gra Holly i Shannen to po prostu mistrzostwo. Zresztą sama się przekonasz :) Co do Paige - nie wiem czy widziałaś 8 odcinek 2 sezonu - P3H2O - było tam powiedziane, że matka sióstr - Patty, p

ocenił(a) serial na 10
HollyShannen19

bardzo bardzo dziękuje ;)

ocenił(a) serial na 10
scream_1035

Nie ma za co :)

ocenił(a) serial na 10
scream_1035

Holly (cudny nick) napisała wszystko, a ja chciałam tylko dodać że ten serial uzależnia i życzę sporego uzależnienia :P bo jest tego warty :)

ocenił(a) serial na 10
deminisia103

Dzięki :) Miło mi :)