też nie rozumiem dlaczego nie ma powtórek! liczyłem, że serial pójdzie od 1 sezonu i będę mógł obejrzeć odcinki z Prue, ale niestety przeliczyłem się.
decyzja Polsatu jest dla mnie nie zrozumiała!
Bo to polsat ;), robią co chcą, zwisa im to, czego my chcemy. A może im się po prostu znudziły Czarodziejki ;p
Byłem zawiedziony gdy w programie telewizyjnym nie ujrzałem powtórek Charmed ;( W te wakacje chciałem sobie odświeżyć je, no ale Polsat woli puszczać jakieś stare "Miodowe Lata" czy jakieś mało zabawne "I kto tu rządzi" zamiast czegoś co podwyższyło by oglądalność tej stacji...
Całe 8 sezonów "Czarodziejek" Polsat emitował już setki tysięcy razy, nic dziwnego że zrobili sobie przerwę ;)
Z tego co wiem, to od sierpnia Czarodziejki mają pojawić się na FoxLife, Mają lecieć od poniedziałku do piątku o 20:05 ;)
no właśnie przeciez Czarodziejki duzo razy już leciały na polsacie co wakacje jakies powtorki z kilku pierwszych sezonów,po wakacjach znowu lecialy ale juz nowsze odcinki :)
19 czerwca (chyba) wyemitowali ostatni odcinek charmed. Gdzieś o 13.00
Wiec ja się nie dziwię, że nie puszczają w te wakacje, bo przecież zakończyli tydzień przed nimi.
A mnie się już przejadł ten serial i to właśnie przez polsat, bo na okrągło go puszczają.
W grudniu wyemitowali ostatni odcinek a od marca znów lecą czarodziejki... już mogliby puścić BH,90210 od 6 sezonu.
A ja chcę Czarodziejki:) Chociaż stare BH 90210 tez uwielbiam :) A ostatnio jak puszczali to nie miałam szansy obejrzeć gdyż Polsat uwielbia puszczać najlepsze produkcje w czasie gdy mnie nie ma w domu :(