PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Najlepsza moc

ocenił(a) serial na 10

Jaka jest waszym zdaniem najlepsza moc bo moim zatrzymywanie i przyśpieszanie molekuł, telekineza, orbing i uzdrawianie:)))

Chidori_Kaname

Mi podoba się telekinaza, zatrzymywanie czasu i transmogryfikacja. =)

czarodziejka94

Telekineza była extra- niestety, tej mocy już nie ma, teraz jest telekineza orbitalna. Piper ma bardzo fajną moc, orbitowanie też jest fajne. Jeśli mogę spytać- co to jest transmogryfikacja?

ocenił(a) serial na 10
Chidori_Kaname

projekcja astralna i lewitacja i w ogole wszystkie fajne :P

Chidori_Kaname

Transmogryfikacja to zdolność do zmiany kształtu lub formy. Była mowa o tej mocy chyba w 3 sezonie, kiedy był odcinek o czarowniku, który zabijając kradł innym moce. Czarownik nazywał się Ejms i zanim czrodziejki go unicestwiły ukradł moc klonowania czarownicy z Glazgoł 10 lat temu i w 1988 r. w Kenii moc transmogryfikacji. Zabił koleżankę Leo, która była duchem światłości. Już wszystko jasne? =D

czarodziejka94

Mi najbardziej podoba się telekineza i przyśpieszanie molekuł chociaż orbitowanie też jest fajnym darem.

Ava_Elizabeth

telekineza orbitalna to bombowy dar i w ogule lewitacja, zmiana wyglądu

jupiter_5

Czarodziejka- dzięki za wyjaśnienie. Teraz już wiem o który dar chodzi :)

ocenił(a) serial na 10
Lady_From_Burton_World

Mi najbardziej podoba się przyspieszanie i zwalnianie molekół, czyli moc Piper, ale moc Paige też jest fajna. To orbowanie jest niezłe, zapewnia przez pewien czas nietykalność oraz teleportację.

ttoommeekk_92

heh po 1 telekineza i prawie wszystkie mcoe w charmed to nie dary, bo ja i kazdy z was je umie, a po drugie moimi ulubionymi zdolnosciami to telekineza leczenie i wladanie nad molekulami choc reszta tez jest fajna, a wlasnie w serialu pomylono definicje projekcji astralnej z bilokacją, to co jest w charmed oto bilokacja a projekcja astralna to zupelnie co innego :P pozdro

ocenił(a) serial na 8
kovu93

Dla mnie wszystkie moce sa fajne, ale Prue miała najfajniejsze!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
redsylwia

Według mnie najlepsze moce to moce duchów światłości ;)

Liquorice_

Ja też lobię moce duchów światłości ale fajne też ma moce Piper. Wie ktoś co to za moc termogeneracja ??

wiatrak78

moje ulubione moce to telekineza spowalnianie molekuł orbing i wizje;D

Leo_Wyatt

najlepsze moce: wizje,wysadzanie,zamrażanie,orbing..a właściwie to wszystkie są spoko

J_McMahon

heh po 1 telekineza i prawie wszystkie mcoe w charmed to nie dary, bo ja i kazdy z was je umie, a po drugie moimi ulubionymi zdolnosciami to telekineza leczenie i wladanie nad molekulami choc reszta tez jest fajna, a wlasnie w serialu pomylono definicje projekcji astralnej z bilokacją, to co jest w charmed oto bilokacja a projekcja astralna to zupelnie co innego :P pozdro----> no patrz, a ja jakoś nie umiem... może Ty umiesz? jesteś żałosny/a...