Czy ktos moglby mi wytlumaczyc o co w tym wszystkim chodzi?? dzisiaj jak ogladalam odcinek czarodziejek to byl Cole i nie wiem skad on sie wogole wzial, bo wczoraj wogole nie istnial, a dzisiaj na dodatek byl z Pheobe! tak samo Piper i Lio! wczoraj sie poklocili a dzisiaj brali slub! no i skad ten policjant wie o tym ze dziewczyny sa czarodziejkami??!! nic nie rozumiem!! wogole Prue, Piper i Pheobe byly jakies inne!! wczoraj mialy krotkie wlosy, a dzisiaj dlugie! czy ktos moze mi to wyjasnic??!! prosze o pomoc
No bo w sobote leci III seria , a od poniedziałku do piątku obenie jest II seria i to dopiero co sie zaczeła.A do końca III sezonu zostało jeszcze chyba 7 odcinków.To wyjaśnia wszystko : )
Chodzi o to że od poniedziałku do piątku są odcinki drugiego sezonu
a w każdą sobotę odcinki trzeciego sezonu!!!
Od poniedziałku do piątku puszczane są odcinki pierwszego sezonu(właściwie już drugiego), w którym Prue i Phoebe miały jeszcze krótkie włosy, Darryl był kompletnie zielony, a Cole'a jeszcze nie było. W soboty natomiast lecą odcinki trzeciego sezonu(Phoebe ma ciemnne włosy, Darryl zna sekret sióstr,itd. )