PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Nie martwcie sie ja też jestem zagorzałom fanką Czarodziejek i seriali tego typu wiec też sie zmartwiłam tym że Polsat nas jako fanów traktuje nie poważnie wiec postanowiłam sie przekonać czy to koniec Czarodziejek i ku wielkiemu zaskoczeniu okazało sie że nie Polsat wykupił 4 sezon a ja sie dowidzaiłam że jest 8 już gotowych w stanach kręcony jest 9 albo nawet już idzie a na YOUTUBie odkryłam reklamówkę 10. nie zdradze co jest w niej oglądnijcie sobie sami to sie kompletnie zdziwicie. szkoda tylko że dają tak żadko Czarodziejki.

ocenił(a) serial na 8
Aeon_F

Podaj link:) To dla mnie bardzo wazne gdyz jestem fanką charmed, zreszta jak ty:):)

ocenił(a) serial na 10
BigMovieFan

kurde ludzie wy jacys nie kumaci jestescie ile mozna mowic - NIE MA 9 I 10 SEZONU I NIE BEDZIE. Tak samo jak nie zagra shannen w czarodziejkach bo ja wywalili i w zyciu sie nie zgodzi.po co dalej ciagniecie ten temat sezonów? zytajcie lepiej to forum jesli potraficie ;/

BigMovieFan

To nieprawda! 9 i 10 sezonu nie będzie bo żadna z aktorek już nie chce tam grac, jednym z powodów były też kłótnie Alyssy z Rose, poza tym Aaron nie żyje a wszystkie zwiastuny i reklamy na youtube to zlepki zrobione przez fanów, Shannen też już nie chce tam grac więc 9 i 10 sezonu NIE BĘDZIE!!!

Lady_From_Burton_World

i pisze się newsy a nie jakieś nówsy :/ ewentualnie niusy

ocenił(a) serial na 10
Lady_From_Burton_World

nastepna prowokantka? a te filmiki to zlepki fanow