Ludie pomyslcie realnie przeciez nie moze byc 9 sezon :/ bo 8 sezon skoczyl sie jak Piper jest juz stara a w tej niby czolowce 9 sezonu jest znowu mloda :/ ten caly filmik z 9 sezonem to tylko zmontowane filmiki z poprzednich sezonow
Ja nie oglądałem tego odcinka więc nie będe się do tego odnosił.
Ale pojawiają sie informacje , że jednak ma być ten sezon.Zapraszam Cię do mojego tematu "9 i 10 sezon Czarodziejek , spekulacji ciąg dalszy...."
Jest tam zamieszczony wywiad który potwierdza , że są plany nakręcenia kolejnych sezonów.
A co do mnie to sam juz nie wiem jak bedzie jedni piszą , że nie ma mowy o dalszych częściach , inni są przekonani , że będą.
Ja chciałbym żeby zrobili kolejne odcinki , ale pod warunkiem , że Prue wróci.Jeżeli nie , to kręcenie tych części wydaje mi się bez sensu....
WIADOMO, ŻE WSZYSTKIE (ZWIASTUNY I INNE FILMIKI) O "CHARMED" NA YOUTUBE TO SĄ ZMONTOWANE Z SEZONÓW 1-8 PRZEZ FANÓW!!! NIE MA JESZCZE OFICJALNEGO ZWIASTUNA SEZONU 9!!! A NA YOUTUBE WIDZIAŁAM NAWET ZWIASTUN SEZONU 10. NIE MA JESZCZE SEZONU 10!!! A JEŻELI CHODZI O SEZON 9 TO ZDANIA SA PODZIELONE NA TAK I NIE WIEC POCZEKAJMY AŻ SIE OKAŻE, KTO MIAŁ RACJE!!!