Gdyby istniała szansa, że będziemy oglądać przygody nowej Mocy Trzech kogo chcielibyście zobaczyć w rolach głownych? Dzieci Piper (Wyatta, Chrisa i Melindę), dzieci Phoebe (trzy dziewczyny) czy dzieci Paige (bliźniaczki i chłopca)? Ja zdecydowanie Wyatta, Chrisa i Melindę
Ja dzieci Piper. W końcu dzisiaj mogliśmy podziwiać moc Wyatta.... A tak
właściwie to kiedy Piper była w przyszłości i kiedy urodzi się Melinda?
Piper była w przyszłości w drugim sezonie w odcinku "Morality bites" i wtedy widziała swoją córeczkę. Ale przecież od tamtego odcinka do teraz już kilka razy było powiedziane, że przyszłość została zmieniona (no, przynajmniej ze dwa razy to chyba słyszałam). No bo niby Prue miała być bizneswoman, a umarła, Piper miała mieć pierwszą córeczkę, a urodził się Wyatt...
A co do tematu, to chyba wolałabym córeczki Phoebe :) Chociaż jeśli dzieci miałyby mieć moce powiązane z mocami matek, to chyba najciekawiej byłoby z dziećmi Paige ;))
Pod koniec odcinka Forever Charmed, jest scena z przyszłości gdzie widać Piper i Leo gdy żegnają dzieci (z tego że dzieciaki miały plecaki wynika, że idą do szkoły). Jest tam Wyatt, Chris i dziewczynka. Najprawdopodobnie Melinda