PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51411
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Nowa Moc Trzech

ocenił(a) serial na 10

Gdyby istniała szansa, że będziemy oglądać przygody nowej Mocy Trzech kogo chcielibyście zobaczyć w rolach głownych? Dzieci Piper (Wyatta, Chrisa i Melindę), dzieci Phoebe (trzy dziewczyny) czy dzieci Paige (bliźniaczki i chłopca)? Ja zdecydowanie Wyatta, Chrisa i Melindę

Laura12345

ja sam nie wiem:) to byłby bardzo skomplikowane:)

ocenił(a) serial na 10
Laura12345

Dzieci Phoebe :)
To Piper będzie miała jeszcze córkę? xd

themagness

Ja dzieci Piper. W końcu dzisiaj mogliśmy podziwiać moc Wyatta.... A tak
właściwie to kiedy Piper była w przyszłości i kiedy urodzi się Melinda?

ocenił(a) serial na 8
fankaserialuER

Piper była w przyszłości w drugim sezonie w odcinku "Morality bites" i wtedy widziała swoją córeczkę. Ale przecież od tamtego odcinka do teraz już kilka razy było powiedziane, że przyszłość została zmieniona (no, przynajmniej ze dwa razy to chyba słyszałam). No bo niby Prue miała być bizneswoman, a umarła, Piper miała mieć pierwszą córeczkę, a urodził się Wyatt...

ocenił(a) serial na 8
Oldzia_

A co do tematu, to chyba wolałabym córeczki Phoebe :) Chociaż jeśli dzieci miałyby mieć moce powiązane z mocami matek, to chyba najciekawiej byłoby z dziećmi Paige ;))

Oldzia_

Podzielam zdanie poprzedniczki, bo to właśnie córeczki Phoebe widziałabym w nowej mocy trzech...

ocenił(a) serial na 10
P_Halliwell

Pod koniec odcinka Forever Charmed, jest scena z przyszłości gdzie widać Piper i Leo gdy żegnają dzieci (z tego że dzieciaki miały plecaki wynika, że idą do szkoły). Jest tam Wyatt, Chris i dziewczynka. Najprawdopodobnie Melinda

użytkownik usunięty
Laura12345

Hmm nie wiem najlepiej bym wzioł Nową Moc Dziewięciu :P

Najbardziej w roli nowej mocy trzech widziałbym córki Phoebe.

użytkownik usunięty
Laura12345

zdecydowanie dzieci phoebe - nowa moc trzech -
wiecie ze ma byc kontynuacja czarodziejek wlasnie z dziecmi phoebe pt:Blessing super !!! <33 ;]