PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51409
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Bardzo mnie to dziwi na Filmwebie, a w przypadku tego serialu wręcz powala. Np. taki Drew Fuller (ale nie tylko on), kluczowa postać caluteńkiej szóstej serii, w obsadzie jest tu wymieniony daleeeeko daleko za całą masą aktorów, którzy zagrali gościnnie w maksimum jednym odcinku. Wyprzedzają go nawet postacie, które w serii pojawiły się po nim! I to na parę minut. Gdybym nie wiedziała, a próbowała się dowiedzieć, kto grał w szóstej serii Chrisa Perry, musiałabym przekopać się przez szereg kilkuset aktorów. Strasznie to niewygodne.

Ale na Filmwebie to normalne. Czasem pierwszoplanowych w danej produkcji aktorów znajduję tu na liście obsady poza pierwszą dziesiątką :/ Czym się kierują autorzy tych list, to ja nie wiem...

midian

Też denerwuje mnie tutaj to że aktorzy nie są "ułożeni" według "ważności" w serialu..a już Drew Fuller na samym końcu to jakaś porażka..;)

friends88

zawsze jest opcja ctrl +f

midian

prawda to. może moderatorzy zobaczą posty i coś pokombinują ale wątpię ;)

midian

Jakby chcieli w każdym serialu i filmie ustawić ''poprawną'' kolejność nazwisk to by im zajęło wieczność. Choć dla mnie to też jest irytującego.

midian

nie zauwazyliscie/lyscie ze aktorzy są ulozeni chronologicznie?

fune

niekoniecznie..nieraz się spotkałam z tym że osoba grająca w późniejszym sezonie była przed osobą grającą we wcześniejszym..np w One Tree Hill.

ocenił(a) serial na 9
friends88

W tym przypadku już to chyba zmienili. Ale np. tutaj: http://www.filmweb.pl/film/The+X-Files%3A+The+Unopened+File-1996-152829/cast#rol e-actors para gł. bohaterów jest na 10 i 11 miejscu. Ani to chronologicznie, ani alfabetycznie, ani wg ważności.