PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51409
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Może ktoś orientuje się na tyle w odcinkach, że może mi powiedzieć w których po śmierci Prue jest
jakikolwiek jej wątek ?
Jakieś zdanie "Prue lubiła to, tamto", przewrócenie stron Księgo Cieni przez ducha Prue ,
jakiekolwiek wspomnienie, zamknięcie drzwi w sposób jaki to robiła [wiem, że akurat to jest w
ostatnim odcinku]. Cokolwiek, bardzo mi na tym zależy .

ocenił(a) serial na 10
kingajkari

Już mówię - wymienię wszystkie, jakie pamiętam w których pojawiło się imie Prue

*4 sezon odcinki : 1,2,3,4,6,7,12,13,14,15,20 w 5 jest pośrednio mowa o Prue : "P3 i tak już nie istnieje", tak samo w 8 kiedy niewinna pyta Phoebe czy straciła kogoś bliskiego i czy pomściła tą śmierć. W 16 kiedy Paige prawie ginie Phoebe ze łzami w oczach krzyczy: To nie może się powtórzyć, w 22 też jest jakieś zdanie, ze b. dużo straciły, ale bezpośrednio o Prue chyba nie.

*5 sezon, odc. : 7, 12, 18 - nie pamiętam co ale wtedy Phoebe i Paige przez zaklęcie Piper przenoszą się w czasie więc na pewno coś jest, 21, 23 - tj druga część finału, odcinek Oh My Godness- pożegnanie Piper i Leo, kiedy został Starszym. W odcinku 16 Phoebe jedynie mówi, że synek Piper jako Prudence Melinda nie miałby szans w szkole- nie wiem, czy to tez Cię interesuje ;)

*6 sezon, odc: 10 - końcówka - rozmowa sióstr, 17 - początek -rozmowa między Piper i Paige i 19. Ale uprzedzam, że nie lubię 6 sezonu, widziałam go tylko raz i mogłam coś pominąć. Jednak w tych co wymieniłam, jest wzmianka na pewno;)

*7sezon, odc: 3, 5, 17 - tu jest myślę b.istotna wzmianka o Prue - we fragmencie pamiętnika Piper, który czyta Zankou i finał czyli odc.22

*8 sezon - tu niestety kojarzę tylko ostatni odcinek. Nie tylko wnuczka Piper zamyka tak samo drzwi, ale Prue jest wspomniana kilka razy - m.in. Patty o nią pyta, a na końcu o niej mówi. Jak pisałam wcześniej, nie orientuję się dość dobrze w tych późniejszych sezonach. Do 5- jak najbardziej ale potem odcinki były coraz słabsze, także poza paroma wyjątkami widziałam je tylko raz w tv. Więc jeśli coś pominęłam to wybacz. Nie bardzo mi się chciało kopiować tytuły odcinków i tu wklejać, dlatego pisałam tylko numerami.
Ale - jak pewnie wiesz wystarczy wpisać w Google: charmed odcinki i masz wszystko jak na talerzu;)
Mam nadzieję, że pomogłam, pozdrawiam. :)

HollyShannen19

Dziękuje baaardzo :))

ocenił(a) serial na 10
kingajkari

Jeszcze w 9 odcinku 4 sezonu jest mowa o Prue, a widzę, że go tu nie wymieniłam. :) Pozdrawiam