PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Ostatni odcinek zostanie wyemitowany nie 26 grudnia a 19. Będziemy mogli wtedy oglądać dwa ostatnie odcinki czyli Kill Billie Vol 2 i Forever Charmed. Ja jakoś się z tego powodu nie cieszę...

pozdrawiam

Magic_Hour

a ja się bardzo ciesze! :) dobrze zrobili... :)

użytkownik usunięty
Magic_Hour

a mi to tam bez różnicy :)
chociaż gdyby zrobili odzielnie to by przynajmniej czas mi szybciej leciał bo zawsze odliczam do soboty :)
ale jeśli wypadalyby w święta to dla mnie lepiej bo bym pewnie nie obejżała :)

zapraszam do mnie na opowiadanie

ocenił(a) serial na 10
Magic_Hour

Dzięki za info! Czyli zostały nam 2 tygodnie Charmed...

HollyShannen19

wszystko ma swój koniec...
Niestety tak jest prawda, więc zostały przed nami już tylko 2 tygodnie Charmed, niestety... Choć ja mam, mimo wszystko cały czas nadzieję, że może kiedyś, może ktoś postanowi jednak nagrać jakąś kontynuację i będziemy mogli się cieszyć nowymi odcinkami, no bo przecież, gdy coś się kończy to coś się zaczyna, a zatem...
wszystko ma swój początek...

ocenił(a) serial na 9
Kaz_Halliwell

zgadzam się całkowicie.

ocenił(a) serial na 10
Versatile_Nat

Fajnie się złożyło - dwa ostatnie odcinki Polsat puści 19 grudnia, a każdy fan Charmed powinien wiedzieć, że tego dnia są urodziny Alyssy Milano. Ostatni raz puścili dwa odcinki w urodziny Rose McGowan czyli 5-ego września.

ocenił(a) serial na 10
Magic_Hour

ludzie ludzie.
Nie będę miała możliwości obejrzenia w sobotę odcinków. I tak szukam, gdzie można by było obejrzeć ostatni odcinek [Kill Billie jest w necie pełno]. Dajcie namiary jak możecie.

ocenił(a) serial na 10
anytsuJ

uch, nieaktualne. dałam sobie radę.