PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51411
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

To zdecydowanie Moja ulubiona czarodziejka! Po odejściu Pru, ten serial nabrał akcji i tempa. A ona była dla Mnie taka jakaś mdła, bez życia. Najbardziej nie lubię Phoebe. Jest straszna.

ocenił(a) serial na 10
paula308

Zgdzę się z tobą we wszystkim, tylko z tym, że Phoebe jest straszna nie;) Paige jest boska - to fakt, a Prue zawsze mnie denerwowała - była jakaś przemądrzała i wiecznie zmartwiona, a Phoebe jest fajna, może teraz trochę się zmieniła, ale jak nie była z Cole'm była szalona, energiczna;) Będzie taka znów w dalszych sezonach;)

Lovely_Paige

ja Prue bardzo lubiłem(to ona miala najwiecej fanów) ogolnie lubie wsyztskie czarodzieki Paige w 4 sezonie głupio jako aktorka gra, ale potem już jest dorbze w 5 sezonie charakter Paige b.sie zmienil, ale mi to nie zaszkodzilo nudą xD

kovu93

ja tez Prue b. lubiłam ( byla moja ulubiona czarodziejka) . A co do Paige to tez ja lubie .. ale nigdy nie zastapi Prue ;) Phoebe hmm jak Phoebe po rozstaniu z Colem bedzie fajniejsza.

ocenił(a) serial na 8
Blair

dla mnie prue była tez ulubiona czarodziejka a Paige na samym poczatku mnie strasznie wkurzała ale teraz zmieniłam zdanie i sadze że jest fajna ale i tak Prue dla mnie jest najlepsza.

ocenił(a) serial na 10
redsylwia

"ja Prue bardzo lubiłem(to ona miala najwiecej fanów)"

Wcale nie...

Tak Paige na poczatku, ulizana xD W dalszych sezonach wiedźma na Maxa. Druga u mnie w rankingu;]

LEO_13

Ja osobiście baaaardzoo lubię Paige.. Jest swietna. I tak jak u poprzednika jest u mnie druga w "rankingu" xDD. Pierwsza OczywiŚcie Piper.. :D Ale Paige lubię coraz bardziej! A im dłużej ją oglądam w Czarodziejkach tym bardziej podoba mi się charakter i podejście do życia tej osóbki :DDD

Piper25

'' "ja Prue bardzo lubiłem(to ona miala najwiecej fanów)"

Wcale nie...

Tak Paige na poczatku, ulizana xD W dalszych sezonach wiedźma na Maxa. Druga u mnie w rankingu;] ''

ze staystyk na kilku forach gdzie byly glosowania na najbardzije lubiana sisotre zawsze wygrywala Prue na wielu stronach czytalem z eona pozyskala najwiekszą sympatię wśród fanów

ocenił(a) serial na 10
kovu93

nie wiem dlaczego, ale mi nie przypadła jakoś do gustu Prue.
Zawsze lubiłam Phoebe, a gdy pojawiła się Paige, to ją polubiłam najbardziej. Nie mam pojęcia dlaczego te statystyki wygrywała Prue, była jakaś przemądrzała i wogóle miała dziwny charakter, ale prawdą jest, że zawsze bardzo poświęcała się dla sióstr i się nimi opiekowała.

Lovely_Paige

ona nie byla prZemadrzala tylko najmądrzejsza i dlatego zazwyczaj ustalala co czarodziejki zrobią