Do plakatu ze świata seriali dodałam zdjęcie Prue:)
Zapraszam do obejrzenia i komentowania tej oraz innych moich notek:
http://www.filmweb.pl/user/HollyShannen19
Dobra, po pierwsze to, żeby nie było, że się czepiam, czy obrażam, albo jeszcze inne różności jakie tu co niektórzy potrafią wymyśleć. Podniecanie się, że "coś dali" jest na porządku dziennym, zaśmieciliście już tym kilka stron forum. Świat jest bardzo dziwny, ale już zdążyłam to znieść, próbuję, przynajmniej. Ale żeby już schodzić tak nisko? Widziałam, że napisałaś o twoim jak to nazwałaś "ulepszeniu", ale żeby... zakładać nowy temat, gdzie co przykleiłaś, a gdzie nie? Kogo to interesuje?
Proszę, oto jak ten świat się rozwija! Mamy żywy przykład, zachowanie cywilizacji jak ze starożytności. Czym zaśmiecam forum najbardziej? To tylko uwaga, żebyś nie zakładała słońce durnowatych tematów, co gdzie nakleiłaś. Może jeszcze napisz, gdzie masz na tym papierku(który nadaje się do podtarcia , wiesz czego, w jakich okolicznościach) mikroskopisjne naddarcia? Oczywiście, załóż nowy temat!
Kochana, a co ty wiesz o starożytnych cywilizacjach? Ci ludzie byli miliard razy inteligentniejsi i mądrzejsi od nas wszystkich, a od ciebie to już szczególnie! Wydaje mi się, że uczą tego w pierwszej gimnazjum... A więc widać kto tu ma pewne braki ;PP
Nie wiem, czy udajesz, że nie wiesz czy nie wiesz naprawdę. Dobra oświecę cię : zawsze prowokujesz kłotnie na tym forum i te twoje wszystkie złośliwe, głupie uwagi to są właśnie śmieci. Żebyś nie wypisywała znowu, że każdy ma prawo do swojego zdania, bo oczywiście ma. Ale twoje wszyscy już znają. Nie ma tu chyba człowieka, który by nie wiedział, że nie cierpisz Charmed. Trudno znaleźć temat, do którego byś się nie przyczepiła. Wypowiedziałaś się nie raz i do wszystkich dotarło, że uważasz czrodziejki za dno. Żebyś mi nie zarzuciła, że zabraniam ci się wypowiadać, podkreślam, że pytam z czystej ciekawości: nie szkoda ci czasu?? Po co tu bez przerwy wchodzisz jeśli tak bardzo nie cierpisz tego serialu?? Pewnie mi powiesz, że jestem ciężko kapująca, trudno przeżyję : wyjaśnij mi po co tu wchodzisz?
Co do mojego tematu nie jest durnowaty, ty tak uważasz, ale nie każdy musi podzielać twoje zdanie, czego najwyrażniej pojąć nie możesz.
Jeszcze raz, żebyś mnie dobrze zrozumiała - to forum jest o Charmed, plakat jest z Charmed, więc związek chyba oczywisty. Dużo osób lubiło Prue, i chętnie zobaczą ją przynajmniej na tym plakacie. Ci którzy jej nie lubią, tudzież nie lubią serialu, nie muszą oglądać jednego i drugiego. Oczywiście, mogą ale wierz mi pierwszy raz widzę, żeby ktoś spędzał tyle czasu nad czymś, czego tak nienawidzi.
Phoebe12 znowu robisz z siebie idiotkę ,albo lubisz być zje**m albo się tym podniecasz ,ty zaśmiecasz swoją głupią osobą
Tak, może ty lepszy? Debili tu nie brakuje, jak widzę ty jesteś największym. No cóż, zapewne rodzice cię nie kochają... Przykre.
Lepiej żeby pisała o swoim plakacie z Czarodziejkami, niż gdyby KTOŚ miał pisać jakieś głupie posty obrażające fanów serialu/
Tak, najlepiej nawieszać sobie małp w pokoju i na to patrzeć. Co w tym
przyjemnego?
Ach, widziałaś temat o adresie;
http://www.filmweb.pl/topic/1236667/1+10.html#3513722
Ktoś napisał, że serial się nie spodobał.
Inne istoty CZYJEGOŚ pokroju napisały,że:
-wypowiedź na poziomie pierwszoklasisty
-jest brzydka
-jest głupia
Mówi CI to coś?
Haha a to akurat dobre, tak się składa, że mam w pokoju również małpy - goryle i orangutana konkretnie - jeśli kiedykolwiek słyszałaś o naczelnych. Po za tym nikomu nic do tego co mam powieszone w pokoju a co nie a już napewno nie tobie. Jak już pisałam proszę, wypowiadaj się dalej tylko mi wyjaśnij po co w kółko pisać jedno i to samo, aha i jeszcze jedno - jesteś pierwsza do walki o porządek na forum - jak już pisałam - sama je zaśmiecasz, ale zostawmy juz to. Jeśli nie cierpisz tak bardzo Charmed to chyba powinnaś się cieszyć, że forum jest zaśmiecone prawda??
haha, ona to w ogóle zaśmieca świat swoją osobą ;p
Mam pomysł - wyrzućmy ją do kosza ;p
Ja nie muszę się nigdzie udawać, ale wy owszem, najlepiej do lekarza.
Takiego od głowy, oczywiście. Bo to na pewno nie jest normalne, co się tu
wyprawia za sprawą waszych niereformowanych osób.
Dobre Oldzi :P
albo możemy naszą tajną broń wykorzystać ;D
you know what I mean xD
nasza firma rządzi :D