PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51427
5,3 12 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

PORA EMISJI

ocenił(a) serial na 10

wie ktoś może czy zmieni sie pora emisji w roku szkolnym czy bedzie serial emitowany w późniejszych godzinach(o 16,17) ??

ocenił(a) serial na 10
keram1990

o ile sie orietuje od poniedzialku dio piatku idzie juz 3 sera< dzis byl pierwszy oddcinek>< jezli jestem dobrze w temacie> a w a sobote bedzie 20 odcinek a wiec musilei by emitowac tylko 14 odcinkow czyli przez 2 tygodnie wiec wydaje mi sie raczej nie bedzie emitowane ale glowey za too nie dam:Dpozdro:P:D

ocenił(a) serial na 10
dawid120292

Napewno we wrześniu w tygodniu lecieć nie będa, bo sprawdzałam, nie wiem, co z weekendami, ale mam nadzieję że chociaż w sobotę puszczą :) JAk się czegoś dowiem to powiem ;]

ocenił(a) serial na 10
liryczka92

SUPER WIADOMOść!!!! W ciągu roku szkolnego Czarodziejki będa nadawane w sobotę o 12.50!!!!!! Szkoda, że od 65 odcinka, czyli przedostatni odcinek 3 serii... Bo ja w soboty nie oglądałąm ,tylko w tygodniu, i nie obejrze tych paru odcinków.. No ale najważniejsze, że bedą lecieć! <jupi>

Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
keram1990

dzięki za odpowiedź, Tylko szkoda że jednak w tygodniu lecieć nie będą bo czekać na następny odcinek tydzień ........... :(

keram1990

Z jednej strony źle a z drugiej dobrze.
Fakt , trzeba czekać na odcinek tydzień.Ale fanów to chyba nie zrazi.
Jeżeli odcinki byłyby codziennie to dużo osób nie mogłoby ogladać Charmed ze względu na szkołe.A np. w poniedziałem napewno nie zmienili by pory emisji dlatego , że teraz zaczynają sie te okropne seriale typu "Pierwsza miłość" itp.
Wydaje mi się , że w tym przypadku cotygodniowe odcinki maja więcej plusów niż minusów.I napewno to lepsze rozwązanie niż codzienne odcinki.