Nigdy nie zastąpi Prue Halliwell, ale C U D O W N I E jej w tych rudych włosach. I ma świetne poczucie humoru.
Masz rację cudownie wygląda w rudych włosach;) chyba najlepiej jej w tym kolorze;)
Paige wnosi wiele humoru do serialu - z tym też się zgadzam;)
Zgadzam się z całą twoją wypowiedzią. Nigdy nie zastąpi Prue ale tez jest fajna a w rudych włosach wyglada po prostu przepięknie;)))
Ja osobiście uważałam, że Paige jest dużo lepsza niż Prue;] Nie to, że jej nie lubię, ale po prostu najmniej:) A Paige wnosi do serialu mnóstwo humoru;) Bardzooo ja lubię^^
Mi sie bardziej podoba w ciemniejszych włoskach, bo ładnie podkreślały jej porcelanową cerę, ale w rudych też jej ślicznie:D Wiadomo ładnemu we wszystkim ładnie:D
Podoba mi sie też styl Paige:D(makijaż, ciuchy)
Ogólnie bardzo sie cieszę, że to właśnie Rose dołączyła do obsady serialu:) O!^^
Pozdro dla fanów Paige;] i Cola oczywiście;D
hahaha! :D jestem odmiennego zdania ;p ja z kolei jak nick mówi najbardziej uwielbiam Prue :DD buziaki ;*
To prawda. W sezonie trzecim jest ochydna, ale potem... cudo ;) Moja siostra twierdzi, że jest bardzo blada...
To fakt że jest blada.
Ja 100000000000000 razy bardziej wole Prue niz Paige.
Uwazam ze najladniej wyglada w 8 sezonie.
Ja teraz wiem że u mnie na pierwszym miejscu egzekwo jest Prue, Piper, Phoebe i Paige. Wszystkie są równie Zabawne, Fajne itp. A wiecie co do tej pory moja ulubiona czarodziejka to Paige byla, ale tak na początku w sezonach 1-3 to phoebe a jak sie dowiedzialam ze ma byc Paige i bylo jej zdjecie w necie to z nerwow w monitor stukalam. Przekonalam sie do niej. Papatki i caluski :* Pzdr.
Lubie wszystkie 4 czarodziejki.Ale Prue chyba najbardziej byla odpowiedzialna, natomiast Paige teraz tez polubilam bo jest zabawna i wniosla troche chumoru do serialu po smierci Prue.