PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51411
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Właśnie oglądnełam ostatni odcinek 4 sezonu i się dowiedziałam że PIper jest w Ciaży:):):) Ale supper >^^<
Pozdrowienia dla fanów Charmed:D:D:D

ocenił(a) serial na 10
BigMovieFan

boosko;) mały będzie miał potężną moc;)..............

ocenił(a) serial na 8
Lovely_Paige

Ooooo to fajniutko:):) amozna wiedziec jaka i jak sie bedzie nazywal??:D

ocenił(a) serial na 10
BigMovieFan

Wyatt ;)podczas ciąży Piper będzie dzięki niemu niezniszczalna;)

ocenił(a) serial na 10
BigMovieFan

Ale się cieszę! Nareszcie jakieś dziecko! xD Fajny w ogóle był dzisiejszy odcinek. W którym odcinku Piper ma urodzić? Wiecie może?? Pozdrawiam ;]

ocenił(a) serial na 10
agija

Piper urodzi w 15 odcinku sezonu 5 "The day the magic died"

ocenił(a) serial na 8
Lovely_Paige

O jaaaaa Piper bedzie niezniszczalna alee super!!! To wszystkie demony bedzie po kolei mogla zabijac:):)::):):)::P

ocenił(a) serial na 10
BigMovieFan

A potem maluch będzie niezniszczalny.

Niestety, Cole, główny wróg pierwszej połowy 5 sezonu, też będzie niezniszczalny...

Severin

dlatego ciekawe beda walki Piper vs. Cole

ocenił(a) serial na 8
kovu93

OooooOOOooooO to fajniutko ale filmikbedzie ciekawy:):):):)):):):):):)

ocenił(a) serial na 10
BigMovieFan

a ja mam takie malutkie pytanko ktoś może posiada ostatni odcinek 4 sezonu? nie mogę go nigdzie znalesc, nie moglam go ogladnąć wczoraj, a bardzo mi zależy...

ocenił(a) serial na 10
sylwii9_2

na youtubie jest,ale nie jestem pewna czy caly,jak cos to przynajmniej sporo fragmentow a niego;)

...............................

BigMovieFan

Nie mam tego odcinka.
Słyszałam, że ciąża Holly była powodem zmiany scenariusza Charmed =) I czy to prawda, że podczas ciązy będziem mogła tylko wyczarowywać kwiaty i niegroźne fajerwerki?

ocenił(a) serial na 10
czarodziejka94

to prawda,bo jak sama mówiła "jej dziecko jest pacyfistą po tatusiu" ;D

.......................................

ocenił(a) serial na 10
czarodziejka94

tak będzie tylko w jednym odcinku, potem będzie bardzo potężna, dzięki ciąży, jak już wcześniej było pisane niezniszczalna Piper będzie walczyć z niezniszczalnym Cole'm ---> super scenka;)

ocenił(a) serial na 8
Lovely_Paige

Hejka:):)
Już nimoge sie doczekac tego odcinka:) a wogole w ktorym odcinku to bedzie bo bardzo ciekawa jestem "_"'

ocenił(a) serial na 10
BigMovieFan

w 10 odcinku sezonu 5 " The Mummy's Tomb" - jeśli dobrze znasz angielski znajdź sobie ten odcinek np. na youtube

ocenił(a) serial na 10
BigMovieFan

No no ... SupeRrr ale bedzie sie dzialo xD
Juz nie moge sie doczekac kolejnego odcinka:)))

ocenił(a) serial na 10
LuckyLady

Coś słabo wam wszystkim już idzie ja już przerobiłem wszystkie 8 sezonów :] Serial jest super i niedługo chyba będę go znowu oglądał od początku :D

użytkownik usunięty
BigMovieFan

http://pl.youtube.com/watch?v=5Pf4GcEJpIs tutaj jest filmik;]

użytkownik usunięty
BigMovieFan

AAA zapomniałem dodać że nie jest cały pokazany pojedynek :D jest pokazany do 1:00 ale i tak są ucięte fragmenty:) a po 1:00 gadają o czymś....

lol wtf moze poczekajcie do tego odcinka a nie zdradzajcie wszystkikiego odrazu, ale skoro juz sie wydalo to w tym odcinku zobaczymy cole'a przedostatni raz poniewaz w 5x12 odejdzie na zawsze..<nie liczac kilku epizodow>. pozatym Piper walczy z nim by odzyskac swoje swie sioatry ktore podstepny i wredny Cole zabral do Egiptu i tam uwiezil. btw Prue kiedys tez stoczyla taka walke z pewnym niewdziecznym demonem. Pozdrawiam