Właśnie oglądnełam ostatni odcinek 4 sezonu i się dowiedziałam że PIper jest w Ciaży:):):) Ale supper >^^<
Pozdrowienia dla fanów Charmed:D:D:D
Ale się cieszę! Nareszcie jakieś dziecko! xD Fajny w ogóle był dzisiejszy odcinek. W którym odcinku Piper ma urodzić? Wiecie może?? Pozdrawiam ;]
O jaaaaa Piper bedzie niezniszczalna alee super!!! To wszystkie demony bedzie po kolei mogla zabijac:):)::):):)::P
A potem maluch będzie niezniszczalny.
Niestety, Cole, główny wróg pierwszej połowy 5 sezonu, też będzie niezniszczalny...
a ja mam takie malutkie pytanko ktoś może posiada ostatni odcinek 4 sezonu? nie mogę go nigdzie znalesc, nie moglam go ogladnąć wczoraj, a bardzo mi zależy...
na youtubie jest,ale nie jestem pewna czy caly,jak cos to przynajmniej sporo fragmentow a niego;)
...............................
Nie mam tego odcinka.
Słyszałam, że ciąża Holly była powodem zmiany scenariusza Charmed =) I czy to prawda, że podczas ciązy będziem mogła tylko wyczarowywać kwiaty i niegroźne fajerwerki?
to prawda,bo jak sama mówiła "jej dziecko jest pacyfistą po tatusiu" ;D
.......................................
tak będzie tylko w jednym odcinku, potem będzie bardzo potężna, dzięki ciąży, jak już wcześniej było pisane niezniszczalna Piper będzie walczyć z niezniszczalnym Cole'm ---> super scenka;)
Hejka:):)
Już nimoge sie doczekac tego odcinka:) a wogole w ktorym odcinku to bedzie bo bardzo ciekawa jestem "_"'
w 10 odcinku sezonu 5 " The Mummy's Tomb" - jeśli dobrze znasz angielski znajdź sobie ten odcinek np. na youtube
No no ... SupeRrr ale bedzie sie dzialo xD
Juz nie moge sie doczekac kolejnego odcinka:)))
Coś słabo wam wszystkim już idzie ja już przerobiłem wszystkie 8 sezonów :] Serial jest super i niedługo chyba będę go znowu oglądał od początku :D
AAA zapomniałem dodać że nie jest cały pokazany pojedynek :D jest pokazany do 1:00 ale i tak są ucięte fragmenty:) a po 1:00 gadają o czymś....
lol wtf moze poczekajcie do tego odcinka a nie zdradzajcie wszystkikiego odrazu, ale skoro juz sie wydalo to w tym odcinku zobaczymy cole'a przedostatni raz poniewaz w 5x12 odejdzie na zawsze..<nie liczac kilku epizodow>. pozatym Piper walczy z nim by odzyskac swoje swie sioatry ktore podstepny i wredny Cole zabral do Egiptu i tam uwiezil. btw Prue kiedys tez stoczyla taka walke z pewnym niewdziecznym demonem. Pozdrawiam