PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

W najnowszym Świecie Seriali jest plakat z siostrami:D Tylko 2:30:D

fankaserialuER

super ;) pasuje kupić... a piszą coś o Charmed????

fankaserialuER

nic niepiszą
jedynie stresczenia odcinków
a i jeszcze jest na 9 miejscu w rankingu seriali w świecie seriali

fankaserialuER

ooooo ! ;]] Z którego sezonu fotka z plakatu???

ocenił(a) serial na 6
Basiulka93

Z ósmego sezonu. I jest Billie:)

The_Slayer

nice ^^ muszę jutro kupić ;];]

ocenił(a) serial na 10
Basiulka93

Dzisiaj kupiłem i muszę przyznać że zajebisty bardzo mi się podoba plakat fajny ten świat seriali.

Zbuntowany_RBD

Właśnie kupiłem i bez dwóch zdań stwierdzam, iż jest boski, a przy okazji punkt dla świata seriali, w końcu jakaś gazeta zwróciła uwagę na Charmed, choć trochę szkoda, że tak późno

Kaz_Halliwell

Muszę kupić. ;D

zawieszone

Kupiłam baaardzo się ciesze jest piękny ;D

ocenił(a) serial na 10
Piper16

Plakat świetny :D Kupiłam bo jak by inaczej :D

ocenił(a) serial na 10
fankaserialuER

Ja też kupiłam - ma się rozumieć:) I ulepszyłam go przyklejając zdjęcie Prue:):D Takie małe w rogu, ale zawsze:D
PRUE FOREVER

HollyShannen19

również kupiłam. świetny plakat. ;)

zawieszone

Plakat boski!!! Wisi u mnie w pokoju na centalnym miejscu zaraz pod zdjęciem mostu Golden Gate!!! :D

Jak uważacie, która z Czarodziejek wyszła najlepiej???
Ja stawiam na Piper (ma fajny makijaż)

Donna_Piper_Halliwell

Wszystkie wyglądają fenomenalnie. ;]

zawieszone

O Boże... Widać już co się dzieje z tym światem. Jak w odsysaczach mózgu dla młodzieży(kolorowych pismach) piszą o jakichś szesnastoletnich pierdołeczkach, to codzienność, ale jak dołączą zdjęcie o tego czegoś, to już sensacja na forum!

Phoebe123

Phoebe, mylisz się.
Od kiedy to "Świat Seriali" jest kolorowym pismem dla młodzieży? Wszyscy dobrze wiemy, że nie lubisz Czarodziejek i nie musisz po raz n-ty nam wmawiać, że są takie złe. Nie pogrążaj się do końca. Są gusta i guściki. I bezguścia.

zawieszone

Jeśli chodzi o te bezguścia, to rozumiem o was? Jeżeli tak, to się zgadzam.

Phoebe123

Gusta nie podlegają dyskusji. Jeśli ty nie lubisz "Czarodziejek" to ok, nie wyzywamy cię z tego powodu, jednak, gdy my lubimy to na każdym kroku wyśmiewasz nas. Jedni lubią jakiś serial, inni nie. Tak już jest, nie musisz o tym przypominać - pamiętamy.

Phoebe123

Jeśli chodzi o beguścia to chodzi o ciebie, fanko Świata według Kiepskich :DD !

ocenił(a) serial na 10
Phoebe_1

Ludzie! Nie odpisujcie jej błagam! Przez te ciągłe przepychanki to forum z Charmed schodzi na forum o phoebe 123 a jej właśnie o to chodzi!

HollyShannen19

Dokładnie! Najlepiej ją po prostu ignorować.

ocenił(a) serial na 10
zawieszone

do Phoebe123
skoro nie lubisz Charmed to po co tu piszesz ?
załóż sonie najlepiej na fora.pl forum o anty fanach charmed, i tam sobie pisz. Nikt Ci tu zaglądać nie każe. Ja uważam że ten serial jest super. I szkoda że zdjeli go z sci fi channel :(

ocenił(a) serial na 10
koteczk202

Zapraszam na mój blog. Jest tam ten plakat, tyle że Prue również na nim jest:D Oto link: http://www.filmweb.pl/user/HollyShannen19