nic niepiszą
jedynie stresczenia odcinków
a i jeszcze jest na 9 miejscu w rankingu seriali w świecie seriali
Dzisiaj kupiłem i muszę przyznać że zajebisty bardzo mi się podoba plakat fajny ten świat seriali.
Właśnie kupiłem i bez dwóch zdań stwierdzam, iż jest boski, a przy okazji punkt dla świata seriali, w końcu jakaś gazeta zwróciła uwagę na Charmed, choć trochę szkoda, że tak późno
Ja też kupiłam - ma się rozumieć:) I ulepszyłam go przyklejając zdjęcie Prue:):D Takie małe w rogu, ale zawsze:D
PRUE FOREVER
Plakat boski!!! Wisi u mnie w pokoju na centalnym miejscu zaraz pod zdjęciem mostu Golden Gate!!! :D
Jak uważacie, która z Czarodziejek wyszła najlepiej???
Ja stawiam na Piper (ma fajny makijaż)
O Boże... Widać już co się dzieje z tym światem. Jak w odsysaczach mózgu dla młodzieży(kolorowych pismach) piszą o jakichś szesnastoletnich pierdołeczkach, to codzienność, ale jak dołączą zdjęcie o tego czegoś, to już sensacja na forum!
Phoebe, mylisz się.
Od kiedy to "Świat Seriali" jest kolorowym pismem dla młodzieży? Wszyscy dobrze wiemy, że nie lubisz Czarodziejek i nie musisz po raz n-ty nam wmawiać, że są takie złe. Nie pogrążaj się do końca. Są gusta i guściki. I bezguścia.
Gusta nie podlegają dyskusji. Jeśli ty nie lubisz "Czarodziejek" to ok, nie wyzywamy cię z tego powodu, jednak, gdy my lubimy to na każdym kroku wyśmiewasz nas. Jedni lubią jakiś serial, inni nie. Tak już jest, nie musisz o tym przypominać - pamiętamy.
Ludzie! Nie odpisujcie jej błagam! Przez te ciągłe przepychanki to forum z Charmed schodzi na forum o phoebe 123 a jej właśnie o to chodzi!
do Phoebe123
skoro nie lubisz Charmed to po co tu piszesz ?
załóż sonie najlepiej na fora.pl forum o anty fanach charmed, i tam sobie pisz. Nikt Ci tu zaglądać nie każe. Ja uważam że ten serial jest super. I szkoda że zdjeli go z sci fi channel :(