Może to nie jest odpowiednie forum na poruszanie sprawy tego serialu, ale tu mi też chodzi o Charmed... Beverly Hills 90210 od czasu kiedy weszło na antenę Polsatu było moim ulubionym serialem zaraz po Charmed... Pewnie wielu z Was też go oglądało... I chyba sami wiecie co się stało z serialem... Polsat dalej go puszcza tyle tylko, że o 10.30 kiedy my jesteśmy w szkole!!! A przecież to serial młodzieżowy!!! Wkurzyłam się jak 31.03 w poniedziałek o godz. 16.50 usiadłam przed telewizorem czekając na BH 90210 i nagle ujrzałam 'Chirurgów'! ;/ Moim zdaniem Polsat głupio postąpił, bo skoro wpuszczają na antenę jakiś serial to powinni go doprowadzić do końca, a nie przerywać w połowie drugiego sezonu! ;/ Tu też chodzi o Charmed... No bo jeżeli Polsat wywija takie numery to w każdej chwili z anteny mogą ściągnąć także Charmed! Boję się tego faktu, ale mam nadzieję, że tak się niestanie ;P Ja mam zamiar napisać do Polsatu i zapytać się jaki mieli powód swojego postępowania.. Chociaż podejrzewam, że BH miało małą oglądalność, ale to i tak nie zmienia faktu, że nie powinno się przerywać serialu w połowie tak jak oni to zrobili... Dla mnie to jest bezczelność... ;P Piszcie co Wy o tym myślicie, czekam na odpowiedzi i pozdrawiam fanów obydwóch seriali :***
ja też oglądałam od przupadku do przypadku beverly hills i spodobał mi się ten serial, teraz jest emitowany o 10.30 (nie wiem, jaka młodzież jest w domu o tej porze;/) ale nie tylko polsat tobi takie numery;/ telewizja wogóle nie liczy się z widzami, wpychają sobie w program co chcą;/