PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51409
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Prue czy Paige

ocenił(a) serial na 10

na początku wolałam Prue ale teraz ogladam znowu pierwsze sezony i ona zaczeła mnie wkurzać.
Ponadto denerwujące jest, ze jak nie ma Paige to wszędzie muszą dojeżdżać samochodami
zamiast się teleportować, bo Leo rzadko kiedy raczy się pojawić

sylwia2010r

Prue nie jest taka zła, ale wkurza mnie to, że uznawają ją za najlepszą, a Paige lubię bez względu na Prue :)

ocenił(a) serial na 10
Peach3a3

Nie za najlepsza tylko za najsilniejszą - bo rzeczywiście tak jest. ;)

HollyShannen19

No tak, ale i tak mnie do denerwuje, a poza tym po jej śmierci wszystkie czarodziejki były bardzo silne i traktowano je na równi.

ocenił(a) serial na 10
Peach3a3

Jasne, nikt nie mówi, że nie były. Tyle, że pierworodne czarownice zawsze są najsilniejsze. Ja uwielbiam właśnie Prue i Piper, Paige też bardzo lubię, Phoebe chwilami strasznie mnie denerwowała ale ogólnie każda z sióstr jest świetna, niepowtarzalna i wyjątkowa ;)

sylwia2010r

Ja jakoś nigdy nie lubiałam Prue - denerwowała mnie;) a faktycznie dzięki Paige i orbitowaniu wiele rzeczy jest dla nich łatwiejsze :)

sylwia2010r

Moim zdaniem Shannen bardziej pasowała do pozostałych aktorek. Oryginalna trójka bardziej przypominała siostry. Podobny wzrost, budowa ciała... Rose troszkę odbiegała od reszty. Ogólnie nie przepadam za nią. Uważam ją za najbrzydszą z sióstr i za najbardziej irytującą przy okazji.