PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51409
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Prue po smierci.

ocenił(a) serial na 10

Mam pytanie:
Czy kiedykolwiek Prue pojawia się w serialu po smierci? Mam wrażenie że kiedyś oglądałem odcinek jak ktoś ją przywołał, i tak się stało tylko nie pokazali jej twarzy.
Był taki odcinek czy mi się coś z głową dzieje?

p.s Nie chodzi mi o ten odcinek kiedy phoebe czy tam Piper cofają się w czasie

ocenił(a) serial na 7
kowal7911

Niestety nigdy .Nie dogadali się z aktorką i nie pojawi się ani razu, co strasznie psuje serial bo gdy w ostatnim odcinku są pokazane zdjęcia całej rodziny to Prue nie ma mimo ,że była ważnym członkiem rodziny

kowal7911

"Życie po śmierci:

Po śmierci Prue, w odcinku "Cat House". We wspomnieniach, twarz Prue nigdy nie jest pokazana, widzimy jedynie jej plecy. Prawdopodobnie jest to spowodowane tym, że Shannen Doherty nie zezwoliła na użycie swojego wizerunku.
Nawet na wiele lat po jej odejściu, wspomnienie jej śmierci bardzo poruszało Piper i Phoebe, więc demony takie jak Barbas, bardzo często używały tego jako broni przeciwko nim. Piper bardzo często właśnie tym tłumaczyła ich porażki jako Czarodziejek. Autorzy serialu czasem sugerowali, że to właśnie Prue przekłada strony Księgi Cieni, jak inne duchy, aby pomóc siostrom. W finale siódmego sezonu nieznana siła zamknęła drzwi posiadłości Halliwellów, co bardzo często Prue robiła za życia przy pomocy telekinezy. Dzieci i wnuki Piper kontynuowały tę tradycję, również zamykając magicznie drzwi."

ocenił(a) serial na 10
kowal7911

Wychodzi że mam coś z głową ;(

Dzięki Wam za odpowiedź :)