Ja uwielbiam Prue i moim zdaniem nie powinna odchodzić z serialu! Świetnie grała, była najładniejsza i miała najfajniejszą moc dałam jej 10 punktów.
Prue jest moją ulubioną czarodziejką, bez niej w serialu czegoś brakuje. Nie wiem jak przeżyję odcinek w którym umrze.
ja też lubiłam Prue,już się do nie jprzyzwyczaiłam i nie spodziewałam się,że mogą zrobić tak,że umrze.Po prostu mnie zamurowało jak oglądałam ten odcinek.Jednak Paige wniosła coś nowego do serialu :).
Ja na początku jej nie lubiłam ale teraz uważam że też jest fajna. Jednak nigdy nie dorówna Prue.
w sumie to masz rację,ale pamiętaj,że Paige bardzo często porównywała siebie do Prue.
moge sobie wyobrazic jak bylo jej ciezko sie przystosowac(w serialu oczywiscie).
Ja tez uwazam ze Prue byla najladniejsza! Phoebe, owszem ladna ale ma taką cukierkową urodę, za to Prue jest bardzo naturalna!
No i najfajniejsza, najbotezniejsza i wogole naj...:D
Phoebe ma cukierkową urodę heh ;D Dobre.......
Według mnie jest wiele ładniejsza od Shannen, bo Alyssa nie miała operacji plastycznych, a Shann tak:
http://www.americangirl.co.uk/images/shannon_doherty2a.jpg
I w ogóle mi się nie podoba ;/
Ale każdy ma inny gust...
Moim zdaniem Alyssa jest najładniejsza .. ;) Nie mówie tego tylko z czystej sympati do niej , ale staram się być poprostu obiektywna.
Shannen również jest ładna .. Ma bardzo ,,ciekawą'' urode , ale Alyssy nie przebije ;)
Widze ze nie jestes na bierząco z wiadomosciami Shannen nie miala operacji plastycznej, chciala nawet wytoczyc proces magazynowi STAR za te zdjecia i to co napisali!! Przykre ze wierzysz w takie bzdury!!
Ja uwazam ze Alyssa jest cukierkowa i juz! nie musisz zaraz jechac na moja ulubiona aktorke dlatego ze nie zachwalilam pod niebiosa Alyssy!
Pisze co uwazam i juz!!
Tak Prue jest najładniejsza. Myślę, że jest najbardziej naturalna. Dziś oglądałam odcinek z Paige. Odcinek ogólnie bardzo fajny i Paige też jest bardzo fajna, ale jednak jak pomyślałam sobie o Prue to już mi czegoś zaczęło brakować w tym serialu.
oh widzę dyskusję to fajnie;)
a ja uważam, że najładniejsza jest Rose MCgowan, i moim zdaniem to właśnie ona ma najciekawszą urodę z pośród wszystkich czterech czarodziejek;) ale zaraz zanią plasuje się śliczniutka Alyssa;)
a Prue, cóż lubiałam ją, ale przeidealizowali jej postać.... wolę Paige;)
Wow jaki najazd na mnie........
A po co sie tak denerwować? Przecież ja tylko piszę, że Shannen według mnie jest nie za ładna. Denerwować się możesz jak napiszę, że jest np. beznadziejną aktorką (wcale tak nie jest). Spokojnie ok? ;D
ja 10000 razy wole Prue od Phoebe:/ moim zdaniem niepotrzebnie ryzykowala życie sióstr zakochujac sie w demonie.. który knuł i knuł i nie raz ani nie dwa chcial je pozbawić życia.. no i nie wspominając że chciał uczynić ja zła czarownica...
Nie najezdzam, poprostu masz przedawnione informacje ! i to ty najechalas pierwsza jak juz z tą operacją plastyczną której nie bylo tak by the way!
więc prosze nie szastaj niesprawdzonymi informacjami. Poza tym ja tez nie powiedzialam ze Alyssa jest beznadziejna, napisalam ze jest ladna ale w/g mnie ladniejsza jest Shannen i juz...
Na przyszlosc naucz sie prosze odczytywac czyjes intencje.
pozdr.
Ja dobrze wiem, że oprócz Alyssy(użytkownik) jestem jedyną fanką Alyssy Milano. Wszyscy wolą Shannen. I nic tego nie zmieni.
Jeśli mogę się wtrącić- według mnie Alyssa jest ładniejsza od Shannen, ale jej postać w 3 sezonie jest denerwująca. Zdecydowanie ma lepiej napisaną rolę od momentu pojawienia się Paige.
Prue była (według mnie) najlepszą z sióstr, ale teraz wolę Paige. Szczerze to na ostatnim miejscu dałabym Piper.
Ale tak apropo to nie rozumiem tej wywalizacji miedzy fanami Alyssy i Shannen! Po co udowadniac sobie na wzajem ktora jest lepsza? Kazdy odpowiada na zadane w temacie pytanie a niektorzy tu jak takie tygrysy sie rzucają!
Ja tez za Piper nie przepadam bo jest zbyt zwyczajna jak dla mnie, niczym specjalnym sie nie wyróżnia, lubie Prue i Phoebe chociaz wontek z Colem mi się nie podoba.
pozdr.
ja nie wiem co wy chcecie od Piper:P jest naprawde fajna;) ma fajną moc;) naprawde nie wiem o co wam chodzi:P
Ja z wszystkich 4 czarodziejek najbardziej lubie Prue i Piper.
Ale moce najfajniejsze ma Prue , Peige i Piper. Tak uwazam. Pozdrawiam
Ja zawsze naj będe lubiła Prue.Piper daje na 2 miejsce postać Phoebe jest spoko ale jednak na 3 miejscu a paige to w ogóle...
1.Prue
2.Piper
3.Phoebe
i cała reszta ja nawet paige nie lubie
Dobra nie użerajmy się ;D
Prue może wpadniesz do mnie? Dodaję Cię do moich ulubionych ;*
Pozdro ;*******8
jasne ze wpadne, w moich ulubionych tez juz jestes :**
a ja nie mam nic do Piper <Leo> :P Jest fajna ale zawsze taka spokojna xD Ja bym tak dlugo nie wytrzymala :D
a ja za Prue nigdy nie przepadałam ;]. Mam nadzieję, że nikt z jej fanów nie będzie miał do mnei pretensji.
Niby Prue jest taka super, najstarsza, najsilniejsza, opiekuńcza... Ale to jest po prostu nudne i denerwujące. Zawsze mnie tym irytowała ;D
Tak na marginesie, Leo napisales "niepotrzebnie ryzykowala życie sióstr zakochując się w demonie" - przecież Phoebe nie pomyślała: "Hmmm..a może by tak zakochać się w demonie?" :P To nie jej wina, nie panowała nad tym. Ryzykowała życie sióstr kiedy go nie unicestwiła, ale na początku, gdy się w nim zakochala nie wiedziała ze był demonem.
pzdr:)
Lubię wszyskie Czarodziejki, jedną bardziej inną mniej, ale wg mnie wszystkie są piękne. Ale uważam, że najładniejsza jest Phoebe czyli Alyssa:D
pzdr;]
Ja uważam, że każda Czarodziejka jest bardzo ładna i wszystkie je tak samo lubię. Nie rozumiem, po co się prowadzi takie bezsensowne dyskusje, skoro każdy ma inny gust i będzie się inaczej wypowiadał.Jest taka zasada: o gustach się nie dyskutuje. Jedni wolą to, inni tamto. Proste.
Pozdrawiam :)
Tak, niby o gustach się nie dyskutuje ale na tym forum to raczej niemożliwe:))) Każdy chce się wypowiedzieć a potem zaczynają się kłótnie, wtedy jedynym ratunkiem jest w porę to przerwać i się pogodzić:)
pzdr:]
Prue ladna ? moze miala cos w sobie ale prosze nie wywyzszajmy jej tak mnie z urody najbardziej podoba sie Paige nie dlatego ze lubie ta aktorke ale ma cos w sobie . Alyssa tez jest ladna . ale w tym sezonie gdzie byla blond byla cudowna - Phoebe
A Paige w czekoladowych i rudych wlosach mhhym cudna .
Pzdr dla mojej domowej Paige ;] ktora wlasnie mnie podgryza ;P Pa
Napisałam to na poprzednim forum i napisze i tu: Prue jest bardzo ładna i paige nigdy jej nie przebije paige wygląda jak ropucha (nie obrażając zwierząt).W 7 sezonie trochę wyładnieje ale i tak będzie brzydsza od Prue!!!
Nie zgodze sie z toba ... Rose ma inny typ urody jest sliczna blada sera ostra szminka i jedna z jej boskich kiecek a jej figura .. nie jedna kobieta chcialaby miec taka . Nie mowie ze Shannen jest brzydka bo tez jest ladna ale nie podoba mi sie tak bardzo jak Paige . bo Shann jest taka sama jak wszyscy a Paige .. no niestety nie .
Rose (Paige) jest piękna jest taka orginalna ,Inna czyli śliczna a Shannen mi się nie podoba szczególnie teraz z tymi zmarszczkami :D
a dla mnie zawsze na pierwszym miejscu będzie Prue :) była śliczna i niepowtarzalana! a jej postać w serialu byla nieziemska!
Chyba nieziemsko głupia ,cały czas się mądrowała ,rządziła,rozkazywała ,czepiała się Phoebe ,była przemądrzała zwszę to Ona musiała pokonywać demonym najsilniejsze to było już nudne a z Paige jest współpraca a nie pojedyńcze wyskoki
damx każdy ma inne zdanie na ten temat ja mam takie a nie inne, a ty możesz uważać inaczej... ale to nie znaczy, że była głupia... to nie jest żaden argument.. pozatym to była jej rola i taki był scenariusz więc twoje argumenty są nie trafne. Pozdrawiam!
Czepiała się Phoebe - nie sądzę. A nawet jeśli, to miała rację...
Najsilniejsze demony pokonywała, bo sama była najpotężniejsza z sióstr.
najładniejsza jest alyssa milano a prue mogłaby dalej być jakby shannon doherthy nie była taka chamska i głupia dla innych aktorów i producentów
właśnie...? skąd masz takie informacje? nie byłeś na planie serialu więc nie możesz tego wiedzieć....
przecież zawsze ją wyrzucali bo się ze wszystkimi kłóciła, wszędzie o o tym pisali i mówili w telewizji . Jakby była w porządku to by nie miała problemu zgrać chociaż w ostatnim odcinku. W ogóle jest niezrównoważona psychicznie swoich chłopaków samochodem przejechała ledwo przeżyli .Dobrze alyssa milano robiła że ją wyzywała i że wygrała bo to ją woleli producenci... alyssa is the best ..szkoda tylko że teraz w 8 sezonie dali jej takiego pedała partnera zamiast tego lalusia powinien grać jason behr przynajmniej tworzyliby ładną parę a nie ....