nie wiem moze jeszcze druga wyemituja do konca wakacji wiem ze 1 seria konczy sie we wtorek
mam pytanie- jak nazywa się aktor który zagrał demona Shaxa w ostatnim odcinku 3 sezonu? Nie mogę go znaleźć w obsadzie ;-/pozdr
Michael Bailey Smith. Grał również Źródło (The Source). No i oczywiście Belthazor'a, w innych odcinkach. (a także jednego z Grimlocków). Cóż za wszechstronność...
moze mi ktos w koncu powiedziec czy bedzie 9 sezon gdzie prue wroci czy to tylko moje marzenia?:P
Andy zginie we wtorek, czyli wtedy kończy się pierwsza seria. Dobra wiadomość, bo w środę zaczyna się druga seria! Czyli na pewno do końca wakacji będą lecieć... Tak podejrzewam, ale na pewno na druga seria jest :)
To fajnie, że drugą puszczą ale ja bym wolała zamiast 2 serii czarodziejek Joan z Arkadii jak co roku no ale w koncu musza cos zmienic to niech za rok puszcza Joan. :P
Dlaczego Endi, Twó chłopak musiał zginąć. Mogłaś przecież zabić jeszcze raz tego tam demona, dzień by się powtorzył. Popłakałam się przy tym odcinku.
Hej... już raz zadałam to pytanie, ale nie doczekałam się odpowiedzi... Nie wiem czy dobrze zrozumiałam... Po Page ma się pojawić niejaka Billie, tak? Ale jak to z nią będzie? Jest rodziną sióstr Halliwell?
Ja mam dwa pytania.Byc może one już padły , ale chciałby żeby mi ktoś odpowiedział.
1.Czy wiecie coś o przyszłości "Czraodziejek".Chodzi mi tu o film.Czy będą następne sezony ,9......?
2.Czy można gdzieś kupić płyty ze wszystkimi odcinkami serialu?
Prosze o odpowiedź.
Ja oprócz poprzednich dwóch pytań mam jeszcze jedno które wiąże się z pierwszym pytaniem które zadałem.Czy jeżeli będzie 9 sezon to czy możliwy jest powrót Shannen Doherty do serialu????
Bardzo prosze o odpowiedzenie ta te trzy pytania!!
z tego co mi wiadomo to chyba nie bedzie 9 sezonu. W polce nie mozna kupic takich plyt. A jezeli maial by byc ten 9 sezon to nie wiem jak tam z Shannen Doherty bo o ile wiem to Aaron Spelling nie żyję a on był producentem i on nie chcial Shannen w czarodziejkach bo ponoc byla kłótliwa ale wracajac do tematu w czarach różnie bywa moze np; zmartwychwstac :P:P
"wracajac do tematu w czarach różnie bywa moze np; zmartwychwstac :P:P" , mam nadzieje , że ten urywek Twojego zdania się potwierdzi.
Moim zdaniem 9 sezon jest baaaardzo wątpliwy.. Skończyli na tym 8 sezonie w zeszłym roku, więc gdyby mieli kręcić 9 to napewno już byłoby to zrobione :)
Odpowiedz do postu rogue_ruda Billie nie jest rodziną sióstr Halliwell. Jak wiadomo Paige jest pół Duchem Światłości więc weźmie ją jako uczennicę. Jednym słowem będzie jej białym promieniem.
Ja bym chciala , żeby byl 9 sezon.. ale to już chyba niemożliwe.. co do Shannen, to wątpię.. a... no i gdyby się zaczęlo , no toi już by hbyblo inaczej bo inny producent, albo wogóle.. a bez producenta nici.. i gdyby ktoś wiedzial coś o kupnie plyt, proszę o napissanie..
jesli chodzi o czarodziejki na dvd to tak:
sprzedaje je firma amazon.com i prawdopodobnie niedlugo bedzie ta firma na polskim rynku...wiec istnieje duze prawdopodobienstwo ze beda sprzedawac czarodziejki;).tylko tyle wiem
Kamka , dzieki , że o tym napisałaś , no bo to optymistyczna i realna informacja! Jeżeli tylko pojawią się płyty z serialem to napewno je kupie.
To jak w końcu będzie te trzy siostry będą żyć czy je ktoś zabije? I co to jest ta nowa triada? Czy są to nowe czarodziejki?
1)dlaczego Cole zostanie unicestwiony?
2)czy Prue pojawi się jeszcze epizodycznie po 3 sezonie?
3)skąd masz odcinki charmed? przypuszczam, że oglądałaś wszystkie odcinki.
No niestety to prawda , juz wiele osób pisało , że nie będzie i mają racje.Ja tylko bym chciał wiedzieć z jakich przyczyn nie kontynuowali Czarodziejek??? Może ktoś wie???
A co do możliwości kupienia płyt którą poruszyła kamka , to sprawdziłem na tej stronie jakie są ceny jednego sezonu i wynosi mniej więcej 35 dolarów.Jeżeli w Polsce (jak bedzie można kupić) ceny się utrzymają (dolar w Polsce kosztuje chyba 2.90) no to koszt wszystkich sezonów bedzie dość duży!!!!! Ale i tak znajde sposób żeby je kupić.
Inna sprawa , że ja tak tu pisze już o kupnie , a jeszcze nie ma takiej możliwości : )
Ale prawdopodobnie już niedługo będzie można kupić Czarodziejki na płytach więc jestem optymistycznie nastawiony.
Własnie obejrzałam ostatni odcinek 1 serii i aż mi się smutno zrobiło, bo myślałam że Prue i Andy będą żyli długo i szczęśliwie i takie tam :( Nie oglądałam późniejszych odcinków. Może mi ktoś powiedzieć, czy on jeszcze jakoś wróci do serialu? Zmartwychwstanie czy coś?? W końcu to są Czarodziejki :)
Nie, nie wróci. A szkoda, bo Prue już mu powiedziała, że go kocha, i mogliby żyć sobie razem... Ale taka natura seriali ;]
No mi też się smutno zrobiło , ale wyobrażam sobie jak będe sie czuł kiedy Prue zginie.Bedzie jeszcze gorzej niz dziś.
Ja mam takie pytanie co do 9 sezonu.Wiem , że go nie bedzie , bo było to już pisane.Sątu napewno osoby które mają o wiele więcej informacji niż ja , dlatego pytanie to kieruje do Was.Moze mi ktoś napisać dlaczego nie zdecydowali sie kontynuować "Czarodziejek" , z jakich przyczyn???
Prosze o odpowiedź.
Odcinek byl smutny :( to co bylo to jeszsze pół biedy! nie wiem jak przezyje smierc Pru :(:(
Ta Peige (nie wiem jak sie pisze) mnie sie juz nie podoba ;/ ;(
Ja mam takie pytanie co do 9 sezonu.Wiem , że go nie bedzie , bo było to już pisane.Sątu napewno osoby które mają o wiele więcej informacji niż ja , dlatego pytanie to kieruje do Was.Moze mi ktoś napisać dlaczego nie zdecydowali sie kontynuować "Czarodziejek" , z jakich przyczyn???
Prosze o szybka odpowiedź.
Aha i jeszcze jedno pytanie.Jak było w ostatnim odcinku ósmego sezonu.Chciałby wiedzieć co się wydazyło wtedy w tym odcinku , i dlaczego na sam koniec przy tych wspomnieniach niec nie mówili o Prue??? Czego ją pomineli???
Bardzo prosze o szybkie odpowiedzenie na te pytania , i na te pytania z powyższego postu.Bardzo prosze!!!!!
Co prawda juz starciłam nadzieję ale i tak sprobuje. Czy ktos z was ma ten serial na plytkach za jakąś rozsądną cene? Blagam niech ktos mi pomoże;):( czekam na jakąś wiadomość.
Tu się nikomu jakoś nie chce odpowiadać.A co do serialu na płytach , Kamka pisałe , że firma amazon.com (która sprzedaje ten serial) ma niedługo wejść na polski rynek , więc jest szansa , ze niedługo będziemy mogli sobie kupić oryginalne płytki z "Czarodziejkami" " )
Prosze o odpowiedzenie na moje pytania , znajdują się w powyższych postach.
Sam dokładnie nie wiem, ale Aaron Speling nie żyje( a był jego producentem). Zresztą co za dużo to niezdrowo( powiedzenie). Czarodziejki takie długie jak moda na sukces( wszystko ma swój konie) niestety:(
Aha jeszcze jedno. Jeśli aktor odchodzi z serialu to później producenci muszą się pytać o zgodę aktora, który kreował daną postać czy mogą o danym bohaterze wspomnieć. Widocznie Shannen nie wyraziła na to zgody.
Chamskim? Ok, mi też szkoda, że nie będzie Prue, bo ją lubie, ale jeśli Shannen ciągle się kłóciła z Alyssa, to się nie dziwie że ją wywalili. Zreszta, nie tlyko z Czarodziejek, bo z Beverly Hills także.
A kto na tym stracił ??? My!!! Ale tego się cofnąć przecież nie da , i nasze komentarze nic nie pomogą.
Ostatnio czytałam wywiad z Danem Castellanetai z niego wynikało jakoby miała powstać 9 seria czarodziejek...
Poważnie??? Nareszcie jakaś optymistyczna wiadomoć co do kkontynuacji Czarodziejek !!! Dotąd każdy kto o tym coś wie , to wie : ) że IX sezon nie powstanie i ja też w to uwieżyłem.Dlatego teraz do tej informacji podchodze ze spokojem , ale mam nadzieje , że powstaną kolejne odcinki !!!
Przepraszam mała pomyłka...to jest dobry link http://www.tvguide.com/News/charmed-hits-final/060120-01
No to tak.Ja zastanawiam się nad dwiema rzeczami.Pierwsza , to czy wogule powstanie IX sezon.Z tego wywaidu który można przeczytać w linku powyżej wynika , że tak.Ale druga sprawa jest , czy jeżeli pojawiła się szansa na IX sezon , to jest szansa na powrót Prue.Dużo jest niewiadomych , ale mam nadzieje , że wszystko będzie dobrze.Czyli , że wypali IX sezon razem z Prue.
Wszyscy komentujecie wszystkie sezony. Skąd je macie? wiem ze jest jakas strona do sciągania ale moje lacze temu nie podola. Czy ktoś mogł by mi przegrać te sezony i wysłać? Za jakąś rozsądna kwote? prosze
Zniedługo do Polski ma wejść firma amazon.com , która ma prawa do sprzedarzy "Czarodziejek" , więc niedługo będzie można kupic oryginalne płyty.Nie wiem kiedy , bo ja sam dowiedziałem sie o tym tu na forum , ale to jest prawdziwa informacja.