PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51411
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Pytania

ocenił(a) serial na 10

Tu możecie zadawać pytania na temat serialu "Czarodziejki"??

monia_4_16

a w tygodniu będą lecieć we wrzesniu czarodziejki tak jak teraz że o 10? bo przeciez ja nie będę mogła oglądać bo do szkoły:/ a powtórek nie ma.. chyba że w weekendy coś będzie albo o późniejszych godzinach

ocenił(a) serial na 10
marla_ndm

Marla- w tygodniu napewno lecieć nie będą, sprawdzałam. Nie wiem, co w weekendami, ale mam nadzieje że chociaż ten raz w tygodniu :)

ocenił(a) serial na 10
Audra

mam nadzieje że bedą leciec w soboty i żeby Polsat nadał wszystkie serie

Audra

Nie chce mi się szukać ale KTÓRY odcinek (i sezon) będzie 25.08 (SOBOTA)- w tym okienku w rogu nie podaja nie wiadomo dlaczego ;/
Fajny Serial.

ocenił(a) serial na 10
Audra

odcinek 63(The Demon Who Came In From The Cold), seria 3

ocenił(a) serial na 10
Audra

A kiedy Prue już nie będzie :(((((((((( w którejś z kolejnych serii ukaże się jako duch czy coś????

waszka_3

Prue juz ngdy nie ukażże się jako duch.

Audra

Prue zginie w ostatnim odcinku 3 sezonu, czyli już niebawem chyba. a kiedy pojawi sie jako duch to nie wiem

Audra

o nie... włączyli te formuły!!! wyłączyli czarodziejki..:/

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
Audra

ale tu poblokowanych wpisów, ciekawe co sie nie zgadzalo w tym regulaminie

Audra

w internecie dowiedzialam sie ze jest 9 sezon to prawda ? i znalazlam jeszcze tapete z 5 czarodziejka wystarczy wpisac : charmed 9 i wejsc w grafike *****

ocenił(a) serial na 10
Hibbies

9 sezonu nie będzie, zrozumcie to wreszcie.

Smutna wiadomość- niestety Czarodziejki lecą tylko w sobotę 8 września, później już nie :(:(:( Czyli ja skończe sobie na 3 sezonie :( Szkoda, może jeszcze kiedyś puszczą..

Audra

Mam takie pytanie: Ostatnio przeczytałem, że w sobotę, 8 września podobno mają puścić ostatni odcinek Czarodziejek, a potem już mają przestać puszczać :( Czy to prawda?

ocenił(a) serial na 10
darek1810

W sobotę 15 września poleci jakaś "psia kość", która trwa (uwaga) 195 minut (lol) i to przez ten długi film nie będzie charmed, choć kto wie? Może się pomylili takiego długiego filmu jeszcze nie widziałem. No cuż może to jest tylko błąd w telemagazynie, a czarodziejki będą, piszcie jeśli czegoś się dowiecie... Fani czarodziejek łączcie się... Chcą być może zdjąć nasz ulubiony serial z anteny!!! A tu link do teletygodnia 15 września w sobotę, gdzie nie ma już (hlip) czarodziejek...
choć kto wie ( 3 raz)

http://www.telemagazyn.pl/?p=1&dzien=2007-09-15&godzina=9&nadawca=0&kategoria=0& x=42&y=13

ocenił(a) serial na 10
ttoommeekk_92

Chcą przerwać emisję, a nie puścili wszystkich odcinków 3 sezonu( o zgrozo)... Moim zdaniem jak coś się zaczyna to trzeba też godnie skończyć, a tu... Przecież i tak jesteśmy zacofani odcinki, które teraz oglądamy pochodzą z 2001 roku...chyba nie trudno wykupić prawa do emisji tego serialu.... Przecież ten serial ma żesze fanów w Polsce, zagubieni, gotowe, skazany- te seriale prawdopodobnie wyemitują do końca,szkoda żeby nie skończyli emisji charmed, piszemy do polsatu????

ocenił(a) serial na 10
Audra

kto zaczyna pisac do polsatu???? Ale dlaczego nie bedzie do konca, przynajmniej niech do konca 3 sezonu

ocenił(a) serial na 10
Audra

Moim zadaniem 3 sezon puszcza do konca. Tylko 15 puszcza jakis dlugo film a juz pewnie 22 zobaczym 22odcinek i ostatni 3 sezonu. Z reszta gdzies czytałam ze Polsat wykupił prawa do 4 sezonu Charmed.

ocenił(a) serial na 10
Anusia16

No to git jak puszczą sezon 4 na polsacie!! Informujcie mnie i innych czy czarodziejki będą na polsacie... Pozdrawiam...

ocenił(a) serial na 10
ttoommeekk_92

Osobiście wolałbym aby sezon 4 jeszcze wyemitowali na polsacie, a jak będzie to zobaczymy... Potem jakby się skończył 4 mogli by puścić powtórki, a potem 5,6,7,8... Powinni tak zrobić, bo charmed nie mają małej oglądalności, fanów jest sporo i wciąż przybywa...Postaram się czegoś dowiedzieć... Pozdro...

ttoommeekk_92

Przeraziliście mnie :(;(
......dlaczego.....

ocenił(a) serial na 10
Audra

o co Ci chodzi?????
Ba ja nie wiem, a moze ktos inny wie???

Audra

chodziło mi o to że nie puszczą tego ostatniego odcinka ale związku ym że to się wyjaśniło nie ma problemu ;) :)

ocenił(a) serial na 10
_gabby_

ludzie będzie 4 seria na polsacie na 100%!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Audra

O tym nie słyszałam, ale bardzo sie ciesze ;)

ocenił(a) serial na 10
Audra

i to juz za tydzien pierwszy odcinek 4 serii. pierwszy odcinek bez Prue .... jak oni mogli to zrobic?! przeciez nie widze chocby na tym forum ludzi ktorzy by sie z tego ciesyzli tylko wszyscy sa zalamani ;(

ocenił(a) serial na 10
Audra

Prue kochali, chyba wszyscy wiec dlaczego ona odeszła a nie aktorka grajace Phoebe??

Audra

poieważ mysleli ze lepije bedzie wywalic shannen pozatym z alyssa(phoebe) był watek z Cole'm. A i jeszce podobno shannen czesto spozniala sie na plan

Audra

Mam kilka pytań:
-czemu Prue umarła w tak żałosny sposób? (rozumiem kłótnie pomiędzy Allyssą a Shannen ale jej śmierć jest taka dziwna i budzi wątpliwości,naprawdę mogli to trochę lepiej zrealizować)
-czemu Shax w odcinku 4x01 był taki słaby?(chodzi mi o to źe w odcinku w którym umarła Prue zabijał 1 uderzeniem a tu nie,miotał jakieś kule energetyczne,nawet zmienił kolor z jasno na ciemnoniebieski xD)
-skoro Shax jest tak potężny to czemu chłopak Paige nie zginął?
-w odcinku w którym umarła Prue była mowa o Tempusie a to Źródło cofnęło czas
-czemu Phoebe,Leo i Cole nie uratowali dziewczyn po cofnięciu czasu,przecież wiedzieli co im grozi(w czasie rozmowy z doktorkiem mogli je uratować,mieli przecież troszkę czasu)
-w szpitalu chłopak Paige(w odcinku 4x01)powiedział że doznał lekkie obrażenia(lol:P)
- możecie streścić odcinek 4x02 please

alyssa21

Mam kilka pytań:
-Shannen Sama wymysliła ten odcinek. Najprawdopodobniej zrobiła to specjalnie, aby fani wiedzieli, ze została wyrzucona a nie ze sama odeszła.
-Nie wiem.
-Właśnie to ejst bez sensu, ale z tego co wiem potem beda wyjasnienia ze Shax umie zmniejszac i zwiekszac swoja energię.
-Tepus cofnął czas nie źródło
-Pojnieważ byli ''na dole'' a tam nie doznali cofniecia czasu.
-Doznał lekkie obrazenia i tyle
- Zródło ''wchodzilo'' w rozn postacie zeby przeniesc paige na zla strone ale sie nie udało
Koniec xp

ocenił(a) serial na 10
Audra

Phoebe nie mogła uratowac siostr, bo obiecala ze po cofnieciu czasu zostanie "na dole", dlaczego pozniej byla nie wiem, to jest ciekawy watek.
Leo nie słyszał wołania Piper, ktora chciala by uratowal Prue.
A Cole, własnie dlaczego Cole nie uratowal Prue??

Audra

w moim poprzendi psocie powinno byc ''odpowiediz na Twoje pytania'' a nie mam kika pytań sorry :P

Audra

Może trochę bardziej szczegółowe to streszczenie,a co do Tempusa to czy ty go gdzieś tam widziałeś bo ja nie,zresztą on został unicestwiony przez czarodziejki w ostatnim odcinku 1 sezonu.Źródło cofnęło czas bo powiedziało:"Niechaj się stanie"i się stało czas się cofnął.
A co do Shaxa to Źródło chyba specjalnie go osłabiło bo przecież jak nie byłoby Paige nie byłoby Charmed Ones(Czarodziejek)

Aha i jeszcze jedno skąd dziewczyny wiedziały o Shaxie,o zaklęciu na jego unicestwienie i o doktorze?

Audra

Aha i jeszcze jedno dopiero wczoraj się tu zalogowałem(dobrze patrzycie "zalogowałem",jestem facetem tylko nick mi się spodobał a poza tym lubię Phoebe-Alyssę).Zrobiłem to głównie ze względu na petycję i więcej odcinów Charmed. Witam wzystkich serdeczznie :-)!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Audra

i znowu zablokowane wpisy ... ciekawe dlaczego??

ocenił(a) serial na 10
Audra

Ja mam pytanie: W którym odcinku (przynajmniej w której serii) Piper i Leo zamienili się ciałami?

ocenił(a) serial na 10
Mara_2

Pytanie:

Dlaczego Shax chciał zabić doktora Griffisa?

ocenił(a) serial na 10
LEO_13

w odcinku to nie bylo wyjasnione,dziewczyny sadzily ze moze uratowal za duzo ludzi i tym narazil sie the source;)

Mara_2

w piątej serii (za krótki)

ocenił(a) serial na 8
Olenka_20

W ktorym sezonie Phobe zetnie sobie włosy??!!

ocenił(a) serial na 10
redsylwia

W szóstym ale moim zdaniem będzie wyglądała okropnie

ocenił(a) serial na 8
Chidori_Kaname

Masz racje bę1dzie wyglądala okropnie!!!!

Audra

Dlaczego odeszłas z serialu Cazrodziejki??Ja cie bardzo lubiłam byłas ma najlepsza aktorka w tym serialu... choc fibi i pajber takze lubilam... czekam na odpowiedz na moje pytanie...

monis1215

zostala usmiercona bo odeszla z serialu z powodu kłótni z alyssa(phoebe)