PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51411
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Pytania

ocenił(a) serial na 10

Tu możecie zadawać pytania na temat serialu "Czarodziejki"??

ocenił(a) serial na 8
Audra

mozesz mi powiedziec czy jeszcze na ekranie pojawi sie Cole czy wroci do Pheobie?

ocenił(a) serial na 10
palomino_arabka

Kiedy zginie prue\??

o ile wogule zginie;p;p(i dlaczego)

ocenił(a) serial na 10
palomino_arabka

Po pierwsze: który teraz sezon leci w polsacie, po drugie ile jest sezonów i po trzecie z kim bedzie na końcu serialu piper, phoebe i prue????? odp

ocenił(a) serial na 10
Audra

Możecie mi DOKłADNIE opisać ostatni odcinek?

ocenił(a) serial na 8
Audra

Moje kolejne pytania:
1) dlaczego zost. zabita Prue?
2) Dlaczego i kto zabija Cole'a?
3) czy Leo zost. do końca z Piper? czy też reżyserzy go zabiją >:/

palomino_arabka

o czym będzie ostatni odcinek serialu ? gdzie mieszkacie ? co jecie ?

ocenił(a) serial na 6
mironmanorg

Boże czytaj to już było napisane ale napiszę jeszcze raz w ostatnim odcinku jakiś demon zabije Andy'ego.

ocenił(a) serial na 6
Audra

ja mam pytanie jak nazywała się ta piosenka z dzisiejszego odcinka (30.06.07)co spiewala ja taka babka w tym klubie co potem Leo wszedl powiedziec Piper, ze moga sie ozenic?

ocenił(a) serial na 10
Audra

Cole wróci do Pheobe, nawet będą mieli dziecko (tylko nie wiem dokładnie w której serii). Ale dziecko zabije, chyba nowa triada.
Cola zabiją pozostałe siostry Halliwell, Pheobe też im pomoże.
Tytułu piosenki nie znam.
Na reszte tych pytań nie znam odpowiedzi, jeśl ktoś je zna niech podzieli się tą wiedzą z innymi, z góry dzięki

Piszcie dalej pytania może będe znała odpowieć

Audra

Leo zostanie do końca.

Wszystkie opisy odcinków są na stronie http://www.charmed.stopklatka.pl/odcinki/odcinki.htm

ocenił(a) serial na 8
Audra

1) a co się stanie z Andym ??

palomino_arabka

W odcinku 22 pierwszej serii zabije go demon Rodriguez który będzie udawał policjanta z Wydziału Wewnętrznego.

ocenił(a) serial na 10
Magda10

Błagam..odpowiedzcie..to dodam Was do ulubionych..

1. Co się stanie z Pru że już jej nioe bedzie??
2. Kto to ta na tapecie, na górze , ta trzecia co aktorka si e nazywa Rosie coś tam..kogo gra i dlaczego?? Też jest czarodziejką??
3. Dlaczego aktorka grająca Pro odeszła??
4. W której serii to sie stanie??
Dzięki =*

kino_woman157

Prue zostanie zabita przez demona Saxa (czy coś takiego). Ta "trzecia" to Rose....(jakaś D:) grała PAige-zastępywaała Prue. Po śmierci Prue doszło do zerwania mocy trzech, to spowodowałoby e siostry by zginęły itd. Na pogrzebie Prue kiedy PAige składała kondolencje Phobea, czarodziajka miała wizje że PAige zabija jakiś demon. Później Phobea i Piper odnalazły ją i okzało się że PAige jest ich przybbraną siostrą i również posiada moc. Odtąd to Phobe, Piper i Paige tworzyły moc trzech. Shannen Doherty (prue) odeszła prawdopodobnie dlatego że kłóciła się z Alyssa MilANO(PHOBE), WIĘC można powiedzieć ze ją wyrzucili. Prue zginie w 3 serii, czyli już niedługo. :( pzdr.

ocenił(a) serial na 8
Audra

czyli jednym zdaniem: rezyserzy mają zamiar ukatrupić wszystkich najlepszych bohaterów, a ci co przetrwają to chcą namieszczać porządnie w życiu, tak, że zmieni im się życie i prywatne i w stosunku do innych, a także względem siebie :(

Szczerze mówiąc najlepsze odcinki to te do 4 sezony (takie jest moje zdanie). wszystko takjaby zostanie zachwianie wzraz ze śmiercią Prue (co jest bezsensu i pozbawia film dobrej postaci, która doskonale ubarwaniala film) i pojawieniem się Page :/

ocenił(a) serial na 10
palomino_arabka

Zgadzam się że śmierć Prue jest bezsensowna...I lepszą oglądalność by mięli z Prue a nie jakąś tam Pagie...Dziękuję Wam serdecznie za odp.

kino_woman157

A ja mam jedno pytanie: gdy zginie Prue pojawi się Pagie. A potem będzie jeszcze inna dziewczyna. Co się stanie z Paige??? Pozdr! PIRATKA! ;-)

Lady_From_Burton_World

z Paige nic się nie stane. Nie wiem jak to dokładnie będzie, ale wydaje mi ię że PAige będzie szkoliła tą nowa (Billy) na czarownice. A ona chyba będzie im pomagała w zwalczaniu zla

kino_woman157

sluchaj laska, nie mow jaka by mieli ogladalnosc, bo odcinkow z Paige nie widzialas. a to wlasnie smierc Prue ten serial "ubarwi"

ocenił(a) serial na 10
martynkka

zgadzam sie! jak narazie niewiemy jak to bedzie po smierci Prue ale wydaje mi sie ze ona w tym serialu byla za bardzo faworyzowana, teraz po jej smierci moze kazda z siostr bedzie traktowana na rowni. pozdrawiam wiernych fanow :)

Audra

dlaczego Prue zostala zabita? nie chcial grac w filmie ?

Hibbies

Nie umiesz czytać czy coś, już odpowiedziano na to pytanie powyżej.

ocenił(a) serial na 10
alejandro525

To będą 4, z tą inną Billy??, czy jak jej tam??

kino_woman157

Z Paige będzie 5 serii, a z Billy 1. ?Billy dojdzie w ostaniej serii czyli 8

ocenił(a) serial na 10
ziom_4

A kto to jest ta BVilly..i jak ona dojdzie to Pegie już nie będzie??

ocenił(a) serial na 10
kino_woman157

mam pytanie w jaki sposob siostry dowiedzialy sie że leo tez ma moc ?????????

ocenił(a) serial na 10
Audra

Dziewczyny dowiedziały się że Leo ma moc, bo sam im o tym powiedział. Tak dokładniej to pierwszej powiedział Pheobe

ocenił(a) serial na 6
Audra

a tak dokladniej w ktorym odcinku a i jeszcze jedno czy andy dowiedzial sie ze one sa czarodziejkami i w ktorym odcinku czy jak to bylo bo on chyba wiedzial potem

fitness10

Andy dowiedział się, że się czarodziejkami a było to w odcinku a było to w odcinku 19 pt.,,Oślepieni"

ocenił(a) serial na 6
Ava_Elizabeth

a prue mu o tym powiedziala?????? czy ktoś inny?

fitness10

Sam się dowiedział. Widział jak siostry używają mocy przeciw demonom.

Audra

A jaką moc ma Paige?? Bo każda z czarodziejek ma moc a ona??

Maga_9

Paige ma podobną mc do Prue czyli przesuwanie przedmiotów. Ale jest chyba jakaś różnica między nimi,a raczej między ich mocami.

ziom_4

Witam. Moce Paige to telekineza orbitalna - czyli nie przesuwa przedmiotów jak Prue, ale sprawia, że znikają z jednego miejsca, a pojawiają się w innym; oraz orbowanie (to po tatusiu, który był Duchem Światłości).

Audra

A jeszcze jedno pytanko co sie stanie z Darryl-em bo on chyba nie grał do końca??

ocenił(a) serial na 5
Maga_9

1.Jaką moc ma Leo??
2.Pytanie do tych któzi widzieli więcej niż 3 serie:
Podobają się wam odcinki bez Pru? Bo zastanawiam się nad kupnem sezonów?
roszę o wasze opinie:)
Z góry dziękuję:)

kamka_

leo jest duchem światłości, jego zadaieme jest chtonić czarodziejki. Potrafi przemieszczać sie z miejsca na miejsce oraz uleczać czarodziejki ale tylko wtedy kiedy zzostały zranione przez demona. (leo już kilka razy złamał zasady :D) Cały serial jest fajny i wart obejrzenia, oczywiście jesli ktos jest fanem Shannen DOherty to trudo będzie mu oglądać serie bez niiej. Ale da sie przyzwyczaić ;d

Audra

Nie wiem czy dobrze zrozumiałam... Po Page ma się pojawić niejaka Billie, tak? Ale jak to z nią będzie? Jest rodziną sióstr Halliwell?

ocenił(a) serial na 10
Audra

Która seria leci obecnie na Polsacie??? (13.07.2007)

ocenił(a) serial na 6
The_Devil

od poniedziałku do piątku 1 a w soboty 3

Audra

Błagam....czy ktos ma czarodziejki na płytkach??Kocham ten serial nie mam czasu ogladac w tv.Prosze niech ktoś mi pomoże:)

ocenił(a) serial na 10
swistu007

Kamka.. gdzie chcesz kupić ten srial.. blagam.. powiedz.. Wogóle gdzie można kupić , ale po polsku??

Audra

O jeju... ludzie wogóle nie czytają odpowiedzi na forum i zadają te same pytania... bez sensu...

Czarodziejki bez Prue to już nie będzie ten sa serial... najbardziej lubiłam jej postać...

Pozdrawiam!

Domi_Nique

W polskich sklepach czarodziejki sa niedostepne ale szukalam w intrnecie w celu kupienia to bylo napisane 'wkrotce...'
Wiem tylko tyle.

Domi_Nique

W polskich sklepach czarodziejki sa niedostepne ale szukalam w intrnecie w celu kupienia to bylo napisane 'wkrotce...'
Wiem tylko tyle.

Domi_Nique

Wiem tylko tyle.

ocenił(a) serial na 10
_gabby_

Dzięki, ale gdyby bylo coś wiadomo to odezwij się.. =*

ocenił(a) serial na 10
kino_woman157

Cześć. Oglądam ten serial od niedawna, od kilku dni. To jest pierwsza seria, tak? Będą lecieć też inne? Czy tylko we wakacje?

ocenił(a) serial na 6
liryczka92

w soboty o 12.45 na polsacie leci 3 seria a 1 to tylko chyba we wakacje

ocenił(a) serial na 10
fitness10

Troche bez sensu :/ 1 seria się skończy i co dalej? Napiszmy do Polsaty hahaha :) Nie no to był żart :):):)