dzięki za odpowiedź ale czy może ktos z was ma nieoryginalne....oczywiscie na uzytek własny...mógł by się ze mna jakos dogadac. Nie jestem w stanie czekać na oryginalne;)juz się nie moge doczekać aż obejrze wszystkie serie, prosze o pomoc.
Mam pytanie dotyczące odcinka który leciał dziś na Polsacie.
W owym odcinku siostry przeniosły się w przyszłość w dodatku wylądowały w swoich ciałach znaczy tych za 10 lat.
Jakim cudem Prue widziała swoją przyszłość skoro wtedy już od jakiegoś czasu będzie martwa ?
no cóz podczas kręcenia 2 sezonu scenarzyści nie mogli przewidzieć ze kłótnie na planie doprowDZĄ do śmierci Prue (która zginie w 3). a po za tym dziewczyny przeniosly sie tam taak jakby by zmienić przyszłość, aa raczej zrozumieć błędy z terażniejszości. Zrozumiały że nie mogą używać czarów na własną korzyść.
Mam pytanie. Czytałem na stronie że Cole zostanie zabity przez pozostałe siostry. Czy możecie mi powiedziec dlaczego siostry go zabiją. Czy jest on dalej zły??
nie rozumiem... w zeszly pt ogladalam CzarodZiejki jak zwykle.... odcinek normalny wszystko zrozumiale.... patrze ze w sobote tez leca czarodziejki ale o innej godz 12:45... wlaczam tv i szok.... nagle Leo i Piper maja brać ślub... ni z tego ni z owego... pomyslalam ze to po prostu taki scenariiusz nie do konca zrozumialy... ale w pon(?) lecial ten odcinek o egzekucji, kiedy Phoebe Prue i Piper przenipsly sie do przeszlosci.... Piper zapytala Leo z przyszlosci czy oni kiedys wezma slub... spojrzalam na ten spis odcinkow... dzisiaj lecial 7 odc z II serii a to co ja ogladalam to byl 15 odc z III serii... nie rozumiem to w soboty leca juz o wiele dalsze odcinki??
od poniedziałku do piątku jest druga seria
a w sooboty ostatnie odzinki trzeciej seri
Jak poznała sie Piper z Leo?I czy będzie dalszy ciąg w polsacie?Czy Phibie nadal jest z tym demonem??
nie pamiętam dokładnie ale leo przyszedł do ich domu bo miał im coś naprawić phobe jeszcze przez długi czas będzie z cole czyli tym demonem
dopiero w kolejnej serii cole przejdzie na strone zła a serial opuści w 5 serii zostanie unicestwiony przez siostry
Ktos wie, czy Polsat wyemituje wszystkie osiem sezonow Charmed? Bo na razie o ile wiem skonczylismy na trzecim.
Fajnie by było.. Słuchajcie, a czy ktoś oglądał Czarodziejki gdy leciały jakoś w marcu/ kwietniu? W jakie dni i o jakiej porze były?
mam pytanie! czy ten link: http://pl.youtube.com/watch?v=S0j-E7_B3Yw&mode=related&search= to jest tak jakby kawałek ostatniego odcinka? i mógłby mi ktoś mniej więcej powiedzieć o co chodzi? bo mój angielski cienki jest. Można odpowiedzieć tu lub na mojego meila:) marla.ndm@wp.pl
ten fragment , który widziałaś to jakby podsumowanie,zlepek fragmentów z tego co się wydarzyło w poprzednich seriach,a potem jest pokazane,że to wszystko,cała historie sióstr Halliwell opowiada Piper,gdy już jest staruszką i trzyma na kolanach swoja wnuczkę(która na końcu po tym jak wpadają do domu wszystkie Halliweellowe dzieciaki,zamyka drzwi machnieciem ręki,tak jak kiedyś Prue!!!).Wszystkie siostry znalazły miłość,pokonały zło,stworzyły rodziny,miały dzieci i mężów,i żyły szczęśliwie(Piper otworzyła restauracje,Leo uczył magii,Peobe została doradca w sprawach sercowych,napisała książkę,Paige została duchem światłości i broniła młode czarodziejki).pozdro!!!
A co stało się z Jenny? Bo czwartkowego odcinka nie oglądałam, a w piątkowym już jej nie było..
Liryczka -> zagrała TYLKO do czwartego odcinka 2 serii. Potem(jak się dowiedziałem z ktoregos odcinka, kiedy Dan mówi do Piper że "po wyjezdzie Jenny jest pusto w domu") znika z serialu. I chyba nigdy juz sie nie pojawia
mam takie pytanie..jak się nazywa aktor, który gra Jeffa i Jacka?? (nie mogę go znależć w obsadzie)
pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedż :)
Mam pytanie gdzie moge znależć napisy do czarodziejek 04x04. Odcinek nazywa się Enter the Demon.
sąna tej stronie, a gdzie ja mogę znaleść napisy do 8 sezonu odcinków 16-22??
czy jest jakaś inna strona z której moge pobrac napisy do czarodziejek oprócz hatak.pl
Z nikim ;] Coś kręciła z tym Joshem czy jak m utam było z pracy, ale nie wyszło ;) A może jeszcze coś wyjdzie z Bene'm, tym z odcinka "Mrs. Hellfire" ;)
Ma ktos napisy do czarodziejek 4x09. Jesli ktoś ma to bardzo posze przesłać mi na maila prykaz1@o2.pl
Błagam
Z jakiej strony moge ściągnąć odcinki Charmed? Albo chociaż na jakiej stronie moge je oglądać?
Mam pytanie- jak nazywa się aktor, który zagrał demona Shaxa w ostatnim odcinku 3 sezonu? Nie mogę go znaleźć w obsadzie ;-/. Pozdr!
3 seria teraz bedzie leciała od poniedziałku do piątku na polsacie o 10.00
ciekawe czy polsat bedzie nadawal 4 serie "Czardziejek"? ta co leci w soboty to 3 seria, a za ok. 4 odcinki bedzie jej koniec
Zaprasza na ankiete ;)
pytanko: czy jak zakonczy sie czwarta srria czyli ta ktora leci w soboty, polsat pusci nastepne serie? pozdrawiam
W soboty leci 3 SERIA. w ostatim odcinku tej sserii czarodziejki będą walczyły z demonem Saxemm,, który na koniec zabije Piper i Prue. W pierwszy odcinku 4 serii okarzę się ze Leo udało uratować się tylko Piper. :( taak więć ostatni odcinek 3 serii będzie ostatnim odcinkiem z udziałem Shannen doherty (prue). :(:(
sory pytania ne zrozumiałąm <idiota ;d> prawdopodobnie polsat puści 4 serie bo skoro puścił 3 to myśle że zdecydująsię na 4 , 5 itd ;d
ja tez bym bardzo chciala, najlepiej by były wszystkie osiem
ANKIETA czeka ;)
We wrześniu napewno w tygodniu lecieć nie będą, sprawdzałam, nie wiem co z weekendem. Skoro teraz skończy się 3 seria na 5 odcinku, a sobotnia 3 seria w ogóle się skończy, to jak myślicie co puszczą? Jeszcze raz 3 serię, kontynuując od tego 5 odcinka?
Mam pytanie o dzisiejszą piosenkę z końca odcinka (z doktorkiem Wilamsonem-czy jakoś takoś;P)Proszę o odp.!Z góry dzięki
piosenkę śpiewa bush : letting the cable sleep czy jakoś tak. i ni ma za co ;)
Dla mnie tak by było najlepiej, bo nie widziałam początku 3 serii...Ale puszczą więcej niż 5 odcinków w tym tygodniu, bo widziałam w programie, że np. w czwartek będą 2 pod rząd...o 10 i o 11 ;)