w dzisiejszym odcinku dowiedzieliśmy się, że siostra Billie została porwana przez demona, Billie powiedziała siostrom, że tylko ona widziała co się wydarzyło i kto porwał jej siostrę, i, że rodzice zabronili jej o ty mówić, i powiedziała, że jej rodzice nie byli obdarzeni żadną mocą. Więc skąd Billie ma moc?;) i jest wiedźmą? może ktoś wie dlaczego? Bo bardzo mnie to zastanawia... ?!?
A co do dzisiejszych dwóch odcinków to bardzo mi się podobały ;) żal mi tylko biednej Phoebe. Nie mniej jednak 8 sezon wcale nie jest gorszy od 7 :)
Pozdrawiam wszystkich :)
Niestety nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytanie, ale odpowiedzi też jestem ciekawa!!! a więc czekam...:D
A co do odcinków to były świetne!!! Strasznie mi sie podobały...szczególnie pierwszy :)))
No i na reszcie Czarodziejki są sobą...ich nowe torzsamości nie były zbyt piękne....:/
No ale w pierwszych odcinkach 8s kiedy to pojawila sie Billy i cos zrobila demonowi "Telekineza" to Paige zapytala skad to umie . Przecierz Billy powiedziala ze nauczyla sie kilku sztuczek .. Moze jest samoukiem ? :PP
Billie ma moce, ponieważ jej matka pochodzi z rodu wiedźm, tylko nie otrzymała mocy i chyba nie może rzucać zaklęć, ale tego nie jestem już pewien. Ojciec natomiast jest zwykłym śmiertelnikiem, wie jednak, że jego córka jest wiedźmą.