Mam pytanie co się stanie z tą dziewczyną, która przyjdzie za Prue(gdy ona umrze). Bo potem będzie Piper, Pheobe i jeszcze inna czarodziejka. Co sie stanie z tą wcześniejszą??? Pozdr PIRATKA! ;-)
Bo Paige jest ich przyrodnią siostrą(Miały wspólne matki, ale ojcem Paige jest duch światłości, który opiekował się matką czarodziejek.)Phoebe i Piper poznają Paige na pogrzebie Prue.Paige będzie miała podobną moc do Prue, będzie przenosiła przedmioty w myślach, bo jest pół-białym promieniem (Czyli pół-duchem światłości)No.To tyle.
Do D... ten serial bez Prue.
Kiedys to byl moj ulubiony serial,ale gdy sie dowiedzialam,ze Prue umrze a zastapi ja jakas inna pomyslalam,ze ten serial straci na ogladalnosci,a przynajmniej ja juz tego nie bede ogladac.
Podobno dlatego wywalili Prue bo byla niemila(na planie filmowym).
Z Bewery hils tez znikla(z tego samego powodu)
Uff... wreszcie to z siebie wyrzucilam...
ZEGNAJCIE...
no niestety... Prue to moja ulubiona bohaterka a niestety na kazdym planie filmowym z kims sie kloci i dlatego ja wywalaja... ;( z tego serialu wspomnianego wczesniej Beverlly Hills czy jakos tak tez ja wywalili no i z czarodziejek tez :( aha ludzie mama pytanko! NIE WIECIE JAK WE WRZESNIU BEDĄ PUSZCZALI CZARODZIEJKI??? bo ja we wrzesniu oczywiscie bede w szkloe o tej porze o ktorej puszczaja czarodziejki czyli o 10.00... ;/ i nie wiem co ja zrobie jak przegapie te wszystkie odcinki... chyba sie zabije... albo rzuce szkole ;p moze bedzie serial puszczany o innej godzinie?? jak wiecie to powiedzcie bede wdzieczna