PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51409
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

ZHey wiece co zawsze oglądąłm czarodziejki na polsacie i nie za bardzo wiem o co chodzi... wiem że teraz leci II sezon a w soboty III wiec teraz po kolei... Ile odcinków mają poszczegołne sezony włącznie z 1 i dlaczego na niektórych plakatach są inne aktorki niż te cą są w obecnych odcinka na polsacie i czy polsat ma zamiar puszczać kolejne odcinki aż do końa 8 sezonu??

ocenił(a) serial na 10
Nati_rubi

kazdy sezon ma 22 odcinki (chyba, nie jestem pewna, ale raczej tak). od poniedzialku do piatku leca powtorki a w soboty premierowe docinki 3 sezonu. a ta nowa aktorka na plakacie to ROSE MCGOWAN ona niedlugo bedzie grac Paige po smierci Prue...:( no bo Prue ma umrzec nie wiem czy wiesz... Paige bedzie czwarta siostra dzieczyn (a raczej trzecia:( ) ona gra juz do konca serialu dlatego jest na wiekszosci plakatow... wiecej nie bede mowic, sama zobaczysz co bedzie dalej ;)

ocenił(a) serial na 10
Nati_rubi

p.s. nie weim czy polsat ma zamiar puscic wszystkie sezony ale raczej tak no bo skoro juz zaczeli to niech skończą ;)

ocenił(a) serial na 10
karincia_94

OJOJ... Śmierć prue??? tego sie niespodziewałam.... a skąd sie weźmie ich ta siostra czwarta??

ocenił(a) serial na 10
Nati_rubi

Weź trochę poczytaj innych wątków a nie po raz setny to samo.

liryczka92

Możesz wejść na http://www.charmed.stopklatka.pl/odcinki/odcinki.htm
Tu jest spis odcinków wszystkich sezonów.

ocenił(a) serial na 10
Ava_Elizabeth

Hey zapraszam do siebie na konkurs o filmach i serialach! Sprawdź ile wiesz a przy okazji możesz wygrać 40 komci i dyplom!!