Wiadomo, że czarodziejki były ze sobą bardzo blisko. Ale która Waszym zdaniem siostrzana więź jest najfajniejsza i najsilniejsza??
1 Prue&Piper
2 Prue&Phoebe
3 Piper&Phoebe
4 Piper&Paige
5 Phoebe&Paige
Wg mnie numer 1 i to bezkonkurencyjnie. Zarówno Holly jak i Shannen są moimi ulubionymi aktorkami, ale razem jako siostry w Charmed są po prostu fantastyczne. Ich przyjaźń wzrusza. Moim zdaniem to najsilniejsza siostrzana więź w serialu. Jest po prostu niesamowita.
Też myślę, że Prue i Piper łączyła najsilniejsza więź. Jednak z czasem więź Phoebe i Paige również stawała się coraz silniejsza.
No nie jesteś ;DTeż tak myślę :)choć zgadzam się z pierwszą osobą,że więź Phoebe i Paige też z czasem się zacieśliła ;).Ale i tak Piper&Prue the best ;D
Hej mi się wydaje,że od zawsze najsilniejszą więź miały Prue i Piper. Widać to już w pierwszym odcinku.
Po śmierci Prue to Phoebe pierwsza też zbliżyła się do Paige.
Więc Prue i Piper i Phoebe i Paige.
Pozdrawiam i zapraszam na notkę o Kaley Cuoco.
Fajnie, że odpowiadacie. Od siebie dodam jeszcze, że więź Prue i Piper jest tym bardziej niezwykła, że mimo, iż możemy oglądać ją tylko przez 3 lata, a przyjaźń pozostałych sióstr jeszcze przez 5 lat a w sumie 8,to i tak wiele osób uważa ją za najsilniejszą i najlepszą w serialu:)
Marzenie ściętej głowy, ale marzyć przecież można... cudownie byłoby je znowu zobaczyć razem:)
Pozdrawiam wszystkich
A notkę z chęcią przeczytam:)
Oczywiście, że 1. Gdy Prue lub Piper miały jakiś problem zawsze pierwsze mówiły o tym sobie nawzajem, a dopiero potem Phoebe
A ja uważam, że najsilniejsza więź to:
sezony 1-3
Prue-Piper-Phoebe
sezony 4-8
Piper-Phoebe-Paige
Moim zdaniem one są wspaniałymi siostrami. Łączy je niesamowita więź...widzieliście kiedyś żeby jakieś rodzeństwo aż tak sie kochało? Ile razy ratowały sobie nawzajem życie...ile razy bezwzględnie sobie pomagały? Myślę, że wszystkie po równo sie kochają...ale różnie to okazują :)))
Moim zdaniem To tak :
Głupia Prue i Piper
Phoebe i Paige
One się najlepiej dogadują
Phoebe i Paige są fajne, ale nie musisz zaraz mówić że Prue i Piper są głupie.
Piper jest fajna chodzi mi tylko że Prue jest głupia bo myślała że jest najlepsza ,wywyższała się a zginęła heh co za ironia losu :D
Prue się wywyższała? To chyba inny serial ogladasz:P Zginęła bo próbowała ratować niewinnego, a że była najsilniejsza - jako, że najstarsza, to fakt.
Prue&Piper only ;)
myślę, że to też spowodowane jest tym, że Holly i Shannen przyjaźnią się prywatnie
Odświeżę ten stary temat:D Otóż oglądałam ostatnio charmed again i doszłam do wniosku, że po śmierci Prue najsilniejszą więzią była więź Piper i Phoebe. Myślę, że to co się stało, bardzo je do siebie zbliżyło.
Pozdrawiam:)( wiadomo kogo i wiadomo kogo nie pozdrawiam:P)