PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

...że siostry Halliwell zaczynają nowe życie i, że będą poznawać je tylko bliskie osoby. Każda z nich straci wiele przyjaciółek i na nowo będą musiały znaleźć pracę.

ocenił(a) serial na 8
P_Halliwell

Jeżeli chodzi o te odcinki z POLSATU (też oglądam), to faktycznie ostatnio siostry zaczęły nowe życie, jednak ta zmiana będzie prawdopodobnie tylko na jakiś (prawdopodobnie krótki) czas, a szkoda, bo aktorki były ładniejsze... i w ogóle w końcu nowe twarze...
PS Co do "przyjaciół", to wiem, że niedługo poznają nowych... Jedyne, czego szkoda mi po ostatnim odcinku, to Zankou;/ Pozdrawiam

bartek2303

Hej wszystkim.
Oglądam już 7 odcinek 8 sezonu i naprawde sezon fajny.
Polecam, te nowe postacie też są całkiem ok.
Pozdrawiam.

Regan_McLeod

hej wszytskim
a skąd moge ściągnąć 8 sezon lub na jakiej str obejrzeć ?:D

bartek2303

czarodziejki to świetny serial szkoda że już się powoli kończy najbardziej jednak szkoda że niektóre demony zaczynając od Cola kończąc (narazie) na Zankou zawsze zostają unicestwione

P_Halliwell

Zaczynają ale krótko będą je grać inne aktorki, co do pracy to nie stracą. Jeszcze jest sporo odcinków do końca, mam telewizję n i tam lecą odcinki naprzód a jakiś czas temu oglądałam ostatni odcinek czarodziejek teraz znów powtarzają, powiem wam że pięknie się skończy.

ocenił(a) serial na 10
klaudi815

ostatniu odcinek jest o bitwie z bilie i christy v charmed
oni wygrają

dejna1991

Ale przecież bedą musiały o swoje stanowiska ubiegać się na nowom bo czytałam opis odcinka 8. sezonu, gdzie jakiś chłopak pomaga Phoebe znowu rozpocząć pracę w kolumnie. Zresztą upozorują swój pogrzeb... :(

ocenił(a) serial na 10
P_Halliwell

to jest coop kupidyn wiesz??