...że siostry Halliwell zaczynają nowe życie i, że będą poznawać je tylko bliskie osoby. Każda z nich straci wiele przyjaciółek i na nowo będą musiały znaleźć pracę.
Jeżeli chodzi o te odcinki z POLSATU (też oglądam), to faktycznie ostatnio siostry zaczęły nowe życie, jednak ta zmiana będzie prawdopodobnie tylko na jakiś (prawdopodobnie krótki) czas, a szkoda, bo aktorki były ładniejsze... i w ogóle w końcu nowe twarze...
PS Co do "przyjaciół", to wiem, że niedługo poznają nowych... Jedyne, czego szkoda mi po ostatnim odcinku, to Zankou;/ Pozdrawiam
Hej wszystkim.
Oglądam już 7 odcinek 8 sezonu i naprawde sezon fajny.
Polecam, te nowe postacie też są całkiem ok.
Pozdrawiam.
czarodziejki to świetny serial szkoda że już się powoli kończy najbardziej jednak szkoda że niektóre demony zaczynając od Cola kończąc (narazie) na Zankou zawsze zostają unicestwione
Zaczynają ale krótko będą je grać inne aktorki, co do pracy to nie stracą. Jeszcze jest sporo odcinków do końca, mam telewizję n i tam lecą odcinki naprzód a jakiś czas temu oglądałam ostatni odcinek czarodziejek teraz znów powtarzają, powiem wam że pięknie się skończy.
Ale przecież bedą musiały o swoje stanowiska ubiegać się na nowom bo czytałam opis odcinka 8. sezonu, gdzie jakiś chłopak pomaga Phoebe znowu rozpocząć pracę w kolumnie. Zresztą upozorują swój pogrzeb... :(