Drugiego takiego cudownego serialu już nie będzie. Od czasu Charmed oglądałam tak wiele
innych, nowszych seriali Fantasy i żaden z nich nie jest w stanie zastąpić Czarodziejek :( Np.
weźmy takie The Secret Circle - naiwne nudy dla dwunasto, trzynastolatek. Tymczasem Charmed
może oglądać osoba w każdym wieku - ja mam 25 lat i wciąż oglądam powtórki na FoxLife i w
necie i nie mam dość ani trochę !
Nie jesteś sama! :) Ja tez nie mam dość, niezależnie ile razy to oglądam. Choć trzeba przyznać, że późniejsze sezony, niestety traciły poziom to pierwsze 3 są absolutnym mistrzostwem i mogłabym oglądać je na okrągło ;) xD
A mnie się spodobał wątek z odnalezieniem Paige, nawet wolę Rose McGowan od Shannen. Ja kocham wszystkie sezony ;) Tylko szkoda że Phoebe od 5 sezonu zaczęła za bardzo eksperymentować z fryzurami. Ale i tak to ona jest moją ulubioną czarodziejką :)
Moimi ulubionymi sa na równi - czego nie trudno się domyślić Prue i Piper. Do 5 sezonu serial jeszcze trzymał poziom ale potem było już coraz gorzej. Jednak mimo to kocham Charmed i bezsprzecznie jest to mój ulubiony serial ;)