PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Gorszego już chyba nie ma - no może jeszcze Buffy postrach wampirów. Nie rozumiem, skąd ten powszechny zachwyt nad tymi durnymi Czarodziejkami ! W ogóle nie rozumiem skąd ten powszechny zachwyt nad amerykańskimi serialami - przecież jest tyle fajnych polskich. Ale Czarodziejki to już totalne dno - jak można w ogóle takie g***o oglądać i jeszcze się tym zachwycać ? Ludzie, czy wam się nudzi ? Czarodziejkę z księżyca też oglądacie ?

ocenił(a) serial na 8
grazyna_raczynska

Po treści twojej wypowiedzi wnioskuję że nie widziałaś ani jednego odcinka.
Jak większośc naszego społeczeństwa wypowiadasz się na temat o którym nie
masz pojęcia. Widziałem wszystkie odcinki i przyznam było kilka kiepskich,
ale spora częśc epizodów była po prostu fenomenalna. Wracając do twojej
wypowiedzi jakie znasz fajne polskie seriale? Może "teraz albo nigdy" lub
"grzeszni i bogaci"?

dziabal13

podaj chociaż jeden fajny polski serial!

Leo_Wyatt

Proszę bardzo: Pierwsza miłość, Samo Życie, Na Wspólnej, a także M jak miłość - chociaż ten ostatni ma kilka wad (np. Kożuchowska) generalnie jest spoko ;) I proszę bardzo - możecie sobie pisać te wasze idiotyzmy typu: ,,O Bosh !", ,,OMG !" i inne debilizmy tego typu, jednak pamiętajcie, że moja reakcja jest daleka od brania sobie waszych słów do serca - po prostu rozśmieszacie mnie swoją dziecinadą i tyle :D

ocenił(a) serial na 10
grazyna_raczynska

Wg mnie M jak miłość,to dziecinada a pierwszej miłości nawet nie skomentuję ale nie kwestionuję tego, że ktoś to ogląda, ani nie oceniam tej osoby. Prosze bardzo ma prawo. My też mamy prawo oglądać Charmed i to wcale nie znaczy, że jesteśmy dziecinni albo śmieszni.

HollyShannen19

To właśnie polskie seriale są beznadziejne i żałosne.Natomiast czarodziejki podobnie jak roswell i inne seriale zagraniczne są super.

ocenił(a) serial na 10
martin8

Nie wiem jak można porównywać samo życie do czarodziejek. Przyznam, że wcześniej wspomniany polski serial uważam za najgorszy jak dotąd powstały w polsce. No, ale. Każdemu podoba się coś innego.

werus_15

Hej, o Klanie i Barwach Szczęścia zapomniałaś, Grażynko ;) Toż to skarb
polskiej kinematografii, jak możesz nie zaliczać tego w poczet swoich
ulubionych seriali - to prawie jak zbrodnia!

ocenił(a) serial na 8
grazyna_raczynska

Dla mnie Samo Życie i Na Wspólnej to dno... Ale każdy ma swoje upodobania...

grazyna_raczynska

uśmiałam się. ;D
to są twoim zdaniem fajne seriale?

grazyna_raczynska

jeszcze Plebania i Na Wspólnej xDD
jedyny fajny polski serial to BrzydUla
nie rozumiem jak można porównywać Pierwszą miłość do Czarodziejek? Po pierwsze całekim inna tematyka, Pierwsza milość to kolumbijska czy tam argentyńska telenowela w polskiej wersji (najbardziej śmiać mi się chciało jak był jakiś wątek że ktoś tam stracił pamięć albo jak jakiś gość widział ducha, głupszego serialu nie dalo się wymyśleć) a Charmed? Ja bardzo lubie, ty lubisz Pierwszą miłość i koniec kłutni

Alyssa16

Przynajmniej nie musi się martwić, bo Charmed skończyli kręcić w 2006 roku,
a te nasze skarby polskie to nasze prawnuki będą oglądać ;P