Gorszego już chyba nie ma - no może jeszcze Buffy postrach wampirów. Nie rozumiem, skąd ten powszechny zachwyt nad tymi durnymi Czarodziejkami ! W ogóle nie rozumiem skąd ten powszechny zachwyt nad amerykańskimi serialami - przecież jest tyle fajnych polskich. Ale Czarodziejki to już totalne dno - jak można w ogóle takie g***o oglądać i jeszcze się tym zachwycać ? Ludzie, czy wam się nudzi ? Czarodziejkę z księżyca też oglądacie ?
Po treści twojej wypowiedzi wnioskuję że nie widziałaś ani jednego odcinka.
Jak większośc naszego społeczeństwa wypowiadasz się na temat o którym nie
masz pojęcia. Widziałem wszystkie odcinki i przyznam było kilka kiepskich,
ale spora częśc epizodów była po prostu fenomenalna. Wracając do twojej
wypowiedzi jakie znasz fajne polskie seriale? Może "teraz albo nigdy" lub
"grzeszni i bogaci"?
Proszę bardzo: Pierwsza miłość, Samo Życie, Na Wspólnej, a także M jak miłość - chociaż ten ostatni ma kilka wad (np. Kożuchowska) generalnie jest spoko ;) I proszę bardzo - możecie sobie pisać te wasze idiotyzmy typu: ,,O Bosh !", ,,OMG !" i inne debilizmy tego typu, jednak pamiętajcie, że moja reakcja jest daleka od brania sobie waszych słów do serca - po prostu rozśmieszacie mnie swoją dziecinadą i tyle :D
Wg mnie M jak miłość,to dziecinada a pierwszej miłości nawet nie skomentuję ale nie kwestionuję tego, że ktoś to ogląda, ani nie oceniam tej osoby. Prosze bardzo ma prawo. My też mamy prawo oglądać Charmed i to wcale nie znaczy, że jesteśmy dziecinni albo śmieszni.
To właśnie polskie seriale są beznadziejne i żałosne.Natomiast czarodziejki podobnie jak roswell i inne seriale zagraniczne są super.
Nie wiem jak można porównywać samo życie do czarodziejek. Przyznam, że wcześniej wspomniany polski serial uważam za najgorszy jak dotąd powstały w polsce. No, ale. Każdemu podoba się coś innego.
Hej, o Klanie i Barwach Szczęścia zapomniałaś, Grażynko ;) Toż to skarb
polskiej kinematografii, jak możesz nie zaliczać tego w poczet swoich
ulubionych seriali - to prawie jak zbrodnia!
jeszcze Plebania i Na Wspólnej xDD
jedyny fajny polski serial to BrzydUla
nie rozumiem jak można porównywać Pierwszą miłość do Czarodziejek? Po pierwsze całekim inna tematyka, Pierwsza milość to kolumbijska czy tam argentyńska telenowela w polskiej wersji (najbardziej śmiać mi się chciało jak był jakiś wątek że ktoś tam stracił pamięć albo jak jakiś gość widział ducha, głupszego serialu nie dalo się wymyśleć) a Charmed? Ja bardzo lubie, ty lubisz Pierwszą miłość i koniec kłutni