moze to przez intrnet bo jest moze przeciazona siec
ta clair cos sie za bardzo uaktywnila teraz mam nadzieje ze al da sobie dzisiaj spokoj
jak rano bylas paige na basenie?
też mam taką nadzieję :).No byłam i było naprawde fajnie,bo nie pływałam już od dobrych 8 miesiecy,jakos czasu nie było.
ja tak za dobrze tez nie plywam a na basenie to chyba ze 3 lata nie bylam, a najbardziej lubie plywac w morzu
ooooooo tak wtedy jest super :).No moze jeszcze pojade nad morze to sie pokapie :).
właśnie czytałam co pisała clair w temacie:ach ten Polsat,a zaraz potem w czarodziejkach.
hmmmmm ja już nie wiem o co im chodzi,ale najlepiej bedzie zostawic ich w spokoju.
no właśnie i niech tak pozostanie :).Kurcze chyba naprawde znów tylko my jesteśmy :).
albo są online i są na swoich blogach :).Heh szkoda,bo fajnie by sie rozmawialo z paroma osobami,ale my sie i tak dobrze dogadujemy,prawda??
prawda,właśnie weszłam na uzytkownikow online i sa tez tam Prue260 i Prue Halliwell i żadna sie nie odzywa,a pisały dużo.
hmmmmmm chyba masz rację.Powyjeżdżali :(,a własnie ty masz jakies plany na wakacje??
na razie to nie bo szukam i dzwonie w sprawie tej pracy, jak nic nie znajde to w sierpniu jade z mama ciocia , siostrami ciotecznymi do Horwacji z jakas wycieczka na tydzien
no to będę trzymać kciuki :),o nie patrz,kto tu jest....i kto tu forum zaśmieca.
Szkoda że już jutro wyjeżdżasz;(;( Tam naprawdę nie ma internetu?? Ja bym tak długo nie wytrzymała.
wiem :(,ale na szczęście wyporzyczyłam sobie pare fajnych książek,więc nie będzie źle no i jest polsat :)).
tak :)no i mam telefon do Doroty wiec bede wiedziec,co dzieje sie na forum :)).
bedziesz mogla przynajmniej byc na forum :))mam nadzieje,ze al i clair ani nikt inny nie bedzie Was zaczepiał,a jak tak,to wiecie co robic :)).
Też mam taką nadzieję:) chyba nasza metoda skutkuje bo nie piszą już tak często.
no chyba tak,ale jak widziałaś wyżej i na poprzedniej stronie to al znowu tu był :///.
hmmmmmm chyba tak.Do Doroty miał brat przyjechać,wiec bedzie moze dopiero wieczorem,a ja zaraz tez sie bede szla pakowac,wiec jak nie bede odpowiadac,to wlasnie sie pakuje.Wroce jak skoncze :).Chce tu duzo czasu dzis spedzic zanim wyjade.
Ok, ja też zaraz ide obejrzeć dzisiejszy odcinek charmed. Chyba bede dopiero wieczorem. To papa, buziak:****