Siostrzyczko tak ma na imię nasz piesek a nie ja hi hi haha moja sisotra jest glupia-aaa hi hi
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!żal , żal , żal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lalkami.... to najlepsze.... ku***** , już nie masz czego wymyślać ?? śmieje się właśnie z ciebie , dziecino... ale odpowiedz mi na pytanie , ale tak na serio.... jakie żarcie dają w psychiatryku ?
Nie pamiętam już dawno mi siostrzyczko nie mówiłaś co tam dają może teraz powiesz :)
Przepraszam Cię siostrzyczko już nie będę tu pisała! Hi hi hi hi hi he he he he he he tylko prosze nie mów mamie, że cię osmieszałam hi hi hi hi ,,pokemony'' he he he na hia hia hia hia hi hi hi he he he
nie wiem dlaczego łudzisz się i wmawiasz wszystkim, że: cathy2, deva, światopogląd, antycathy to jedna osoba... nie możesz pojąć po ludzku, że ludzie cię tutaj nie znoszą? nie dociera to do ciebie po polsku? przyjmij do wiadomości, jesteś tutaj pośmiewiskiem, obrażasz i wyzywasz wszystkich, dosłownie, nie dajesz nikomu wolności słowa kompletnie
i jeszcze jedno, zapamiętaj, że znaki o których pisałaś nie nazywamy przystankowymi, tylko PRZESTANKOWYMI, używasz słów których o znaczeniu nie masz kompletnie pojęcie, tak więc następnym razem, jak będziesz próbowała zgrywać mądrą i używać takich wygórowanych słów upewnij się w słowniku, że znaczenie danego słowa, będzie konkretnym argumentem na czyjąś wypowiedź
goglik idioto ;] a raczej kretynko, cathy, masz mnie za głupka? wystarczy spojrzeć w aktywność na twoich forach, jeden jedyny temat, hehe, efekt szybkiego zakładania konta co pustaczko? chciałaś znaleźć kogoś kto byłby w stanie cię obronić... no i znalazłaś, samą siebie, szkoda tylko, że nie masz za bardzo konkretnych argumentów, aha i ps. proponuję ci inteligentko sprawdzić sobie styl pisania każdego z nas, dobrze wiesz, że światopogląd cathy antycathy i deva to różne osoby, trudniej jest ci przyjąć do wiadomości, że nikt cię nie lubi
JeszTem CatChy !
Ja LuBiCz PoKeMoNki! Ty TeŚ ?
MaM JusZ fFsYsTkIe ! A Ty ?(!)
SzoRy Za BłEnDy !
WyKłaDaM JęnZyk PomemoNófFfff Na UniFerzYtEcIe GóÓóPoTy ! ;)
PoSzdRaWiaM !
Ja MieĆ 2 Lataaa ;)
A mozesz mi powiedziec po co mi tu tyle kont.
Jak nie mam czau ich zakładać.
Ja pracuje od 700 do 15 00 sprawdz moze spobie palancie godziny wchodzenia i ostatniego logowania na filmwebie.
Deva zmieniala kilkadziesiat tysiecy razy nicki, ja mialam dopiero trzy
Dorsznyt, Dorota i Prue i Piper Halliwell obecny.
Może byś mnie tak nie obrażal lepiej.