PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

mamy temat :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

Siostrzyczko tak ma na imię nasz piesek a nie ja hi hi haha moja sisotra jest glupia-aaa hi hi

DevaKONTOZAWIESZONE

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!żal , żal , żal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
DevaKONTOZAWIESZONE

lalkami.... to najlepsze.... ku***** , już nie masz czego wymyślać ?? śmieje się właśnie z ciebie , dziecino... ale odpowiedz mi na pytanie , ale tak na serio.... jakie żarcie dają w psychiatryku ?

Phoebe123

i nie mów do mnie ,,siostrzyczko'' bo każdy wie , że nią nie jesteś !!!

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

Nie pamiętam już dawno mi siostrzyczko nie mówiłaś co tam dają może teraz powiesz :)

ocenił(a) serial na 10
DevaKONTOZAWIESZONE

Przepraszam Cię siostrzyczko już nie będę tu pisała! Hi hi hi hi hi he he he he he he tylko prosze nie mów mamie, że cię osmieszałam hi hi hi hi ,,pokemony'' he he he na hia hia hia hia hi hi hi he he he

DevaKONTOZAWIESZONE

pa pa ! moja druga wersjo !!

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

!.!!.! Pa !.! pa będę tęsknić Pa !.! pa !.!!.!

DevaKONTOZAWIESZONE

och, "wielonikówce" się jeszcze nie znudziło, znów się podszywa... weź ty się za naukę, ok??

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

hehe nie ma to jak probowac sie ratowac, co? ;P

Phoebe123

nie wiem dlaczego łudzisz się i wmawiasz wszystkim, że: cathy2, deva, światopogląd, antycathy to jedna osoba... nie możesz pojąć po ludzku, że ludzie cię tutaj nie znoszą? nie dociera to do ciebie po polsku? przyjmij do wiadomości, jesteś tutaj pośmiewiskiem, obrażasz i wyzywasz wszystkich, dosłownie, nie dajesz nikomu wolności słowa kompletnie
i jeszcze jedno, zapamiętaj, że znaki o których pisałaś nie nazywamy przystankowymi, tylko PRZESTANKOWYMI, używasz słów których o znaczeniu nie masz kompletnie pojęcie, tak więc następnym razem, jak będziesz próbowała zgrywać mądrą i używać takich wygórowanych słów upewnij się w słowniku, że znaczenie danego słowa, będzie konkretnym argumentem na czyjąś wypowiedź

swiatopoglad

cathy2, deva, antycathy i światopogląd to jedna osoba , a jest nią Dorsznyt.

ocenił(a) serial na 10
Szemiszczu_9

ja nie jestem nikim z nich jak nie wierzycie sprawdzcie sobie moje IP

DevaKONTOZAWIESZONE

goglik co ty wygadujesz??? :|

Szemiszczu_9

goglik idioto ;] a raczej kretynko, cathy, masz mnie za głupka? wystarczy spojrzeć w aktywność na twoich forach, jeden jedyny temat, hehe, efekt szybkiego zakładania konta co pustaczko? chciałaś znaleźć kogoś kto byłby w stanie cię obronić... no i znalazłaś, samą siebie, szkoda tylko, że nie masz za bardzo konkretnych argumentów, aha i ps. proponuję ci inteligentko sprawdzić sobie styl pisania każdego z nas, dobrze wiesz, że światopogląd cathy antycathy i deva to różne osoby, trudniej jest ci przyjąć do wiadomości, że nikt cię nie lubi

Szemiszczu_9

JeszTem CatChy !

Ja LuBiCz PoKeMoNki! Ty TeŚ ?

MaM JusZ fFsYsTkIe ! A Ty ?(!)

SzoRy Za BłEnDy !

WyKłaDaM JęnZyk PomemoNófFfff Na UniFerzYtEcIe GóÓóPoTy ! ;)

PoSzdRaWiaM !

Ja MieĆ 2 Lataaa ;)

Versatile_Nat

A mozesz mi powiedziec po co mi tu tyle kont.
Jak nie mam czau ich zakładać.
Ja pracuje od 700 do 15 00 sprawdz moze spobie palancie godziny wchodzenia i ostatniego logowania na filmwebie.
Deva zmieniala kilkadziesiat tysiecy razy nicki, ja mialam dopiero trzy
Dorsznyt, Dorota i Prue i Piper Halliwell obecny.
Może byś mnie tak nie obrażal lepiej.

ocenił(a) serial na 10
Regan_McLeod

ja mialam łaćznie tak ze 20