nie podoba mi sie zakonczenie serialu... obejrzyjcie sobie sami koncowke i komentujcie: http://pl.youtube.com/watch?v=wFm4xQ4xWNk&mode=related&search=
na poczatku byly takie mlode, a na kocue piper taka stara idzie po schodach ;/ prue mogla bys chociaz na zdjeciu...
Racja, też to oglądałam... Nie potrafie określić, co wtedy czułam... To wszystko tak nagle się skończyło... Jeny...Nie potrafię tego określić.
mi takze nie podobalo sie zakonczenie wdlug mnie pru zasłużyła na to aby byc na zdjeciu (byla najstarsza siastra)
ja zaczalem ogladac codziennie po 1 lub 2 odcinki w internecie :) sa cale trzeba tylko poszukac, a ja jestem juz w 5 sezonie :)
Oglądnęłam wszystkie serie charmed, nie przeżywałam tak śmierci Prue, mimo, że lubiłam jej postać, z Pagie serial był równie fajny i zabawny. Co do zakońzzenia było wzruszające i naprawdę świetne. A dla tych co tak przeżywają brak Prue: nie było jej zdjęcia(myślę, że aktorka nie wyraziła zgody)ale zaakcentowali jej postać na samym końcu, gdy dziewczynka zamyka drzwi mocą Prue tak jak ona to zawsze robiła. Myślę, że skoro scenarzyści pamiętali o tym to równiez jej zdjęcie umieścili by w zakończeniu, gdyby tylko mogli. Nie mam zakończeniu nic do zarzucenia. Tak jak cały serial bardzo mi się podobało.