Proszę o Wasze opinie : ) Czy Waszym zdaniem Holly Marie Combs ma wysokie czoło ? Jeśli tak, to czy uważacie, że jest jej w tym dobrze, że ładnie wygląda ? I co sądzicie o wysokich czołach ? Pozdrawiam wszystkich fanów "Czarodziejek". :):)
Tak! I dlatego uważam, że o wiele lepiej wygląda w grzywce - tak jak w pierwszym sezonie.
Holly ma specyficzną urodę ;) a co do grzywki... to sądzę że w 1 sezonie Piper wyglądała bardzo ładnie nie mniej jednak i bez niej wyglądała super! w 1 sezonie dodawała jej młodości natomiast gdy grzywka znikła stała się bardziej dojrzała takie jest moje zdanie! :))
Dzięki Leo i nawzajem:*
Holly jest bez wątpienia niespotykanie piękną kobietą. Czy ma wysokie czoło? Nigdy się nad tym nie zastanawiałam. Co do grzywki zgadzam się bez niej wyglądała dużo bardziej dojrzale, z grzywką trochę jak mała dziewczynka, ale w pierwszym sezonie to bardzo jej pasowało- bo wtedy taka była- nieśmiała, wystraszona, niepewna... :)
Nad wysokim czołem się nie zastanawiałam, ale moim zdaniem bez grzywki wygląda lepiej, tak kobieco :)
zgadzam się z poprzednikami. Holly ma wyjątkową urodę i zarówno w grzywce jak i bez wygląda świetnie ;).Z grzywką wygląda młodziej,a bez dojrzale i idealnie wpasowali to w kontekst serialu.A czy ma wysokie czoło?hmm nigdy o tym nie myślałam.
No i się powtórzyłam :D
ale fajnie,że mamy podobne zdanie ;)
No to ja się nie będę powtarzać...zdecydowanie brak grzywki dodał jej odwagi! I bardzo dobrze...
Ale mamy jednakowe zdanie :D
zgadzam się z Leo Wyatt, HollyShannen19 i Versatile Net. Holly z grzywką wyglądała bardzo dziewczęco co pasuje do fabuły (Piper na początku była tak nieśmiała, że mało brakowało, a Phoebe zabrałaby jej Leo :P) po śmierci Prue, Piper została najstarszą siostrą, to ona musiała podejmowac ważne decyzje.
W obu fryzurach wygląda ślicznie :)