Czy podobają się wam ubrania czarodziejek lub innych postaci? A moze macie takie same rzeczy? Ja mam takie same buty, jakie kupiła Prue sobie i siostrom, by mogly ucikac przed demonami: New Balance.
Dla mnie siostry fajnie sie ubieraja, maja super rzeczy. Chciałabym miec takie ciuchy jaki one.
Podobają mi się ubrania czarodziejek. Mam pare ciuchów utrzymanych w tym samym stylu co ich, jednak nie takie same.
Bardzo podobają mi się magiczne atrybuty.
W te wakacje znalazłam na stoisku coś wyjątkowego - medalion ze znakiem trzech! Lubię go nosić na szyi =D
ej "czarodziejka94" gdzie udało ci się znaleźć ten medalik?? ja go szukam po całym świecie i nic! ;( pomóż!
Mają świetne ubrania! Mam kilka podobnych, najlepiej ubiera się Phoebe i kiedyś Prue, ale Paige i Piper też nieźle :)
Hej karincia 94! Z tym medalikiem, to możesz mieć problem. Bo ja poprostu miałam szczęście. Przez całe wakacje chciałam pojechać do tej miejscowości... i to pewnie dla tego, że on mnie magicznie przyciągnął ;-) Bo medalion kupiłam w wakacje w Sielpi - to miejscowość wypoczynkowa w woj. świętokrzyskim. Jak szłam na plaże, to wypatrzyłam amulet na jednym ze stoisk. Tylko że takie stoiska mają to do siebie, że postoją w wakacje, a potem się zwijają. Stoisko na 50% będzie stało tam za rok, na 50% może go już tam nie być. A nawet jeśli będzie, niewiadomo, czy będzie akórat ten medalion. Jedyna dobra wiadomość to taka, że przecież nie zrobili tego tylko kilka sztuk. Na pewno wyprodukowali sporo tych wisiorków. Po prostu w wakacje, czy może nawet kiedy indziej, rozglądaj się za nim. Może będzie w jakimś sklepie z pamiątkami - nad morzem, w Sielpi, w Krakowie... Oglądaj uważnie sklepy z pamiątkami, a być może się natkniesz. Rzyczę owocnych poszukiwań!
Dzięki za to że wogóle się odezwałaś ;) Szukam go wszędzie, dosłownie wszędzie w każdym sklepie!! ale mam nadzieję ze w koncu mi się uda;p pozdrawaim;p
Trzymam za Ciebie kciuki ;-) Tak jak pisałam, to był wakacyjny stragan, więc ja na Twoim miejscu skupiłabym się na sklepach i stoiskach z pamiątkami. Pozdro karincia 94
No i co z tego? To nie zmienia faktu, że często wyglądają naprawdę ładnie. Naprawdę myślisz, że wszyscy na tym forum za wyjątkiem Ciebie nie maja o niczym pojęcia? Wyprowadzę Cię z błędu. Wyobraź sobie, że ja WIEM że one same nie wybierają sobie ubrań.
Przecież to oczywiste, że stroje wybiera im specjalista. Nawet moja młodsza siostra to wie! Tak jest zresztą w większości serialów i filmów. Gwiazdy estrady czasem ubierają się same, ale w filmach i serialach? To oczywiste, że nie.
No ale psizecie ze ''one sie ubieraja'' a to brzmi jakby one samy wybierały ubranie na plan, a tak nie jest, jak juz wiecie :)
jej z tym medalikiem to trochę przesadzacie .czy musicie mieć kupiony ??przecie można samemu zrobić !!! ja sama zrobiłam i wygląda tak jak ze sklepu !!!!!!!!!!!!
Ubrania ogólnie są bardzo fajne. Podobają mi się najbardziej ciuchy Paige i Phoebe.
A medalik powinien być w Sielpi, albo gdzie indziej na jakimś stoisku z pamiątkami. Robić samodzielnie nie radzę, bo wyjdzie badziewie. Chyba, że ma się pod ręką faceta, lubiącego majsterkowanie ;-D