PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51383
6,2 8 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Ubrania

ocenił(a) serial na 10

Czy podobają się wam ubrania czarodziejek lub innych postaci? A moze macie takie same rzeczy? Ja mam takie same buty, jakie kupiła Prue sobie i siostrom, by mogly ucikac przed demonami: New Balance.

ocenił(a) serial na 8
grzesiek134

Dla mnie siostry fajnie sie ubieraja, maja super rzeczy. Chciałabym miec takie ciuchy jaki one.

grzesiek134

Podobają mi się ubrania czarodziejek. Mam pare ciuchów utrzymanych w tym samym stylu co ich, jednak nie takie same.
Bardzo podobają mi się magiczne atrybuty.
W te wakacje znalazłam na stoisku coś wyjątkowego - medalion ze znakiem trzech! Lubię go nosić na szyi =D

ocenił(a) serial na 10
czarodziejka94

ej "czarodziejka94" gdzie udało ci się znaleźć ten medalik?? ja go szukam po całym świecie i nic! ;( pomóż!

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

Jak na tyle lat temu to one sie bardzo modnie ubieraja :)

ocenił(a) serial na 8
grzesiek134

A ile lat temu to było?????????????????????????????????????

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

Chodzi mi np. jak sie ubierała Prue to lata 1998-2001

ocenił(a) serial na 8
grzesiek134

Acha rozumiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

redsylwia

Mają świetne ubrania! Mam kilka podobnych, najlepiej ubiera się Phoebe i kiedyś Prue, ale Paige i Piper też nieźle :)

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

Pheobe, w ktorym sezoinie zetnie wlosy? :)

grzesiek134

Hej karincia 94! Z tym medalikiem, to możesz mieć problem. Bo ja poprostu miałam szczęście. Przez całe wakacje chciałam pojechać do tej miejscowości... i to pewnie dla tego, że on mnie magicznie przyciągnął ;-) Bo medalion kupiłam w wakacje w Sielpi - to miejscowość wypoczynkowa w woj. świętokrzyskim. Jak szłam na plaże, to wypatrzyłam amulet na jednym ze stoisk. Tylko że takie stoiska mają to do siebie, że postoją w wakacje, a potem się zwijają. Stoisko na 50% będzie stało tam za rok, na 50% może go już tam nie być. A nawet jeśli będzie, niewiadomo, czy będzie akórat ten medalion. Jedyna dobra wiadomość to taka, że przecież nie zrobili tego tylko kilka sztuk. Na pewno wyprodukowali sporo tych wisiorków. Po prostu w wakacje, czy może nawet kiedy indziej, rozglądaj się za nim. Może będzie w jakimś sklepie z pamiątkami - nad morzem, w Sielpi, w Krakowie... Oglądaj uważnie sklepy z pamiątkami, a być może się natkniesz. Rzyczę owocnych poszukiwań!

czarodziejka94

O ja głupia... napisałam życzę przez ,,rz"... ale ciii!!! Nikt tego nie zauważył, prawda?

ocenił(a) serial na 10
czarodziejka94

pewnie, ze nikt nie zauwazyl :D takiego malego bledu :)

ocenił(a) serial na 10
czarodziejka94

Dzięki za to że wogóle się odezwałaś ;) Szukam go wszędzie, dosłownie wszędzie w każdym sklepie!! ale mam nadzieję ze w koncu mi się uda;p pozdrawaim;p

karincia_94

Trzymam za Ciebie kciuki ;-) Tak jak pisałam, to był wakacyjny stragan, więc ja na Twoim miejscu skupiłabym się na sklepach i stoiskach z pamiątkami. Pozdro karincia 94

ocenił(a) serial na 9
grzesiek134

czy jestem jedyną osobą której nie podoba się jak one się ubierają ?!?

olaaa_5

nie wiem czy wiecie, ale one na planie same sobie nie wybierają ubrań.

kovu93

No i co z tego? To nie zmienia faktu, że często wyglądają naprawdę ładnie. Naprawdę myślisz, że wszyscy na tym forum za wyjątkiem Ciebie nie maja o niczym pojęcia? Wyprowadzę Cię z błędu. Wyobraź sobie, że ja WIEM że one same nie wybierają sobie ubrań.

ocenił(a) serial na 10
Lady_From_Burton_World

Zgadzam sie z toba **Winona*

grzesiek134

Przecież to oczywiste, że stroje wybiera im specjalista. Nawet moja młodsza siostra to wie! Tak jest zresztą w większości serialów i filmów. Gwiazdy estrady czasem ubierają się same, ale w filmach i serialach? To oczywiste, że nie.

czarodziejka94

No ale psizecie ze ''one sie ubieraja'' a to brzmi jakby one samy wybierały ubranie na plan, a tak nie jest, jak juz wiecie :)

ocenił(a) serial na 10
kovu93

one- w sensie czarodziejki a nie aktorki grajace w chamed :) pozdrawiam

kovu93

jej z tym medalikiem to trochę przesadzacie .czy musicie mieć kupiony ??przecie można samemu zrobić !!! ja sama zrobiłam i wygląda tak jak ze sklepu !!!!!!!!!!!!

grzesiek134

Ubierają się ładnie, ale w pierwszych sezonach ubrania są jeszcze stare, bo to był 1998r...

grzesiek134

Ubrania ogólnie są bardzo fajne. Podobają mi się najbardziej ciuchy Paige i Phoebe.
A medalik powinien być w Sielpi, albo gdzie indziej na jakimś stoisku z pamiątkami. Robić samodzielnie nie radzę, bo wyjdzie badziewie. Chyba, że ma się pod ręką faceta, lubiącego majsterkowanie ;-D

ocenił(a) serial na 10
czarodziejka94

Mi też się najbardziej podobają ubrania Phoebe i Paige;) a we wcześniejszych sezonach denerwowało mnie jak Prue chodziła ubrana do pracy (jakieś krótkie bluzeczki gdzież do pracy!!!!) i uważam, że teraz czarodziejki mają o wiele lepsze ciuchy niż na początku;)