Tutaj wcielimy się w jakąś postać z Czarodziejek :) Każda osoba może mieć tylko jedną postać .
Ja odrazu zajmuje Piper ;*
A reszta jak narazie wolna . !
Zajmujcie =*
Paige-
Phoebe-
Leo-
Chris-
Wyatt-
Darryl-
Billie-
Christy-
Penny {babcia}-
Paty {mama}-
Victor {tata}-
i inne postacie . xd
możecie nawet demonów . !
łał, a z ciebie się nie śmiałyście? bo ja tak... cały czas mi wysyłałaś niezliczone liczby emotikonów i cały czas pisałaś "hahahahahaha" plus twoja głupota wymyślanych rzeczy i dyskusja na durne tematy, to było dopiero głupie. skądś ty się urwałaś?
Tak, to co ci kopiowałam, to prosiłam Mari żeby specjalnie napisałaxD I nie wiem czy zauważyłaś, często siedziałam na niewidoku, żeby z tobą nie gadać;D Chyba że musiałam wydobyć od ciebie jakieś cenne informacje to wtedy pisałam:D
O, nowa strona ;) To ja napiszę jeszcze raz, żeby nie umknęło ;D
Cheerful Nat, Oldzia - do roli przechodniów;
Versatile Paige - do roli kapci Star_22;
Melinda Halliwell - do roli Melindy.
To zgłoszenia na casting xD [Ps. nie zacięłam się xD]
Oldzi, ja jednak wolę zagrać największa fankę Alysski:D Bo wiesz, to Alysska miała grać kapcie Nat:D
To się zdecyduj xD xD Poprawiam to ostatni raz! xD
Cheerful Nat, Oldzia - do roli przechodniów;
Versatile Paige - do roli fanki Alysski [Star_22];
Melinda Halliwell - do roli Melindy.
odpowiedz mi na pytanie: jak isota ludzka może grać rzecz? idź do swojego ulubionego sklepu "biedronki" i kup, najlepiej takie z haną montaną, kamp rok, lub z haj skul miuzikal:).
właśnie,ciągle tylko "żal",chyba w twoim słowniku już nie ma innych "inteligentnych" słów :P
oj dorotko, poczytaj ten temat zanim zaczniesz się wypowiadać, bo sobie obciachu narobiłaś...:D:D:D!
Wogóle ten cały temat jest do kitu moim zdaniem.
Zeby ciagle gadac o papierze toaletowym i wybierac szary albo miekii.
Beznadzieja.
Ale taka to gra jak gra antyfanka charmed.
Jejciu bedziecie sie teraz przekamarzac...mozecie sie nie klocic bez kitu..to mialo byc cos fajnego,a wyszla jakas klotnia...wezcie sie zastanowcie o co sie klocicie.
Bez obrazy ..
Gracie czy kłocicie się ?
Piper zbiega z góry .
Widział ktoś Chrisa ? Wyatt znowu gdzieś go wysłał !
tak, widziałam go. użyłam empatii by się "przeorbitować"(?). jest w wulkanie, który za bodajże 20 minut wybuchnie:)).
Co jak to sie stalo mam nadzieje , ze nic mu nie bedzie .
Leo,leo,leo,leo .
Jasny gwint gdzie sie podzial ojciec tych dzieci .
Niech on o wyczuje.
leo walczy z "demonem" o imieniu "papieras toaletoas":P.
ja mogłam go przeorbitować, ale doszłam do wniosku, że lepiej będzie jak się upiecze:P
"Tak, to co ci kopiowałam, to prosiłam Mari żeby specjalnie napisałaxD I nie wiem czy zauważyłaś, często siedziałam na niewidoku, żeby z tobą nie gadać;D Chyba że musiałam wydobyć od ciebie jakieś cenne informacje to wtedy pisałam:D"---> no jasne, ja wierzę:P
z tym niewidocznym to mnie nie nabierzesz:P cały czas prawie siedziałaś na "dostępny":P
cenne informacje? czyli co myślę o twojej "mari"?
nie wiem, czy zauważyłaś, ale zdania nigdy nie zaczyna się od pojedynczych liter i spójników...
Prawie cały czas:D Ale bywało, że siedziałam na niewidocznym. Tak, między innymi to co "myślisz" o "mojej Mari", ale naprawdę nie zauważyłaś, że dzięki temu co mi mówiłaś, Mari miała nad tobą dużą przewagę?;D
nie, zawsze byłaś dostępna:).
nie, nie zauważyłam, ponieważ twoja mari nie ma nade mną przewagi...:)
mówisz, że ma, bo tak ją bardzo kochasz, ale doskonale wiesz, że jest na odwrót:).
"słońce", ty zawsze miałaś status dostępny:).
nigdy nie byłaś na "nie widoku", bo zawsze kiedy pisałaś do mnie, albo ja do ciebie, to miałaś "dostępny", więc napraw sobie ten twój "wysokiej klasy komunikator":).