Tutaj wcielimy się w jakąś postać z Czarodziejek :) Każda osoba może mieć tylko jedną postać .
Ja odrazu zajmuje Piper ;*
A reszta jak narazie wolna . !
Zajmujcie =*
Paige-
Phoebe-
Leo-
Chris-
Wyatt-
Darryl-
Billie-
Christy-
Penny {babcia}-
Paty {mama}-
Victor {tata}-
i inne postacie . xd
możecie nawet demonów . !
to wam mózg nie działa prawidłowo:). oj, chyba powinna być rozmowa z opiekunem prawnym na temat kultury:P.
Wiem wiem, właśnie opowiadasz mi to na gaduxD Aż cztery..:D Tylko że w tej restauracji jak Mari w niego rzuca to on może wiesz jakoś tak niech ją przeprasza ale mówi że kocha tylko Oldzię?:D W końcu to nasz Titanic:DD::**
e tam za późno,już nic nie zmieniam i o!:P:D:D:Djaki długi będzie ten odcinek mój :Pmotyw kasi dwie strony,mój półtora xDDa jeszcze Twoj i oldzi i ani xD
Ahhh mój z najnowszym przepisem:D:D To będzie pyszna czekolada z mikrofali:D Ale Oldzi i Nick mają sobie mówić jak bardzo się kochają, że będą szczęśliwi do końca HF(czt. do póki Mari nie wrócixD) i wiesz mówiłam Ci na gadu ma być tak cukierkowoxD;D:D
yhym :P:Dmówiłaś xDDale oldzia będzie miała zadanie,bo ja w moim odcinku nawijam o spotkaniu mari z dziewczynami(wiesz,chce powiedzieć im,że sie rozstala z nickiem),ale go nie opisałam ;Pbo tylko napisze jak sie spotkają i mari powie,że musi im coś powiedzieć xDno czysta moda na sukces :P
No baxD Pogubić się możnaxD Bo wiesz Oldzi to córka brata mamy siostry cioci kuzynki sąsiadki mamy ojca dziadka wujka PralkaxD Ale wiesz Mari będzie próbowała zabić Oldzię, a my staniemy po jej stronie(Oldzi)xD Bo my kochamy Titanica, a Oldzi i Nick to większa miłość niż Jack i Rose:D:D
haha jasne :P:D:Daha czyli,że mari będzie goniła oldzie siekierą,ewentualnie tasakiem,od wrocka do wolina jo?;P:P:D
Tak NatxD Ale Nick będzie próbował ją uratować, i Mari wiesz napadnie ich, skończą jak Romeo i Julia tylko że ożyjąxD Cudowna mikstura dr. Ani ich ożywixD
a no taaaaaak xDDnie ma to jak doktor Ania :Pej kar ja się ten teges :D:Dwiesz ;P:D
a skąd wiesz,że nie jesteśmy pełnoletnie?:P
haha i tu Ci zaskocze,bo ja jestem i co?:Pzonk xDD
Wiem Nat, wiem:D:D Noo doktor Ania..Co byśmy bez niej zrobiły?:D Uzdrowiła prawie tyle osób, ile Oldzi miała romansówxD:D:D:D:*
wiesz co alyssko,taksie składa,że z bellą_alias_bells znamy sie z reala.....i co zatkało?
MOGĘ BYĆ TYM Chrisem??
i o co chodzi w tej grze.. a proponuje nie odpowiadać na posty nie związane z tematem...
aha.. widzę że dyskusja jest "na temat"
powiedzcie mi jaki jest sens w pisaniu jakichś głupot na forum skoro nijak nie odnoszą się do tematu?
No właśnie...
Więc wchodzę do pokoju (ja, Billie) i krzyczę:
- Demon mnie zaatakował! Miał niebieską głowę i długą, powłóczystą szatę. Odegnałam go, ale nie zabiłam i nie wiem gdzie jest