PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51411
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

To mój list do polsatu:
Mam pytanie dotyczące serialu Charmed. A właściwie kilka. Czy będzie puszczona 5 seria tego serialu?? Dlaczego jest on puszczany tylko raz w tygodniu?? Czy nie można zamiast ,,Domu nie do poznania" puścic drugi odcinek Charmed?? Jakie są wyniki oglądalności ?? Bardzo proszę o odpowiedź chociaż na część pytań.

A to odpowioedź::
Witam,
Dziękujemy za przesłany list.

Niestety nie mogę udzielić Pani jednoznacznej odpowiedzi czy będziemy emitować 5 sezon serialu "Czarodziejki" ponieważ emisje filmów i seriali są uzależnione od licencji na te produkcje, które pozostają tajemnicą handlową firmy. Proszę jednak nie tracić nadziei i śledzić naszą ramówkę w prasie telewizyjnej, gdzie odpowiednio wcześniej przekazujemy nasze propozycje programowe. Serial "Czarodziejki" emitujemy raz w tygodniu ponieważ tak właśnie została obrana strategia emisji tego serialu.

Pozdrawiam
Ewelina Smolińska

d_kaliszewski

no cóż...pożyjemy, zobaczymy. Ja bym chciała, żeby został puszczony sezon 5-ty. Zresztą sezon 4-ty zbliża się powoli już ku końcowi :/

ocenił(a) serial na 8
agusiek303

Ja tez bardzo bym chciala, i zeby tez puscili 6,7,8 sezon, bardzo bym tego chciala pzdr dla fNOW:d

ocenił(a) serial na 10
d_kaliszewski

noo ale ile ludzi to oglada to juz nei podlaa:P:D pzodrawiam

d_kaliszewski

Mam nadzieje,że będzie emitowany. W sumie to byłby dobry pomysł z tym,żeby zamiest "Dom nie do poznania" puścic "Czarodziejki" no ale skoro nie to trudno...;/