To mój list do polsatu:
Mam pytanie dotyczące serialu Charmed. A właściwie kilka. Czy będzie puszczona 5 seria tego serialu?? Dlaczego jest on puszczany tylko raz w tygodniu?? Czy nie można zamiast ,,Domu nie do poznania" puścic drugi odcinek Charmed?? Jakie są wyniki oglądalności ?? Bardzo proszę o odpowiedź chociaż na część pytań.
A to odpowioedź::
Witam,
Dziękujemy za przesłany list.
Niestety nie mogę udzielić Pani jednoznacznej odpowiedzi czy będziemy emitować 5 sezon serialu "Czarodziejki" ponieważ emisje filmów i seriali są uzależnione od licencji na te produkcje, które pozostają tajemnicą handlową firmy. Proszę jednak nie tracić nadziei i śledzić naszą ramówkę w prasie telewizyjnej, gdzie odpowiednio wcześniej przekazujemy nasze propozycje programowe. Serial "Czarodziejki" emitujemy raz w tygodniu ponieważ tak właśnie została obrana strategia emisji tego serialu.
Pozdrawiam
Ewelina Smolińska
no cóż...pożyjemy, zobaczymy. Ja bym chciała, żeby został puszczony sezon 5-ty. Zresztą sezon 4-ty zbliża się powoli już ku końcowi :/
Ja tez bardzo bym chciala, i zeby tez puscili 6,7,8 sezon, bardzo bym tego chciala pzdr dla fNOW:d