Bardzo za nią tęsknie. Zdecydowanie fajniej się z nią oglądało. Teraz jest tak... inaczej. Inna atmosfera.
serial bez prue według mnie jest dużo ,dużo lepszy . paige jest suppppppper !!!!!!!prue głupia była .
mozesz napisac czemu była gluia? teraz sie zachowalas jak Paige( wiesz ktora, z tego forum) :/
Rzeczywiscie atmosfera inna moim zdaniem z Prue było lepiej, bo wtedy mi sie prawie akzdy odcinek podobał a z Paige z 3 lub co 4 odcinek na prawde mnie wciąga do oglądania
Kovu Paige zagarnęła mój nick i teraz jest Rose
Ja dalej jestem normalna;)
A co do tematu to z Prue były lepsze i ciekawsze pdcinki, ale mnie się bardziej podoba postać Paige.
To trochę dziwne, że może się powtarzać nick, a tym bardziej na tym samym forum;/ No nic, musicie zapamiętać, że od wczoraj Rose to Paige, Paige to Rose. Ja na to nic kovu nie poradzę;/
Moim zdaniem z Prue było lepiej, wtedy przynajmniej oglądałam każdy odcinek, bo bardzo lubiłam ten serial i Shannen. Odkąd nie ma Prue nie oglądam, może od czasu do czasu ale częściej zdarza mi się go nie oglądać niż oglądać co mi się nie zdażało jak była Prue. A postaci Paige nie lubie.
W ogole jak to sie stalo ze Prue odeszła? Bo nie ogladalam przez pewien czas,ostatnio patrzę a tu buuum nagle jakas ruda nowa ;)