PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51411
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Bardzo za nią tęsknie. Zdecydowanie fajniej się z nią oglądało. Teraz jest tak... inaczej. Inna atmosfera.

ocenił(a) serial na 8
P_Halliwell

Ja też tak sądze świetnie grała i teraz film jest inny troche gorszy.

redsylwia

serial bez prue według mnie jest dużo ,dużo lepszy . paige jest suppppppper !!!!!!!prue głupia była .

Phoebe123

mozesz napisac czemu była gluia? teraz sie zachowalas jak Paige( wiesz ktora, z tego forum) :/

Rzeczywiscie atmosfera inna moim zdaniem z Prue było lepiej, bo wtedy mi sie prawie akzdy odcinek podobał a z Paige z 3 lub co 4 odcinek na prawde mnie wciąga do oglądania

ocenił(a) serial na 10
kovu93

Kovu Paige zagarnęła mój nick i teraz jest Rose
Ja dalej jestem normalna;)
A co do tematu to z Prue były lepsze i ciekawsze pdcinki, ale mnie się bardziej podoba postać Paige.

Lovely_Paige

ale jak ona mzoe Ci nick zabierac? przeciez jak sie chce zmienic i taki istnieje to chyba ni mozna

kovu93

można

ocenił(a) serial na 10
kovu93

To trochę dziwne, że może się powtarzać nick, a tym bardziej na tym samym forum;/ No nic, musicie zapamiętać, że od wczoraj Rose to Paige, Paige to Rose. Ja na to nic kovu nie poradzę;/

P_Halliwell

Moim zdaniem z Prue było lepiej, wtedy przynajmniej oglądałam każdy odcinek, bo bardzo lubiłam ten serial i Shannen. Odkąd nie ma Prue nie oglądam, może od czasu do czasu ale częściej zdarza mi się go nie oglądać niż oglądać co mi się nie zdażało jak była Prue. A postaci Paige nie lubie.

użytkownik usunięty
annabells

W ogole jak to sie stalo ze Prue odeszła? Bo nie ogladalam przez pewien czas,ostatnio patrzę a tu buuum nagle jakas ruda nowa ;)

http://www.youtube.com/watch?v=RbaHHQVwvyY wejdz tutaj i bedziesz wiedzial mniejwiecej

użytkownik usunięty
kovu93

Dzieki serdeczne,znalazlam angielską wersje i juz wszystko wiem :)