Znalazłem na forum kilka zwiastunów podaje najlepiej złorzony http://pl.youtube.com/watch?v=V_HlXYrbjac&mode=related&search=
Bardzo mi przykro ale ten film zrobił jakiś zwykły fan czarodziejek. To zwykły fotomontarz, wiem bo znam się na mątowaniu zwiastunów. W tym zwiastunie nie ma żadnej nowej sceny. Są to zbitki scen ze wcześniejszych sezonów. Zobaczcie jak wygląda zwiastun 3 seri skazanego na śmierc albo Piratów z Karaibów. Prawdziwy zwiastun ma zachęcać do obejrzenia filmu, a nie być powtórką czegoś wcześcniej już nakręconego. Podam przykład kto by chciał obejrzeć 2 część shreka jeśli w zwiastunie były by sceny wszystkim znane z pierwszej części. Najprawdopodobniej tylko Ci którze nie widzieli wcześniejszej części. Jedyne co jest zachęcającego w tym zwiastunie to napisy, które są rzeczywiście bardzo orginalnmine dobrane, oraz muzyka jest
rewelacyjnie podłożona ponieważ jest mroczna i wciągająca co jest w zwiasunach bardzo ważne gdyż skupiasz się wtedy na muzyce a nie na obrazie ( jest to oszukanie lewej półkuli mózgu ).Spróbójcie obejrzeć film bez muzyki. Wierzcie mi to żaden dowód na to że powstanie 9 i 10 sezon czarodziejek. To raczej zaprzeczenie
P.S
To jest najbardziej przekonujący zwiastun 9 i 10 sezonu jaki znalazłem w internecie. Jeśli któś zna jeszcze jakieś przekonujące to prosze zamieścić link. Będe bardzo wdzięczny
Dla mnie ten zwiastun wogóle nie jest przeonujący bo jest tam aktorka (nie pamiętam nazwiska) która na początku miała grać Phoboe i razem z następnąPhoboe Prue Paige i Piper tworzyć moc 5. I o były by 2 Phoboe? bez sensu... są o wiele bardziej przekonująe zwiastuny... późiej ci prześle. Też wątpie w 9 sezon a jeszcze bardziej wątpie w powrót Prue (niestety)
Czyli co , 9 i 10 sezon Czarodziejek nie powstanie???
Ja mam nadzieje , że powstanie. Ja ostatnio oglądałem dwa zwiastuny Terminatora 4 , jeden zmontowany , a drugi całkiem bez sensu.Zawsze będą się pojawiać takie zwiastuny , żeby wywołwć zamieszanie.
Ale pamiętaj , że są także inne informacje oprócz zwiastunów.
Jeżeli ktoś chce porozmawiać o przyszłości to zapraszam na bloga którego zrobiła Andromeda14.Tam jest pare osób które twierdzą , że na 100% kontynuacja serialu powstanie.Więc zapraszam.....
Nie mówie że 9 i 10 sezon nie powstanie. Twierdze że nie ma sie co wzorować
na zwiastunach, które ukazują się w internecie.