Z tego co wiem to w ostanim odcinku serialu były pokazane wszystkie zdjęcia Czarodziejek, piękne zakończenie:zdjęcie rodziców, trzech sióstr(Phobe, Piper, Peige), babci itd a Prue nie ma :/ Tak jakby Prue wogóle nie istniala w tym 8-letnim serialu. NA pocztku 4 serii była pokazana wielka rozpacz sióstr,a później ani jednego zdjęcia Prue. Smutne...
Ale widoccznie producenci jak i obsada zupełnie zapomniała że Shannen Doherty przez 3 sezony grała w tym serialu. Dla mnie "jest" to marzeniem zobaczenie wśród tych wszyskich zdjęć jeszcze jednej trójki (PRue, Pper, Phobe)
zgadza się z tobą to nie sprawiedliwe a tak pozatym to kto zabił Prue bo niestety nie wiem
pozdrawiam
przedchwila obejrzalam ostanti odcinek :/ zdenerwowalam sie :( o Prue nie ma zadnej wzmianki jakby kiedys nie istatniala :( wszyscy sa tlyko jej nie ma
Ale to nie jest wina producentów! to właśnie Doherty miała prawa do postaci Prue. I nie udzieliła producentom zgody na udostępnianie jej wizerunku. Taką zgodę dostali chyba tylko raz , zdaje sie w 5 sezonie..
a ile serii czarodziejec bedzie emitowanych w polsacie?a jak nie w polsacie to gdzie?
moim zdaniem nie powinni wywalać prue.yak jak było na początku jest nalepiej.wszystkie aktorki(prue.pheoby,payper sa najlepsze!!!!)
Prue zabił demn SAx (czy jakoś tak). Zresztą za kilka tygdni będzie można ten odcinek zobaczyć na polsacie
mr. intaco serio? skąd masz o info? wiedziałam ze może być tak że aktorka musi wyrazić zgode na "pokazanie " jeje w serialu ale wydawało mi się ze po prostu producenci nie chcieli a może zapomnieli o.....Prue
nie nie. to zależy od umowy. bo Doherty miała prawo do używania jej wizerunku jako wizerunku Prue. i po odejscia z serialu , swojego wizerunku nie udostępniła.
a moze byscie jeszcze raz ten odcinek obejzeli skoro tak rozpaczacie? jak na koncu do domu wbiega ta banda dieciakow to ta mala co siedzi na fotelu zamyka drzwi tak samo jak robila to ta wasza Prue, tzn palcem kreci no... na moje to to jest lepsze przypomnienie o niej niz zdjecie
no można sobie tak dodać że ta mała miała moc Prue, aale nie sądze by to bylo zamierzone wspomnienie o Prue. pozatym czy PAige nie miała podobnej mocy do PRue? bo niestety nie glądałam reszty sezonów
Oglądnij dokładnie ostatnie momenty tego odcinka ;) Ta mała dziewczynka, w krótkich czarnych włosach która zamknęła drzwi. To właśnie ona była odniesieniem do Prue. Można by powiedzieć, że właśnie pamięć o Prue zakończyła w bardzo ładny sposób ten serial. Także nie dokonca została ona zapomniana :) Ale uważam, że na tych zdjęciach powinna się znaleźć
No właśnie - mr.intaco ma rację. Producenci wiele razy zapraszali Shannen jako gościa, ale ta się nie zgadzała. Nie jest taka święta, tu przecież nie tylko Allysa zawiniła. Shannen się obraziła, że to ją wywalili i nie chciał być gościem.
nieprawda oni nawet nie zaproponawali jej goscineggo wystepu ;/ Mowila o tym w wywiadzie do E ! A to wina Alyssy bo chciala byc najwazniejsza i najpoprularniesza :
a ty co tak tej Prue bronisz i non stop nawalasz na Alysse, wcześniej to chyba ty podawałaś jakiś kawałek wywiadu, gdzie rzekomo Aaron S. powiedział ze Alyssa to niewdzięczna awanturnica, dziwne bo skoro na żadnych amerykańskich portalach takiej wiadomości nie było to dziwne że w Polsce jednak była, w dodatku nie potrafiłaś podać żadnego wiarygodnego źródła tej informacji, wymigując sie jakimś starym wydaniem Świata Seriali. Jak widać twoje argumenty są banalne i nie masz prawa oczerniać Alyssy tylko dlatego że kochasz Prue, licz się ze zdaniem innych!
Ja skopieowalam to z forum gdzie bylo zeskanowany ten material ;] Ja bronie Shannen A ty co Alyssy bronisz ?
Tak bronię Alyssy, bo mnie wkurza że zakładasz tematy nie tylko na tym forum ale także na profilu samej aktorki, jaka to ona nie jest zła bo przez nią Shannen odeszła, a przecież nikt nie wie jak było naprawde, ile w tym plotki, a ile w tym prawdy... Jakbym ja napisała na profilu Shannen że siedziała w więzieniu ( co zresztą jest prawdą) podobałoby Ci sie to?
A co mi by sie mialo nie podobac ? Pisz sobie , plakac nie bede . A co do Alyssy taka jest prawda . Wielokrotnie o tym wypowiadalisie Holly i Dorian .
Żeby było jasne - producenci zaproponowali Shannen występ gościnny. Może nie od razu, ale na pewno. I to nie jeden raz.
Ludzie,spokojnie,przestańcie się kłócic;) każdy ma prawo lubić kogo innego. Ale zgadzam się, żeby nie oskarżać tych aktorek,skoro nie wiemy dokładnie jak było naprawdę. W prasie i necie to czasami tylko plotki,wszędzie piszą co innego aż sie mozna zamotac.
(tak na marginesie to ja gdzies czytalam ze to Shannen ciągle wszyczanała kłotnie i przychodziłamna plan naćpana i za to Spelling ja wywalił, ale NIE WIEM TEGO NA PEWNO )
pzdr
Nie chce nikogo bronić!!! Przykro mi ze wyrzucono shannen ale to nie jest wina alyssy.gdyby to alyssa byla winna to ja by wyrzucili. Pzatym slyszalam ze to wlasnie shannen stawila ultimatum producenta ze albo zwolnia alysse albo ona odejdzie!!!
jest to troche dziwne ale to Shannen nie chciala zeby tam cos bylo o niej ale chris czy mala wnuczka Piper gdy zamykali drzwi urzyli mocy jak prue co bylo przypomnieniem o niej trochce zle za na koncu nie ma zdjecia jej gdyz to wyglada jakby jej tam nigdy nie bylo ale przciez niraz sa jakies slowa czy cos nawet podziekowania odnosnie Prue a gdy mala na koncu zamyka drzwi jak Prue bylo najlepsze szczerze plakac mi sie chcialo ze nie zapomniano o tym co ona robila a nawet gdy spisywaly swoje losy bylo powiedzianew ze wiele STRACILY i wiele sie zaczelo mimo to dopiero teraz czuja ze ich zycie sie dopiero zaczyna.... jak widac gdy jes powiedziane ze wiele stracily mi sie wydaje ze glownie chodzi o Prue tak samo jej pisze w Pamietniku Piper gdy zencu go czyta pisze ze strasznie teskni, gdy uzyly astralnej projekcji przdziekowaly jej gdy byl odcinke z kotem jest pokazana jako prue gdy pija za nia poast... gdy piper mowi ze paige nie wie co robi bo to nie ona stracila siostre, gdy na koncu 4 sezonyu mowia ze nie chce mocy gdyz wiele im zabtraly mogloby byc inacze ze paige tego nie rozumie one dluzej w tym siedza gdy byl odcinek z malym podpalaczem' to mowili (piper) ze gdyby wczesniej nie odebrali im mocy to moze inaczej by sie ptoczylo moze prue by zyla,, ale gdy mowi sie ze szystko dzieje sie z jakiegos powody, przypadki nie istnieje, i jedne drzei sie otwieraja gdy innen sie zamykaj albo ze jeden umiera a drugi moze zyc . wiemy ze to tylko serial. a jednak cos nas tam ciagnie czujemy strate jak one.... ale tez z czasem ogladajac kolejne sezony zapominamy o niej gdyz mogla byc w 7 sezonie a nie zgodzila sie....
OK , fani Alyssy bronia Alyssy , a fani Shannen bronia Shannen . Ale dlaczego po odejsciu Shannen , Alyssa klocila sie z Rose , tak ze ta chciala odejsc ?;/
a można wiedzieć skąd bierzesz takie info, że one sie kłóciły?? chciałabym to sprawdzic... bo ja o tym nie słyszałam były o tym wzmianki jedynie w wypowiedziach użytkowników...a żadnego artykułu czy wywiadu ... nic. Nawet pamiętam czytałam na jakiejś stronie o charmed wywiad, ktory był po angielsku. Nie jestem słaba z anglika więc zrozumiałam ze Allysa jest zadowolona z tego ze rola Paige przypadła Rose i że obie mają ze soba dobry kontakt.
To wszedzie pisze !! Jestes tak zaslepiona miloscia do niej ze tego nie widzisz ? ;/ Zobacz w wikipedi np
Dziewczyno uspokój sie. Skad wiesz jaka jest Alyssa? wydaje ci sie ze ona jest super boska swieta i ze nic nie zrobila. Otoz to ona powiedziala ze albo shannen albo ona. wybrali Alysse nie wiadomo dlaczego. Moze dlatewgo ze maial watek z Cole'em. to moje przypuszczenie; Jednak nei masz prawa caly czas gadac ze ona nic nie zr5obila skoro kazdy ci podaje fakty jakie byly. wszedzie sie mowi ze to alyssa klocila sie z rose i shannen i ze shannen , rose , holly to przyjaciolki. i wybacz ale to wsyzscy wiedza i jest tak oczywiste ze nikt nie bedzie specjalnie dla ciebie pamietac skad wzial to info. a jesli jestes super z anglika i masz neta to wejdz na youtube i obejrzyj sobie wywaidy
Wybrali Allysę, bo Shannen była znana z wybuchowego temperamentu, i wyżucili ją już kiedyś z innego planu, gdzie też grała jedną z ról. A podobno Allysa kłóciła się potem z Rose (to tylko plotka, nie mam dowodów). I oby dwie aktorki są winne. Oby dwie się kłóciły. Wybrali Allysę. Może bardziej pasowała do scenariusza. Trudo, takie jest życie. Proponuję, żeby zakończyć tę kłótnię. To nie ma sensu. Tworzą się dwa zespoły - Allysy i Shannen. Każdy będzie bronił swojego. W ten sposób do niczego nie dojdziemy. Nie lepiej żyć w zgodzie, niż się na kogoś denerwować?