ostatni odcinek ósmej serii... ale był płacz:D
a serio, zakończenie jest genialne!
A można wiedzieć skąd ściągnęłaś? Chciałabym sobie zobaczyć pierwszą serię, której niestety nie widziałam, a te kolejne również bardzo chętnie. A po angilsku oglądałać czy miałaś np. napisy?
ja ogladalam normalnie w telewizji, na pro7:)
probowalam sciagnac przez emula, ale udalo mi sie tylko jeden odcinek z poczatku osmej serii, w dodatku zajmuje caly jeden GB, jest po angielsku i nigdzie nie ma napisow:/
Obejrzałam właśnie ostatni odcinek i... to wszystko jest tak zakończone że z pewnością 9 serii nie będzie. Brakowało mi tylko Prue. Jakoś jej temat został ominięty [wiem, że zapytała o nią matka ale to było wszystko na jej temat].
mam pytanie jak sie nazywa taka jedna czarodziejka ktora miala sobowtor ktory nosil niebieska koszulke
chętnie bym to zrobiła ale niestety sama się w tym nie orientuję dlatego, że ten ostatni odcinek obejrzałam z czystej ciekawości a nie oglądałam 4,5,6,7 i 8 serii tak więc nie za bardzo wiem o co chodziło. poza tym film był w wersji oryginalnej i chociaż mój angielski jest coraz lepszy to i tak nie wystarczyło aby wszystko zrozumieć. nie chciałabym Cię wprowadzać w błąd tak więc... mam nadzieje, że jakaś inna dobra duszyczka odpisze na Twoją prośbę :)
Oczywiście rozumiem , myślałem , że oglądałaś z lektorem.Ale przynajmniej mi odpisałaś : )
Będe musiał jeszcze dłuuuugo czekać aż ktoś mi na to odpowie : )