PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51388
6,2 8 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

idiotyczne

ocenił(a) serial na 2

nie wiem czemu ale nie potrafię tego oglądać, jak moja dziewczyna włącza ten serial w tv... wydaje mi się idiotyczne to, że z pełną powagą oglądają czarodziejskie sztuczki itp. dziewczyny, które na codzień gnoją fantasy i śmieją się np. z władcy pierścieni itp.

Jelly

wiesz nudna jesteś:P myślisz że masz mordę dużą to zawojujesz świat... do czasu... zamknij się i idź spać;] bo nie chce mi się już ciebie czytać..

Jelly

to ty sobie odposc bo jak na razie ty nie udzilesz inteligentnej odpowiedzi

Regan_McLeod

mialo byc udzielasz

Jelly

no i co zazdrość że zakochana??????? ty przynajmniej żadnego faceta nie wyrwiesz ani on ciebie bo jesteś pusta i ćiemna jak noc...

Leo_Wyatt

co za debilka:/ masakra... (gdzie się takie dzieci rodzą?)

Leo_Wyatt

wlasnie nie wiem

Jelly

oo , jakie ,,ciekawe , pouczające i (no właśnie...) inteligentne'' posty widzę na twoim blogu ! ,,W tym pokoju nie ma jeszcze żadnych wpisów''... no , to trzeba być ,,geniuszem'' , żeby coś takiego ,,wykaligrafować''... gratuluje talentu , i umiejętności... hmm , lepszych nie produkują !

Jelly

,,ćiemna'' ----> co to znaczy ? uczysz się ruskiego ?

Jelly

jakbys nie zauwazyla to duzo ludzi na filmwebie nie prowadzi blogow bo moze nie maja czasu albo zeby nie komentowaly go takie osoby jak ty

Regan_McLeod

no na pewno... większość , nie umie po prostu czytać... ja też nie mam czasu , pisać nowych postów co godzinę , i na forum zakładać 50 tematów , informujących o nowej ,,notce'' , tak jak ty to robisz... proste :/...

Jelly

wiesz ja wole nie pisać nic niż dodawać jakieś denne gify z syrenkami hahahah:P jak ty... i mieć po jednym komentarzu :D MASAKRA HA HA HA to świadczy tylko o tobie jaka jesteś żałosna :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Leo_Wyatt

powiem ci tylko tyle że już nie mamy ochoty pisać z tobą... BO NIE MAMY OCHOTY znirzać się do twojego niskiego(bardzo) niskiego poziomu....

Leo_Wyatt

no a kto ma . poza tym szkoda mi już klawiatury , więc nie będę pisać...

Jelly

super!!! jak miło:P mam jeszcze proźbę skasuj konto:D papapa

Leo_Wyatt

wlasnie skasuj konto bo i tak u ciebie nikt nie komenuje wiec po co masz meczyc siebie i meczyc klawiature i pisac

Leo_Wyatt

niestety ,,proźba'' poszła na marne... nie skasuje konta... ale nie będę odświeżać ,,rozmów'' w tym temacie... no ,,papapa'' , ,,papapa'' !

Jelly

o , ale jak chcecie skasować konta , to baaardzo proszę... nikt nie będzie żałował... no wiem , wiem leo się z małolatami zaraz rzuci... mnie to wisi :P

ocenił(a) serial na 10
Jelly

Dorsznyt ja nigdzie nie pisałam, że to serial dla dwulatków. Mam 15 lat i sama go oglądam, ale jak widze takie głupie i bezsensowne wypowiedzi ''idź się lecz kobieto!'' ''idź do psychiatry dzieciaczku'' itp. na moje pełne argumentów posty to co ja mam robić? Nie podyskutuje z wami bo po prostu nie macie argumentów i tylko próbujecie schodzić na temat ''obrażanie..'' :/

Jaero87

o jak milo wrezcie bedzie swiety spokoj na innych tez lepiej nie odswiezaj i pisz na tych serialach i filmach co lubisz bedzie jeszcze lepiej

Regan_McLeod

nam twoja wypowiedz tez juz wisi i chyba nie bede z toba dluzej dyskutowac bo tylko trace na ciebie czas

Regan_McLeod

na a ty dorsznyt , w każdym poście masz po 2 , 3 komentarze... ale mięśnie ci może przy pisaniu popracują :D

Jelly

i klawiaturę !

Jelly

jakbys nie zauwazyla to w innych mam wiecej ale widze ze nie umiesz czytac a w ostatnim mam nie 3 tylko 4 to i tak wiecej od ciebie i powiedzialam zebys sie odczepila od mojego bloga a mowilas ze rozumiesz jednak chyba nie

Jelly

kasuj to konto i idź spać:P bo nudna już jesteś i zaczynasz się powtarzać... Dorsznyt lepiej dajmy sobie spokój;) bo nie ma na co i NA KOGO czasu psuć:D

Leo_Wyatt

ona się czepia twojego bloga po ona ma 1 komentarz a ty conajmniej cztery:P w tym tkwi jej problem....

Leo_Wyatt

no wlasnie niech lepiej ona spada z tego forum jak nie lubi czarodziejek

Leo_Wyatt

sam se konto kasuj ,,dziecko''

Jelly

powiem tak koncz was wstydu oszczedz i usun sama to kotno jelly

Jelly

klikam ,,wyloguj'' i se z koleżanką popisze na skype...

Jelly

spadaj , dorsznyt !

Jelly

sama spadaj jelly

Jaero87

7 sierpnia 2008 22:12 odpowiedz Jelly zgłoś do usunięcia
,,dzieciaczki'' , co wyście się tych ,,dzieciaczków'' uczepili ? na każdym forum , na jakie wejdę , w każdym poście jest słowo : ,,dzieciaczku (lub inne odmiany , np. dziecko)'' , albo ,,poziom'' ... i to zdradza prawdziwy ,,poziom'' . heh

twoja wypowiedź przed chwilą użyłaś słowo "dziecko"
ehh...już się gubisz w swoich wypowiedziach... no i wychodzi na to jaki jest twój poziom jak napisałaś powyżej......

Leo_Wyatt

Jelly spać bo już 23 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leo_Wyatt

nie potrzebujemy cie tutaj:/ zwalaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leo_Wyatt

co jelly jakos widze ze jestes jeszcze a mialas juz sobie pojsc na skype mam nadzieje ze jutro cie tutaj nie bedzie ani nigdy juz

Regan_McLeod

ja też mam taką nadzieje bo to forum dla osób które lubią serial i go szanują a nie dla dziewczynek które sa na poziome gifów i "syrenek" HA HA HA :)

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

Dorsznyt ja nigdzie nie pisałam, że to serial dla dwulatków. Mam 15 lat i sama go oglądam, ale jak widze takie głupie i bezsensowne wypowiedzi ''idź się lecz kobieto!'' ''idź do psychiatry dzieciaczku'' itp. na moje pełne argumentów posty to co ja mam robić? Nie podyskutuje z wami bo po prostu nie macie argumentów i tylko próbujecie schodzić na temat ''obrażanie..'' :/

DevaKONTOZAWIESZONE

sama nie masz argumentow i lepiej juz przestanmy moze do siebie pisac

ocenił(a) serial na 10
Regan_McLeod

Nie mam argumentów? Każdy mój psot je zawiera a ty i leo odpowiadacie tylko ''idź się lecz'' ''jesteś głupia'' ''ona jest dzieckiem'' ''sama nie masz argumentów'' to są wasze ''argumenty''. Choć ja bym ich tak nie nazała...

ocenił(a) serial na 10
DevaKONTOZAWIESZONE

Chociaż meduza mnie wkurzała to tym razem ona ma racje. Kiedyś rozmowy były takie, że ona gadała głupoty(jak wy teraz) a my jej dawalismy argumenty że nie ma racji(jak my teraZ)

DevaKONTOZAWIESZONE

nie praw nam morałów:/ bo za słaba no to jesteś!!!!!! i nawet nie mamy ochoty tego czytać... bo sama jesteś taka jak ta (Jelly)

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

No i proszę... Mówiłam, że odpowiedź będzie taka. Jesteście tak mało inteligentni, że wasze odpowiedzi są dosłownie do przewidzenia.

DevaKONTOZAWIESZONE

ja teraz nic nie pisalam przeciez wiec sie odczep ode mnie raz na zawsze

ocenił(a) serial na 10
Regan_McLeod

Teraz miałam na mysli leo, ale ty robisz to samo co on tyko w nieco mądrzejszym stopniu...

DevaKONTOZAWIESZONE

w nieco madrzejszym chyba zartujesz mowiac w nieco z reszta co sie tak mnie i leo uczepilas

Jaero87

szkoda ze agentka nikita nie istnieje naprawde przydalaby sie na tym forum

ocenił(a) serial na 10
Regan_McLeod

nie uczepiłam się was, tylko wy po prostu robicie fanom charmed(czyli takze i mi) taki głupi stereotym, że fani charmed to głupie pustaki. =/

DevaKONTOZAWIESZONE

jej , wam się to jeszcze nie nudzi ? dobrze , że was nie znam , bo wytrzymać bym z wami nie mogła... oj zgłaszam , ten temat , bo wytzrymać się nie da . 50 postów w minutę...

ocenił(a) serial na 10
Jelly

Zauważ meduzo tematyke moich i jej postów =/