PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51388
6,2 8 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

idiotyczne

ocenił(a) serial na 2

nie wiem czemu ale nie potrafię tego oglądać, jak moja dziewczyna włącza ten serial w tv... wydaje mi się idiotyczne to, że z pełną powagą oglądają czarodziejskie sztuczki itp. dziewczyny, które na codzień gnoją fantasy i śmieją się np. z władcy pierścieni itp.

DevaKONTOZAWIESZONE

czyich ,,meduzo'' ?

Jelly

Gdyby co to ja tu tylko chcę o coś się spytać ;D
Jelly, czy jak tam się zwiesz, dlaczego tak często zmieniasz nicki?

Freaky_Phoebe

wlasnie dlaczego zmieniasz nicki, tylko nie pisz teksty tego typu ze mi sie ktos wlamal na konto bo w to nie uwierze

Regan_McLeod

no nikt się nie włamał... a do ,,zakęconej idiotki'' : ty codziennie masz inny avatar . a dorsznyt też... ja przynajmniej , nie zmieniam co 5 min. !

ocenił(a) serial na 10
Regan_McLeod

Ale to jej sprawa. Teraz jest jellyfish czyli meduza

DevaKONTOZAWIESZONE

ja awatar zmieniam albo co tydzien albo co dwa nie co piec minut

Regan_McLeod

no ja nicków też nie !

Jelly

jak nie a pamietam wiekszosc twoich nickow: clair, aj , ash i jelly
moze mi powiesz ze to nie twoje nicki

ocenił(a) serial na 10
Jaero87

do MRUiMRAU:
czemu wszędzie powodujesz kłótnie? jesteś jakimś cholernym masochistą?

Lovely_Paige

niestety.... co zrobić:/ April zgadzam się z Tobą w 100%

Jaero87

wlasnie tez sie zastanawiam i juz to pisalam ze ktokolwiek zalozy jakis temat to ona jako pierwsza juz tam jest i albo sie kloci albo obraza albo mowi zeby nie zakladac nowych tematow
tak wogole to kazdy moze robic na forum co mu sie podoba tzn. zakladac nowe tematy albo nie nic ci do tego mruimrau

Regan_McLeod

święta prawda! to forum dla fanów serialu a nie jego anty!!!!:/ no ale im jest to ciężko wytłumaczyć!

Leo_Wyatt

to co , anty-fani nie mają tu wstępu ? zabronicie im (nam) ? to forum istnieje tylko dla dorsznyt , leo , i jeszcze kilku osób ? weźcie się ludzie , nie ośmieszajcie , bo to co robicie to szczyt chamstwa ! najpierw ,,rozmawiają'' sobie , o niczym , a jak ktoś zwróci uwagę , to od razu sypią słowa : ,,idź się leczyć'' , ,,dzieciaczku'' , ,,małolato'' ,,idź spać'' , i jeszcze nie wiadomo jakie...
i teraz czekam , na kolejną porcje monologów , ze słowami powyżej...

Jelly

jak narazie ty w swoich postach to powtarzasz, a tutaj wchodzi jakbys nie zauwazyla wiekszasc fanow i tylko ty jedna z antyfanow tutaj jestes nawet ten al jest madrzejszy od ciebie i sobie juz poszedl i ze soba nie piszemy nawet a do ciebie to jak grochem o sciane

Regan_McLeod

a to , ty możesz wykazać się ,,25-letnim rozumem'' , i nie odpisywać ! załóż lepiej kolejny , temat , o nazwie ,,cześć'' lub ,,hej'' , informujący o kolejnej ,,ankiecie''... przyda się... tak mało tematów o tym założyłaś...

Jelly

teraz robie same notki przewaznie i zdjecia albo opisy postaci, a zreszta to co ci do tego

ocenił(a) serial na 10
Jelly

Ile razy mam wam powtarzać ze NIE JESTEM antyfanką? Po rpostu leo i dorsznyt twoja glupi stereotyp ze fani charmed to glupie pustaki =/

DevaKONTOZAWIESZONE

teraz to nie bylo do ciebie mruimrau tylko do jelly

ocenił(a) serial na 10
Regan_McLeod

Aha ok. A tak anwiasem który sezon obecnie lokasz?

DevaKONTOZAWIESZONE

to do mnie to pytanie jak tak to ogladam tak jak leca odcinki na polsacie

Regan_McLeod

Jelly powiem ci tylko tyle że zanim coś napiszesz na mój temat czy kogoś innego to puknij się w ten pusty łeb:/

Leo_Wyatt

co mruimrau to pytanie bylo do mnie czy nie?

Jaero87

to ja sobie ide juz bo nikt nic nie pisze