nie wiem czemu ale nie potrafię tego oglądać, jak moja dziewczyna włącza ten serial w tv... wydaje mi się idiotyczne to, że z pełną powagą oglądają czarodziejskie sztuczki itp. dziewczyny, które na codzień gnoją fantasy i śmieją się np. z władcy pierścieni itp.
Gdyby co to ja tu tylko chcę o coś się spytać ;D
Jelly, czy jak tam się zwiesz, dlaczego tak często zmieniasz nicki?
wlasnie dlaczego zmieniasz nicki, tylko nie pisz teksty tego typu ze mi sie ktos wlamal na konto bo w to nie uwierze
no nikt się nie włamał... a do ,,zakęconej idiotki'' : ty codziennie masz inny avatar . a dorsznyt też... ja przynajmniej , nie zmieniam co 5 min. !
jak nie a pamietam wiekszosc twoich nickow: clair, aj , ash i jelly
moze mi powiesz ze to nie twoje nicki
do MRUiMRAU:
czemu wszędzie powodujesz kłótnie? jesteś jakimś cholernym masochistą?
wlasnie tez sie zastanawiam i juz to pisalam ze ktokolwiek zalozy jakis temat to ona jako pierwsza juz tam jest i albo sie kloci albo obraza albo mowi zeby nie zakladac nowych tematow
tak wogole to kazdy moze robic na forum co mu sie podoba tzn. zakladac nowe tematy albo nie nic ci do tego mruimrau
święta prawda! to forum dla fanów serialu a nie jego anty!!!!:/ no ale im jest to ciężko wytłumaczyć!
to co , anty-fani nie mają tu wstępu ? zabronicie im (nam) ? to forum istnieje tylko dla dorsznyt , leo , i jeszcze kilku osób ? weźcie się ludzie , nie ośmieszajcie , bo to co robicie to szczyt chamstwa ! najpierw ,,rozmawiają'' sobie , o niczym , a jak ktoś zwróci uwagę , to od razu sypią słowa : ,,idź się leczyć'' , ,,dzieciaczku'' , ,,małolato'' ,,idź spać'' , i jeszcze nie wiadomo jakie...
i teraz czekam , na kolejną porcje monologów , ze słowami powyżej...
jak narazie ty w swoich postach to powtarzasz, a tutaj wchodzi jakbys nie zauwazyla wiekszasc fanow i tylko ty jedna z antyfanow tutaj jestes nawet ten al jest madrzejszy od ciebie i sobie juz poszedl i ze soba nie piszemy nawet a do ciebie to jak grochem o sciane
a to , ty możesz wykazać się ,,25-letnim rozumem'' , i nie odpisywać ! załóż lepiej kolejny , temat , o nazwie ,,cześć'' lub ,,hej'' , informujący o kolejnej ,,ankiecie''... przyda się... tak mało tematów o tym założyłaś...
Ile razy mam wam powtarzać ze NIE JESTEM antyfanką? Po rpostu leo i dorsznyt twoja glupi stereotyp ze fani charmed to glupie pustaki =/
Jelly powiem ci tylko tyle że zanim coś napiszesz na mój temat czy kogoś innego to puknij się w ten pusty łeb:/