PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51411
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Od poniedziałku na POLSACIE o 16.50 rusza od początku stary serial "Beverly Hills 90210"!!! Shanne będzie tam występowała. Niestety nie do końca serialu, bo w którymś sezonie odejdzie. Kłótnie z reżyserem czy coś. No, ale na początku można będzie sobie pośledzić jej grę aktorską =D

czarodziejka94

pOLECAM ;) tEN SERIAL jest super :D Shannen jest chyba glowna bohaterka . Shannen bedize grala przez 5 sezonow ;)

ocenił(a) serial na 10
Blair

Chyba Shannen Doherty, nie Dorothey... Nazwisko nie ma nic wspólnego z Dorotą, nie wiem skąd ten pomysł.

Severin

O jejku pomyliła się!! Tragedia się stała.. Każdy ma prawo do błędu.. ;// A ty już nie musisz tak strasznie komentować!!

Piper25

Severin lubi sie czepiać xP mnie na akzdym prawie forum sie o wszytsko czepia :)

ocenił(a) serial na 10
kovu93

Tak,fajny serial ale wolę późniejsze sezony bo ten pierwszy juz powtarzają setny raz;) A Shannen Doherty lubię tylko w Czarodziejkach, w Beverly Hills mnie denerwuje.
pzdr

Bellamy

W Beverly byla wlasnie super :D Jej postac byla genialna . Z Beverly najbardziej wkurzala mnie Kelly ;/

ocenił(a) serial na 10
Blair

Ale najlepszy jest Dylan;P

.........................

ocenił(a) serial na 10
Bellamy

Dylan jest super a z Brendą tworzą wspaniałą parę;P

My_lover___Holly

Tak Dylan i Brenda to cudowna para :D A Kelly potem odbila jej chlopaka ;/

ocenił(a) serial na 10
kovu93

Zgadzam się kovu, też to zauważyłam;) mnie też się czepia;p

ocenił(a) serial na 10
Lovely_Paige

Sama prosiłaś o ocenę, więc ją dałem, nie mów, że się czepiam.

Czy dbanie o poprawność to wg was "czepianie się"? Gdyby więc nikt się nie czepiał, ortografia byłaby zapomnianą sztuką.

czarodziejka94

Nie wiem dlaczego miałoby się komuś kojażyć z "Dorotą" :p Po prostu źle napisałam ;p I nigdybym nie pomyslała, że kojaży się z tym imieniem =) Pozdro dla fanów Shannen :*:*:*

czarodziejka94

Severin w ogóle się wszystkiego czepiaa.. ;// Myśli że jest pępkiem świata i że jest najmądrzejszy.. ;((

ocenił(a) serial na 10
Piper25

O co wam chodzi? Twierdzicie, że jestem pępkiem świata bo raz zwróciłem uwagę na błędnie napisane nazwisko? Oj, pachnie mi to trollingiem.

Severin

Severin, mzoe tu raz, ale na forum charmed jak byles moderatorem ciagle sie czepiales,//ale koneic tego tematu ;p

ocenił(a) serial na 10
Severin

Co do ortografii to oki, ja też często poprawiam użytkowników. I nie mam do ciebie pretensji, że oceniłeś mój sezon 9 tak jak oceniłaś. Jestem ci wdzięczna... I to nie jest żaden trolling, tylko nasze odczucia, a na forum charmed tak jak zauważył kovu faktycznie cały czas się czepiałeś, ale oki, już nic nie mówię (a raczej nic nie piszę)

***koniec tematu***

Severin

Jak dla mnie takie zwracanie uwagi to nie jest czepianie się. Dobrze, że zwracasz uwagę na błędy, jednakże zdaje mi się, że da się to robić w subtelniejszy sposób. PzDr dla fanów Shannen (PS - co więcej w imieniu też się pomyliłam :p - zapomniałam "n"! ;p .)